Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Reno2001 napisał(a):
Wczoraj po południu dostałam info, że paczka została wysłana. Domniemam, że dziś, najdalej jutro karma dotrze do Babuni ;)

Super-Dziękuję:)
Jak tylko dojdzie,to dam znać.Będę miała dzisiaj kabelek USB,to powrzucam fotki:)

Posted

No już jestem zwarta i gotowa do wklejenia sesji zdjęciowej naszej krasnalki:)
Najpierw jedzonko zamówione przez Reno2001-dziekuje serdecznie:loveu:

No a teraz nasza Babulisia:loveu:

Posted

Czekamy na cd, ale już podziwiałam babulinkę. Jakby trochę zaokrągliły się jej boczki na " garnuszku" Reni. Wszystkie psiaki w raju Renatowym tak mają, dlatego Renia obiecała mi adopcję...

Posted

tanitka napisał(a):
No pięknie wygląda, bez wątpienia przytyła! :) z oczek jeszcze leci ?

Juz generalnie oczka są czyste,z tego jednego(prawego) bardziej leciało po podaniu kropelek.Po prostu sie oczyszczało,ale juz jest dobrze:)
W tą niedzielę przyjedzie do mnie APSA,to zrobi małej profesjonalną sesję zdjęciową:)

Posted

Przestanę wieczorami i nocami wchodzić na te wątki Reni.
Cały krem mi spływa po twarzy i chodzę spać prawie z glutem z płaczu.
Te fotki tych staruszków, wyciągniętych spod pazur śmierci w zimnych schronach, są jednymi z piękniejszych zdjęć jakie moje oczy widziały.
Normalnie powinny zostać zgłoszone gdzieś do konkursu fotograficznego, na najprawdziwszą i najbardziej wzruszającą fotografię....

Posted

Awit,mam dokładnie to samo!A nowych wątków to az nieraz sie boje...Wystarczy mi tego,co widze w schronisku...np.przyjazd nowych roztrzesionych psiaków,dla których może to byc dożywocie:-(

Posted

Dziękuję dziewczynki za Wasze słowa:loveu:.Staram się z całego serca,żeby tym starowinkom było u mnie jak najlepiej...

[quote name='tanitka']APSA była, sesja zrobiona, bo czekamy niecierpliwie ? :)
Sesja była,mam tylko 3 fotki,ale APSA ma jeszcze dużo zdjęć,ale jak tylko będą jeszcze zdjęcia naszej malutkiej,to od razu je wkleję:)

Tu zaraz po wejściu do domu...śniezynka się obudziła i patrzyła kto to przyszedł w odwiedziny:razz:

Ciekawośc jamnicza zwycięzyła:evil_lol: i maleńka przydreptała przyjrzeć sie bliżej nieznajomej osobie;)
Tu w towarzystwie mojego adoptowanego stareńkiego Niuniusia:loveu:

A tu w tyle leży na dywaniku moja adoptowana Myszka z padaczką...,na posłanku lezy nowy piesek-Punio,ten czarny słodziak,to mój Niuniuś,ten biały słodziak,to Opaliś,jest na dt i widać z brzegu kawałek dupki mojej adoptowanej 2-kilowej Niuni...