Mika31 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 słodka Kruszyna to ja powiem dzień dobry Quote
halcia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Pieknie malota wyglada...a golf ma wykorzystana caaaałą długosc;) Quote
Secia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 zdjęcie pt. Muchomorek Śnieżka bije wszystko na głowę i zdobywa 20 punktów na 10 możliwych. Bardzo, bardzo wzruszając. Quote
Rubi18 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 to i ja zapisuje watek.trzymajcie sie dziewczyny goraco! Quote
danka4u1 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Dzień dobry Muchomorku Śnieżko:multi: :multi: Słonecznego dnia, cieplutkiego sweterka, pełnej miseczki żarełka i dużo, duuuużo serduszka swojego człowieka. Tego Ci psinko u Reni nie zabraknie.:loveu: Quote
Lionees Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Witajcie Kochane:loveu: Mam króciutki filmik,ale niekoniecznie dobrej jakości...no ale jaki sprzęt,taka jakość:roll: Ale mam nadzieję,że coś tam jednak zobaczycie:) Na dniach postaram sie zrobić kolejny filmik,może będzie lepszy... Aaaaa,podkład muzyczny pochodzi z Tańca z Gwiazdami:p [video=youtube;DmeltwsVDnM]http://www.youtube.com/watch?v=DmeltwsVDnM[/video] A tu Śnieżynka z Opalisiem:loveu: Quote
danka4u1 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Uratowana kolejna psia starość. Dreptuś zwiedzający świat swojego domu. Reniu:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Secia Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 filmik absolutnie zniewalający, po prostu piękny, co tam jakość ale jaka aktorka :-) ale panieneczka coś utyka na tylna łapeczkę. Czy to starość czy coś niedobrego? Quote
Secia Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 kaskadaffik napisał(a):Uratowana Bidunia śliczna :) Renatko czy Ty nie spotkałaś się z wieściami koło Ciebie, że są walki psów tam organizowane, facet z Sochaczewa właśnie na allegro ogłasza, że przyjmie agresywne psy,..... napewno tylko w jednym celu :( Jeżeli są takie podejrzenia to można się zwrócić do Allegro o usunięcie aukcji i o monitoring użytkownika. Chyba można to również zgłosić na policję. BARDZO mnie to niepokoi. Quote
Mika31 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 bidulka nóżki już nie te kochana mała Quote
herak Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Jak to dobrze że ta babunia jest u Ciebie Renatko, pod skrzydłami Anioła:angel: Quote
danka4u1 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Babuleńko, dziś cieplutko. Sweterek włóż Kruszynko lżejszy. Buziaki dla wszystkich. Quote
rita60 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Pozdrawiam wieczornie malenka i jej rodzine:loveu: Quote
lamia2 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Ukłony dla nowej rodzinki babulinki :) :); :) Quote
Awit Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Prześliczny filmik, foteczki cudo:-) Takie żyjątko z tej babulinki, oczywiście w pozytywnym znaczeniu, kochane żyjątko. Reniu ucałuj ten siwiutki cudny pycholek i daj jej głaska ode mnie, proszę. Quote
Secia Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Przepraszam za offa ale koniecznie trzeba zajrzeć na ten wątek i zrobić wszystko, aby pomóc suni. Ona błaga o pomoc :eek2: :eek2: :eek2: http://www.dogomania.pl/threads/192772-Sparalizowana-Demi-prosi... Quote
paros Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 lamia2 napisał(a):Ukłony dla nowej rodzinki babulinki :) :); :) i ode mnie :loveu::loveu: Quote
danka4u1 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 :loveu: Słodkich snów Kruszynko Muchomorku.:loveu: Quote
Lionees Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Secia napisał(a):filmik absolutnie zniewalający, po prostu piękny, co tam jakość ale jaka aktorka :-) ale panieneczka coś utyka na tylna łapeczkę. Czy to starość czy coś niedobrego? Raczej starość.Ona nie utyka na jedną łapeczkę,tylko obydwie tylne łapki chodzą tak jakby wolniej niz przednie. Dzisiaj postaram sie zrobic maleńkiej biochemię i ogólny "przegląd" ze szczególnym uwzględnieniem zabków,bo jedna strona buzi mi sie nie podoba Dostałam pieluszki od Jola od Jadzi-bardzo dziękuję:loveu: Dostałam wpłatę od Kaskadaffik-30zł-bardzo dziękuję:loveu: Skończyły mi sie podkłady,które zostały po Morusku ...i zakupiłam 10 podkładów(bo tylko tyle mieli akurat w aptece) dla Babusi.Sunieczka podczas snu się ślini,co jest objawem najprawdopodobniej fatalnego stanu ząbków i jak mocno uśnie,to mimowolnie sika,dlatego podkładziki są Jej niezbędne.Gdy Śnieżynka się obudzi,to póki co ładnie trzyma siku:) i zdążę ją wynieśc na dwór. Dzisiaj jak szłam do sklepu,to malizna spała,a jak wróciłam,to wszystkie psiaki przyszły mnie przywitac,bo się baaardzo stęskniły,bo nie było mnie ze 40 minut;),no i nasza dziewczynka też przydreptała do mnie,żeby się przywitać:)Nie zrobiła tego oczywiście tak wylewnie jak moje psice,ale samo to,ze doszła do mnie i tak wysoooko zadarła głowinkę,jakby mówiła " i jeszcze ja,i jeszcze ja tu jestem"-jeju,to było takie niesamowicie rozczulające:loveu:.Wygłaskałam wszystkie psiunie,a tego szkraba wzięłam na ręce i dostałam w podzięce wdzięczne ziewnięcie-łoj,ten chuch mało mnie nie obalił:p-Tanitka wie,o czym piszę,zna ten chuch z autopsji:evil_lol:. Także u nas póki co spokojnie,maleńka śpi,tak jak i pozostała część domowników ludzko-psich:) Wieczorkiem się odezwę i powiem co i jak ze zdrówkiem naszej Niuni:) Quote
tanitka Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 niesamowite jak ona u Ciebie zaczęła kontaktować ze światem :) Quote
kaskadaffik Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Kochana Śnieżynka, wie gdzie dobrze i do kogo uderzać :) Quote
halcia Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 To jeszcze powinno byc lada dzien ode mnie 15 i od Ulki 18 10 zł,choc tyle wspomozemy...?Przesłane przez Kasię.ja taki chuch tez znam,ale boje sie czyscic zeby na narkozie,a inaczej wet nie wyczysci,bo Filip na bank ugryzie.Narkozy sie boje,bo to schorowane psisko.wczesniej ile razy szczekał,ja obok szukałam kupy,albo jakiejs padnietej nornicy.Teraz wiem ze to jego chuch!.Babulenka cudownie wzruszajaca:loveu: Quote
kaskadaffik Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Tak, tak wczoraj zrobiłam od razu przelew, Renatka wie, napewno już wpłynęły na konto. Babuleńka jaka Ty maleńka jesteś :) :) Quote
Recommended Posts