Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LadyS napisał(a):
My jakieś 4 miesiące temu kupiliśmy nowe łóżko z materacem za kupę kasy; wracamy do domu któregoś dnia, a nasz Jax leży w najlepsze na łóżku i gryzie opakowanie po pustej oliwce dla niemowląt - oliwka wsiąkła praktycznie w cały materac, a na nim też w pościel i narzutę... Prócz tego rozgryzł tubę z wapnem rozpuszczalnym (takim do picia) i rozniósł na naszym ciemnoszarym dywanie, dodatkowo tarzając w tym mokre, ciemne pranie... I obszczał mi poduszkę :roll:

gdzieś widziałam, że sprzedajecie klatkę? hmmm, ja bym chyba to jeszcze przemyślała :evil_lol:

Posted

terierfanka napisał(a):
gdzieś widziałam, że sprzedajecie klatkę? hmmm, ja bym chyba to jeszcze przemyślała :evil_lol:

Sprzedajemy - bo kupiliśmy inną, mniejszą :diabloti:

Posted

No to i ja się pożalę:placz: Rosół na niedzielę muszę drugi raz gotować:-( Ten cholerny kotecek mojej córki wywalił mi na podłogę cały garnek rosołu. Akurat w kuchni musieli sobie mordobicie urządzić:mad: Pies cały w rosole, kuchnia zalana:cool3: kuchnia do mycia, pies do kąpania a ryża menda uciekła na szafę w pokoju:angryy:

Posted

Bożebożeboże, jak to dobrze, że mój pies nie zostaje sam w samochodzie nawet na pięć sekund, bo TŻ by mi łeb ukręcił za taki numer :evil_lol:

Posted

Wczoraj rozmrażałam lodówkę. Nie zauważyłam, że na drzwiach została prawie cała kostka smalcu... Po 2 minutach znalazłam tylko... papierek. I co dziwne - do dziś - żadnych sensacji! :)

A to wynik nuuuuudy, bo deszcz padał i nie dało się latać wokół domu. To była... psia kanapa. Została jeszcze jedna (widoczna na zdjęciu), a jest już nadgryziona. Jeśli i ją obrócą w pył - będą spać na tarasowej podłodze głupki!!!

Kicia Helenka tylko się dziwi po co te fiśki pożarły WŁASNĄ kanapę! ;)

Posted

A to dzieło mojego tymczasowicz - małego Józia

Muszę nadmienić że połowa kipiszu juz sprzątnięta ,bo nie było gdzie stopy postawic
To sprawca - tu sprząta na podwórku

Posted

W czasie deszczu pieski się nudzą, to ogólnie znana rzecz...

Bo gdy pada, niefajnie się biega po trawie, z krzaków się na łeb leje, a na tarasie można się naprawdę fajnie zabawić...