storozak Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Tego mi było potrzeba!!! Bardzo dziękuję za ten wątek - uratował życie moim zwierzom dzisiaj.... bo już chciałam mordować :D:D:D Quote
Litterka Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='storozak']Tego mi było potrzeba!!! Bardzo dziękuję za ten wątek - uratował życie moim zwierzom dzisiaj.... bo już chciałam mordować :D:D:D[/QUOTE] A gdzie zdjęcia z miejsca zbrodni? :D Quote
storozak Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Zdjęć nie mam niestety... Mogę tylko powiedzieć, że mój kocio psi duet zrobił mi dzisiaj plaże w mieszkaniu- 5kg worek kociego żwirku wyciągnięty zza szafy, rozerwany i idealnie rozsypany po całej podłodze:D Prawie jak urlop na chorwackiej plaży....:D Zdjęcia z historycznych zabaw poszukam i też się pochwalę:) Quote
terierfanka Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 a ja dzisiaj posprzątałam kuwetkę i woreczek z zawartością... zostawiłam w łazience wychodząc z domu :wallbash: efekt był do przewidzenia :mad: zdjęć nie mam :angryy: Quote
Milena9 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Mój malutki pieseczek gdy był szczeniakiem w czasie naszej nieobecności pozrywał nam calutki korek ze ściany do wysokości 1,5 m i porozwalał po przedpokoju :mad: Quote
ulvhedinn Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Dawno nie pisałam o Kraksie... cóż fot nie mam, po pierwsze ze złości zapomniałam, po drugie śpieszyłam się na zawody. W piątek Kra: -wylała w kuchni wiadro brudnej wody z mopa i wrzuciła w to suszące się pranie; -rozsypała po całym pokoju uzywany żwirek z kuwety (przy okazji zepsuła ramkę w kuwecie), po czym mokrym doopskiem zrobiła ze żwirku błoto; -ściągnęła z mopjego łóżka WSZYSTKO po czym wytarła w to brudne doopsko; -odgryzła z szafki w przedpokoju dwa narozniki -ściągnęła z szafko kosztk z psimi rzeczami (smycze etc), pogryzła mu pałąk na kawałki, po czym rozrzuciła wszystkie akcesoria w brudnym żwirku i błocie.... Quote
terierfanka Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 hmmm, teraz na wątku na dłuzszy czas zapadnie cisza... bo kto się odważy opisywać pogryzione kapcie po przeczytaniu o wyczynach Kry? :evil_lol: Quote
cancer43 Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='terierfanka']hmmm, teraz na wątku na dłuzszy czas zapadnie cisza... bo kto się odważy opisywać pogryzione kapcie po przeczytaniu o wyczynach Kry? :evil_lol:[/QUOTE]No właśnie ,bo co tam przy wyczynach Kry znaczy rozgryziona kołdra ,czego ostatnio dokonał Józio.Wystarczyło pozamiatać i kupic sobie nową kołdrę Quote
Izabela124. Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Mój Kiss to też istny diabeł, gryzie wszystko co stanie mu na drodze: telefon, ładowarkę, a najbardziej lubi ściany i zabawki młodszej siostry :D Przegryzł ostatnio kabel od kablówki i neta, kredki no i swój transporter. Ale jak tylko widzę to od razu przestaje :D Quote
Nutusia Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Z Krą nikt się mierzyć nie odważy ;) Moja Lilunia kilka dni temu pożarła... pół pudełka masła do ciała o zapachu waniliowym! Choć raz przyjemnie było z nią spać, bo jak chuchnęła, to taki piękny zapach się roztaczał, że marzenie! :) No i rzeczywiście uczciwy producent - na etykiecie napisane, że kosmetyk na bazie naturalnych składników i faktycznie! ŻADNYCH sensacji i zupełnie niepotrzebnie wykupiłam pół apteki węgla ;) Quote
aga779 Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Ale numer ciekawe jak tu ubezpieczyć samochód od nieszczęśliwych wypadków hahaha Quote
malagos Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='Nutusia']Z Krą nikt się mierzyć nie odważy ;) Moja Lilunia kilka dni temu pożarła... pół pudełka masła do ciała o zapachu waniliowym! Choć raz przyjemnie było z nią spać, bo jak chuchnęła, to taki piękny zapach się roztaczał, że marzenie! :) No i rzeczywiście uczciwy producent - na etykiecie napisane, że kosmetyk na bazie naturalnych składników i faktycznie! ŻADNYCH sensacji i zupełnie niepotrzebnie wykupiłam pół apteki węgla ;)[/QUOTE] to nic dziwnego, ze psu smakowało :) Mogłas jej dac do tego pajdkę świezego chlebka :) Quote
ewunian Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Eh... a mój potfforek chyba włamał się na moje konto na Dogo i chciał Krze zaimponować. Efektem jest: - uwolnienie się z obroży i łańcucha (przypinam psiaka tylko na czas karmienia - inaczej karma i barf rozwłóczone po podwórzu) - na wszelki wypadek dokumentne pogryzienie skórzanej obroży, aby dłużej nie mogła krępować ruchów "umęczonego" pieska - z dwóch piłek (gumowa+tenisowa) zostały smętne resztki, nie mogę doliczyć się dwóch szarpaków, frisbee też oberwało. - z altany wyciągnięte gazety, drewna, węgiel drzewny - oczywiście z gazet wiórki. - jedna strona drzwi w altanie wywalona z zawiasów (drzwiczki zamontowane a'la saloon - wywarzył grzbietem pewnie, jak chciał się dostać do środka) - i to, za co mną jeszcze troszeczkę telepie - potraktowanie 4 -miesięcznej kokoszki jako zabawki do memłania niestety nie skończyło się dla ptaka dobrze... a to wszystko w trochę ponad kwadrans... Quote
ulvhedinn Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Kra dostała klatkę. Na razie klatka "żyje", poległo jedynie podarte na strzępeczki posłanie z codury, włożone do klatki.... Quote
Litterka Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 ulvhedinn napisał(a):Na razie klatka "żyje"... Taaa, ciekawe, jak długo... :P Quote
Nutusia Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Pancerna z atestem? Bo jeśli jakaś podróba, to też nie wróżę jej długiego żywota (klatce znaczy się, w przeciwieństwie do Kry! ;)) Quote
Buszki Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 (edited) Wybaczcie szkodniki,ale to ważne... !!! UWAGA !!! W okolicach Brennej koło Ustronia zaginął basenji. Piesek wystraszył się petard i zerwał ze smyczy. Nr czipa 967000009375547. Jeśli ktokolwiek wiedział by coś o Jego losie proszony jest o kontakt: Małgorzata Kopcza,tel.600 096 981,lub na PW. Uploaded with ImageShack.us Edited July 23, 2012 by Buszki Quote
agaga21 Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 dziś ostatni dzień głosowania w krakvecie. bezdomne psy z szydłowca mogą wygrać karmę ale potrzebne są głosy, bo przegrywają ze "zbieraczką" kotów :-( [FONT=Arial] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]proszę, zagłosuj na szydłowiec! http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15498[/FONT] Quote
agaga21 Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 [quote name='monia&nero'] całe szczęście, że jest bramka!!!!!!!!!!!! monia, to twoje czy znalezione w sieci? Quote
monia&nero Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 znalezione w sieci, ale mój Nero też rozprawiał się tak z każdym posłaniem. Przestał dopiero kiedy kupiliśmy mu takie plastikowe :) Quote
terierfanka Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 buahaaha, dopatrzyłam się tam konga wsród tego sajgonu, to dopiero naiwność! :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Jakbym tak zostawiła Krę, to miałabym nie tylko posłanie w strzępach, ale i poszatkowaną bramkę ;) Quote
Ninoczka_:) Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Normalnie jestem w szoku :crazyeye: Co prawda moj pies jest mały - ledwo ponad 3 kg, więc wielkich zniszczeń by nam nie zrobił i tak, ale nigdy nam tak na prawdę nieczgo w domu nie zniszczył. Tak, ja też nie wiem jak to jest możliwe. Jedyne co lubi kraść to chusteczki higieniczne, zabiera je pod łóżko, gdzie w ciszy rozrywa na kawałki i zostawia tam. Quote
Recommended Posts