Nutusia Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 O matko moja jedyna! Na niektórych zdjęciach to nie jest ta sunia, którą jako żywo widziałam u Marty! Jakaś taka dumna, pewna siebie, potężna... A zdjęcie o poranku - no cóż - skoro właściciel dba o psa, to i pies dba o właściciela, żeby sobie nerek nie przeziębił :) Quote
mysza 1 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Strasznie się cieszę, nie zapeszając udaje się znajdować ludzi, którzy nie zrażają się problemami i kochają te nasze psiaki niesamowicie ;) Quote
Ewa Marta Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 O rany! A ja dopiero dzisiaj tu dotarłam!!!! Kocham tych ludzi za to, że tak pokochali moją ulubioną sunieczkę:-) Zdjęcia piękne, rozczulające i dające dużego pozytywnego kopa, żeby dalej coś dla tych psiaków robić:-) Quote
mysza 1 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Ewa Marta napisał(a):O rany! A ja dopiero dzisiaj tu dotarłam!!!! Kocham tych ludzi za to, że tak pokochali moją ulubioną sunieczkę:-) Zdjęcia piękne, rozczulające i dające dużego pozytywnego kopa, żeby dalej coś dla tych psiaków robić:-) Nie ukrywam, że czekałam na Ciebie ;) Dobrze, że dotarłaś ;) Quote
Ewa Marta Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 mysza 1 napisał(a):Nie ukrywam, że czekałam na Ciebie ;) Dobrze, że dotarłaś ;) Za dużo ostatnio sie dzieje, brakuje czasu na zaglądanie na każdy ulubiony wątek:-) Teraz zagrzebałam się w zdjęciach i opisach biżuterii. Szykuje sie wielgaśny bazarek ze srebrem i nie tylko dla Soni i Kajusia:-) Narazie jestem na 140 pozycji w zmniejszaniu zdjęć, a kilka do sfotografowania jeszcze czeka. Teraz to opisać, wgrać zdjęcia i ruszamy:-) Quote
Recommended Posts