ulvhedinn Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 "Ktoś" o imieniu na M zeżarł mi poduszkę....... Quote
ewunian Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Taki kanał na YT to niezły pomysł... Chyba płacą nawet za reklamy tam umieszczane - a biłby rekordy popularności ;) Widziałam kiedyś, "podgląd" live kojca ze szczeniakami husky. Cóż - Kra byłaby pewnie postacią pierwszoplanową... Quote
ulvhedinn Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 No na M- czyli ten delikwent z mojego podpisu.... :mad: Quote
terierfanka Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='ulvhedinn']"Ktoś" o imieniu na M zeżarł mi poduszkę.......[/QUOTE] no bo podobno zdrowiej spać na płaskim :evil_lol: Quote
Nutusia Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 O raty - czyżby Maniek zamierzał... dorównać Krze?!?!?!? Ulv, Ty chyba jesteś jakoś szkodnikowo "przeklęta" ;) Quote
majuska Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Niby szkodnik, ale wcale nam nie do śmiechu w tym wypadku : W naszym przytulisku od jakiś 2 tygodni przebywa niejaki Elvis, ONkowaty wielkopies, sympatyczny, łagodny, kochany, ma jednak jedna wadę.... Zgliszcza "poelvisowe" [IMG]http://img132.imageshack.us/img132/804/dscf1968l.jpg[/IMG] [IMG]http://img132.imageshack.us/img132/9784/dscf1969y.jpg[/IMG] [IMG]http://img39.imageshack.us/img39/8883/dscf1970f.jpg[/IMG] codziennie rano można zastać tam taki obraz , on jest nażarty drzazg i steropianu, więc ma notoryczną sraczkę, buda wstawiona w kąt jest wytargana praktycznie tuż przed wejście, ma już tylko 2 ściany, nie mamy dla niego kolejnej budy, macie jakiś pomysł ???????/ wątek Elvisa [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237467-Elvis-zabiedzony-prawie-ON-odkarmiamy-i-domu-mu-szukamy-pomóżcie!!?p=20147102#post20147102[/url] Quote
Nutusia Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 O matko - niezły jest... Budę na... stajenkę przerobił ;) Ciekawe czy to tak ze schroniskowej rozpaczy, czy z natury szkodnik... Quote
a.piurek Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 [quote name='Nutusia']O matko - niezły jest... [B]Budę na... stajenkę przerobił[/B] ;) Ciekawe czy to tak ze schroniskowej rozpaczy, czy z natury szkodnik...[/QUOTE] Może przygotowywał się do występu wigilijnego i chciał zadbać o realizm... Quote
Asiaczek Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Może po prostu zabrac to, co z tej budy pozostało i trudno - będzie spal na słomie. Mrozów na razie az takich srogich nie ma. A gdyby przyszly, to .... same nie wiem... Pzdr. Quote
inka33 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [quote name='majuska']Niby szkodnik, ale wcale nam nie do śmiechu w tym wypadku : W naszym przytulisku od jakiś 2 tygodni przebywa niejaki Elvis, ONkowaty wielkopies, sympatyczny, łagodny, kochany, ma jednak jedna wadę.... Zgliszcza "poelvisowe" (...) codziennie rano można zastać tam taki obraz , on jest nażarty drzazg i steropianu, więc ma notoryczną sraczkę, buda wstawiona w kąt jest wytargana praktycznie tuż przed wejście, ma już tylko 2 ściany, nie mamy dla niego kolejnej budy, macie jakiś pomysł ???????/ wątek Elvisa [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237467-Elvis-zabiedzony-prawie-ON-odkarmiamy-i-domu-mu-szukamy-pomóżcie!!?p=20147102#post20147102[/URL][/QUOTE] Obić budę (te resztki...) blachą z zewnątrz...? Może od środka by nie pożerał...? Quote
ulvhedinn Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Dzisiaj po powrocie do domu zastałam Krę w ściągniętym kagańcu, otwartą i obrabowaną zamrażarkę, otwartą i obrabowaną lodówkę, resztki kości na moim- upiep....m tymi kośćmi- łóżku (Maniek), fragmenty zeżartych, wczesniej zamrożonych gnatów cielęcych WSZĘDZIE, resztki zamrożonego kurczaka i obrzydliwie zadowolone z siebie psy...... Quote
Nutusia Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Trudno, żeby nie były zadowolone, skoro... przeżyły ;) Quote
Patmol Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 jestem pod wrazeniem że otworzyły zamrażarkę Quote
ulvhedinn Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Kraksa umie otworzyć lodówkę, szafki, piekarnik, wysuwa szuflady, potrafi podnieść haczyk, nacisnąć klamkę, odsunąć zasuwkę (albo wyrwać zawiasy), odkręcić słoik....... Quote
Victoria Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 ulv ja Ci mowie kup tą kamerke wreszcie :diabloti: Quote
Kasia25 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Ulv, czy po powrocie do domu, jest coś w stanie jeszcze Cię zadziwić? Quote
a.piurek Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='ulvhedinn']Kraksa umie otworzyć lodówkę, szafki, piekarnik, wysuwa szuflady, potrafi podnieść haczyk, nacisnąć klamkę, odsunąć zasuwkę (albo wyrwać zawiasy), odkręcić słoik.......[/QUOTE] Niestety rozumiem Ciebie, moje otwierają też wszystko. Quote
ulvhedinn Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Kasia25']Ulv, czy po powrocie do domu, jest coś w stanie jeszcze Cię zadziwić?[/QUOTE]Tak- idealny porządek ;) - ew. to było wtedy, jak w lodówce zamiast moich parówek zastałam zabawkę Kry. Lodówka była z powrotem zamknięta ..... Quote
Nutusia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 To była taka lodówka z... niespodzianką :eviltong: Quote
bdom Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Mango nauczył się niedawno odkręcać słoiki. Tym sposobem zjadł [B]wszystkie[/B] swoje smakołyki. Słoik ze zdziwieniem odkryłam na jego legowisku. W ogóle mam psa, który zrobi wszystko za żarcie i ciągle chodzi głodny-w wigilię poświęcił nawet swoje wąsy. Za świeczką stał makowiec i sernik, pysk mu się smażył ale nie odsunął się dopóki nie zjadł. Tak w ogóle to ma dziwne kategorie jadalnych rzeczy- mam gdzieś zdjęcie (muszę poszukać) ostatniego 'obiadku'-zjadł dwa opakowania herbaty :) Przynajmniej ładnie mu pachniało z pyska...:roll: Quote
Javena Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Ulv ,a czy Ty wogóle masz jeszcze gdzie mieszkac??:cool3: Quote
Recommended Posts