Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja ze swoich bazarków jakąś część przekażę na staruńkę, jamniczki moja miłość :) Renatko bardzo mocno dziękujemy !!! Babunia nie odejdzie sama, a napewno nas jeszcze zadziwi i przeżyje parę pięknych chwil :)

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Renata5']:flaming:
Dawaj ją...zgłupiałam dosłownie chyba.Dopiero kilka dni temu odszedł mi na rekach 19-letni Morusek,a juz pakuję sie w następną mega sierotkę:shake:
Jak ma umrzec niech umrze w domu.
Tylko czy mogłabym liczyć na podkłady i jakieś puszeczki do jedzenia dla niej?No i na weta w razie co.Mógłby ktoś zrobić bazarek?[/QUOTE]

Renatko....:Rose:

Posted

[quote name='APSA']Renatko, Ty jednak jesteś uzależniona ;)
I chcesz dwa jamniory na raz? Podziwiam :cool3:
To jeżeli nasz [U][I][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/191875-Male%C5%84ki-stare%C5%84ki-jamniczek-na-granicy-%C5%BCycia-i-%C5%9Bmierci-nie-ma-po-co-%C5%BCy%C4%87-ga%C5%9Bnie"]Precelek[/URL][/B][/I][/U] nie znajdzie domku, będzie miał koleżankę na swoim poziomie. Tylko Precelkiem się mało kto interesuje, marny odzew na wątku :([/QUOTE]

No jestem uzależniona i chyba trochę mnie Bóg opuścił,bo zakładam sobie pętle finansową na szyję,ponieważ na miejsce hotelikowych psiaków te psiny biorę bezpłatnie.No ale mysle,ze z pomocą dziewczyn jakoś dam radę:)Dziękuję Wam:loveu: i zapraszam na wątek [U][I][B]Precelka[/B][/I][/U] jamniorka-dziadunia.Zajrzyjcie chociaz do krasnalka..

Posted

W czwartek sunia bedzie u mnie:)
Tanitko,a ta jej właścicielka powiedziała jak sunia ma na imię?Bo chyba jakieś musiała mieć...
W razie co,będziemy myśleć nad imieniem:)

Posted

[quote name='Mika31']kruszynko walizki już spakowane?[/QUOTE]
walizki jak walizki, ale sztuczne zęby mogłaby juz spakowac :)
Renatko, pozdrawiam Cie serdecznie!

Posted

Tak,jestem WIELKA.Mam 172cm i ważę,hmmm...za dużo:diabloti:
A tak na powaznie,to cieszę sie bardzo dziewczynki,że zagladącie do babuleńki i przesyłacie nam pozytywne fluidy:loveu:.Bądźcie proszę w dalszym ciągu na wątku i trzymajcie kciuki za zdrówko maleńkiej krasnalki:)
Jak tylko sunieczka będzie u mnie,to dam znać,a jutro wieczorkiem pewnie wkleję fotki malizny:)