szczecinianka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/193517-Jamniczka-Dafne-zaawansowane-zmiany-sk%C3%B3rne-i-brak-nadziei-na-popraw%C4%99-losu! Jamniczka Dafnę prosi o przywrócenie nadziei na poprawę losu... :( Quote
Mika31 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 ciocie trochę zaśmiece ale chodzi o jamniczego dziadzia a tak mało osób jest na jego wątku:shake:http://www.dogomania.pl/threads/193265-Jamni%C5%9B-14-letni-staruszek-w-schronie!-I-inne-czekaj%C4%85ce-na-pomoc! Quote
Reno2001 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Wczoraj po południu dostałam info, że paczka została wysłana. Domniemam, że dziś, najdalej jutro karma dotrze do Babuni ;) Quote
Lionees Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Reno2001 napisał(a):Wczoraj po południu dostałam info, że paczka została wysłana. Domniemam, że dziś, najdalej jutro karma dotrze do Babuni ;) Super-Dziękuję:) Jak tylko dojdzie,to dam znać.Będę miała dzisiaj kabelek USB,to powrzucam fotki:) Quote
danka4u1 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Babula nam dziś pokaże pychola !!:multi::multi: Quote
Lionees Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Karma doszła,zrobiłam jej nawet zdjęcie;).Potem wkleję:) Quote
Lionees Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 No już jestem zwarta i gotowa do wklejenia sesji zdjęciowej naszej krasnalki:) Najpierw jedzonko zamówione przez Reno2001-dziekuje serdecznie:loveu: No a teraz nasza Babulisia:loveu: Quote
Lionees Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Babisia mówi Wszystkim:loveu: DOBRANOC:loveu: Quote
danka4u1 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Czekamy na cd, ale już podziwiałam babulinkę. Jakby trochę zaokrągliły się jej boczki na " garnuszku" Reni. Wszystkie psiaki w raju Renatowym tak mają, dlatego Renia obiecała mi adopcję... Quote
Lionees Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Danuś,juz jest cd zdjęć na poprzedniej stronie:) Quote
kaskadaffik Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Płakać mi się chce jak na tą kupkę maleńką szczęścia patrzę, że jest taka bezpieczna. Dobranoc Renatko i Śnieżynko :) :) Quote
Lionees Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Kasieńko,ja to jeszcze nie dobranoc,bo mam fotki do powklejania na inne swoje wątki:)Ale Babinia już śpi:) Quote
Mika31 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 oczy mi się pocą jak widze takie szczęście Renatko jesteś aniołem! Quote
danka4u1 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Śliczne toto , szczęśliwe i bezpieczne. Dobranoc Babulu. Quote
tanitka Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 No pięknie wygląda, bez wątpienia przytyła! :) z oczek jeszcze leci ? Quote
Lionees Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 tanitka napisał(a):No pięknie wygląda, bez wątpienia przytyła! :) z oczek jeszcze leci ? Juz generalnie oczka są czyste,z tego jednego(prawego) bardziej leciało po podaniu kropelek.Po prostu sie oczyszczało,ale juz jest dobrze:) W tą niedzielę przyjedzie do mnie APSA,to zrobi małej profesjonalną sesję zdjęciową:) Quote
Secia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Absolutnie zniewalające są zdjęcia Bibini :-) no ksywek jej nie brakuje hi hi przelew poleciał dzisiaj dla Księżniczki uściski Quote
tanitka Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 APSA dzięki takiej modelce zrobi zdjęcia swego życia ! :) Quote
Awit Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Przestanę wieczorami i nocami wchodzić na te wątki Reni. Cały krem mi spływa po twarzy i chodzę spać prawie z glutem z płaczu. Te fotki tych staruszków, wyciągniętych spod pazur śmierci w zimnych schronach, są jednymi z piękniejszych zdjęć jakie moje oczy widziały. Normalnie powinny zostać zgłoszone gdzieś do konkursu fotograficznego, na najprawdziwszą i najbardziej wzruszającą fotografię.... Quote
tanitka Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 APSA była, sesja zrobiona, bo czekamy niecierpliwie ? :) Quote
halcia Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Awit,mam dokładnie to samo!A nowych wątków to az nieraz sie boje...Wystarczy mi tego,co widze w schronisku...np.przyjazd nowych roztrzesionych psiaków,dla których może to byc dożywocie:-( Quote
Lionees Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Dziękuję dziewczynki za Wasze słowa:loveu:.Staram się z całego serca,żeby tym starowinkom było u mnie jak najlepiej... [quote name='tanitka']APSA była, sesja zrobiona, bo czekamy niecierpliwie ? :) Sesja była,mam tylko 3 fotki,ale APSA ma jeszcze dużo zdjęć,ale jak tylko będą jeszcze zdjęcia naszej malutkiej,to od razu je wkleję:) Tu zaraz po wejściu do domu...śniezynka się obudziła i patrzyła kto to przyszedł w odwiedziny:razz: Ciekawośc jamnicza zwycięzyła:evil_lol: i maleńka przydreptała przyjrzeć sie bliżej nieznajomej osobie;) Tu w towarzystwie mojego adoptowanego stareńkiego Niuniusia:loveu: A tu w tyle leży na dywaniku moja adoptowana Myszka z padaczką...,na posłanku lezy nowy piesek-Punio,ten czarny słodziak,to mój Niuniuś,ten biały słodziak,to Opaliś,jest na dt i widać z brzegu kawałek dupki mojej adoptowanej 2-kilowej Niuni... Quote
Recommended Posts