majuska Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Nie trzeba pisać, mod sam przenosi :) Quote
Andzike Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 A ja zapraszam do Sziszy... http://www.dogomania.pl/threads/193367-Szisza-kud%C5%82ate-cude%C5%84ko-szuka-swojego-cz%C5%82owieka Jedziemy zaraz na działkę, na imprezę urodzinową Czaputka, porobie jej w końcu ładne zdjęcia do ogłoszeń, na trawce, na rączkach... Póki co nie chce o tym myśleć :( Quote
malagos Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Bardzo prosze o kilka groszy na sterylkę Nikusi ze Szczytna.... juz jutro jedziemy na operację. http://www.dogomania.pl/threads/192977-Czarno-biała-malutka-młoda-sunia-Nika-biedulka-spod-Szczytna-zbieramy-na-sterylkę! Quote
jambi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 no prosze ja was :crazyeye: ... ja tu wchodze, żeby poczytac o tym czy Czoko już na DT a tymczasem... :mdleje: [quote name='Mantis']To samo pomyślałam ;) A niby takie grzeczne, nieomal autystyczne dziecko, a tu proszę, sprzątnął Sziszuni domek sprzed nosa :lol: cwana gapa! :lol: najpierw wszyscy myśleli, że to panienka, a potem robił za "osiołka" a tymczasem przeprowadził cichaczem niezłą akcję podprowadzając domek otwartej i wesołej Sziszy ;) [quote name='Andzike'] http://img375.imageshack.us/img375/6337/kudlate8.jpg CUDOOOO!!!! :-o [quote name='divia_gg'] A szara sunia wlasnie przez to miala farta ze byla z Szisza w boksi. No chyba ze nie nadazam:evil_lol: ale wiecie co? ta Szisza to jakaś czarodziejka jest... dzięki niej Szara wyszła ze schronu, dzięki niej Czoko znalazł dom.... :roll: właściwie - Karmel :p Quote
Andzike Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Rozmawiałam z Magda - u Karmelka wszystko w porządku :) Był u weterynarza, Pani stwierdziła, ze wszystko z nim w porządku, waży już 12,5kg, został zaczipowany i zabezpieczony przeciw kleszczom. Zapowiada się psa obronnego - ostatnio obszczekał córkę, gdy ciągneła za rękę mamę, a póżniej stanął w obronie córki jak tata miał jej coś do powiedzenia ;) Generalnie to cud, miód i orzeszki :) Merda ogonem, przychodzi na głaski, liże Magdę po uszach i podszczypuje za ręce... Trochę sie boi jezdzić samochodem chyba obawia się, że gdzieś go wywiozą. Magdę ukochał najbardziej - chodzi za nią non-stop, łacznie z lazienką ;) Śpi na dywanie - albo u dzieci albo u Magdy i TZ - koszyk nie wzbudza jego zainteresowania. Z Karolem komitywa, aczkolwiek Karol jest mocno nachalny ze swoją milością - momentami Karmel odchodzi, bo ma dość tej manifestacji uczuć ;) Magda się już zalogowała, więc wkrótce możemy się spodziewać jakichś relacji z pierwszej ręki :D :D :D Quote
E-S Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 To czekam. Znaczy się - wychodzi z depresji pod czułą opieką Czekoladek, tak ? :) Quote
Andzike Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 E-S napisał(a):To czekam. Znaczy się - wychodzi z depresji pod czułą opieką Czekoladek, tak ? :) Tak - jeszcze może będzie z niego Bugolec... ;) Quote
E-S Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Andzike napisał(a):Tak - jeszcze może będzie z niego Bugolec... ;) Ups ... no tak po oczach coś podejrzewałam ... :D Quote
jambi Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 oj, zacznę chyba wierzyć, że istnieje jednak coś takiego jak "miłość od pierwszego wejrzenia" :) Quote
Akrum Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 ale się Karmelkowi domek udał :) i w ogóle to,że został zauważony, wyciągnięty z tej mordowni kieleckiej.... Quote
MagdaKW Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 WSZYSTKIM KOCHANYM LUDZISKOM ,KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO URATOWANIA CZOKO SKŁADAM NISKI POKŁON ,KAŻDEGO CAŁUJĘ BARDZO GORĄCO,DZIĘKI SERDECZNE. Czoko nie jest już czekoladowym chłopcem tylko słodkim Karmelkiem,a więc wszystko zostało w sferze słodkości. Biorąc pieska obawialiśmy się zachowania naszego czarnucha-sympatycznego kota Karola,zaskoczył nas-pokochał Karmelka od pierwszego wejrzenia. Piesek aklimatyzował się po woli.Chodziliśmy co 2.godz. na 5.minutowe spacerki,nie chcieliśmy przemęczać biedaka. Apetyt dopisywał,więc jadał co 2-3 godz. Teraz waży 12,5 kg ,więc na wadze przybiera dobrze. Byliśmy u lekarza,stan pieska jest dobry. Kochamy GO najmocniej jak potrafimy,aby jak najszybciej zapomniał o wyrządzonych mu krzywdach. Magda Quote
Andzike Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Magda, witamy !!!! Cieszę, że udalo Ci się zalogować i coś napisać :) No to teraz masz przechlapane, bo będziemy się domagać wieści i zdjęć od Karmelka :) Cudownie, że udalo mu się trafić na takich ludzi jak Wy :) Pozdrawiam serdecznie i odzywajcie się :D Quote
eve-w Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 tak tak, zdjęcia chcemy :) i witamy na forum :) Quote
kakadu Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 oj cudne zakonczenie :loveu:; czyli innym sie udaje, tylko "moje" maja pecha jakos...:-( Quote
jambi Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Witaj Magda :) alez super wiadomości! i właśnie, może uda Ci się jakies zdjęcie wzrucić? z kotem Karolem? w nowym domciu? Quote
Luzia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Choco już bezpieczny grzeje doopcie w nowym domku więc ja pozwolę sobie wrzucić dwie bidy z Podkarpacia :( Sorki za spam ale to bardzo pilne: http://www.dogomania.pl/threads/193643-Malutki-kojec-do-jedzenia-chleb-z-wod%C4%85-mamy-2-tygodnie.-POM%C3%93%C5%BB! Zapraszam wszystkich sytuacja bardzo nie ciekawa :( Quote
coronaaj Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 jambi_ napisał(a):no prosze ja was :crazyeye: ... ja tu wchodze, żeby poczytac o tym czy Czoko już na DT a tymczasem... :mdleje: cwana gapa! :lol: najpierw wszyscy myśleli, że to panienka, a potem robił za "osiołka" a tymczasem przeprowadził cichaczem niezłą akcję podprowadzając domek otwartej i wesołej Sziszy ;) CUDOOOO!!!! :-o ale wiecie co? ta Szisza to jakaś czarodziejka jest... dzięki niej Szara wyszła ze schronu, dzięki niej Czoko znalazł dom.... :roll: właściwie - Karmel :p :crazyeye::crazyeye:No cudne wiesci z Czoko/Karmelkiem ...powodzena Szara...:loveu::loveu:tego sie nie spodziewalam ...moze jakies nowe foty z Karmelkiem...:lol::lol: Quote
E-S Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Kuuurka ... a tu kolejny Czekoladek: http://www.dogomania.pl/threads/173527-320-pi%C4%99knych-ps%C3%B3w-z-Bia%C5%82ej-Podlaskiej-szuka-domk%C3%B3w-potrzebne-og%C5%82oszenia!!?p=15479115&viewfull=1#post15479115 [quote name='jostel5']Nowy mieszkaniec schroniska...Starutki,zniszczony,schorowany...:-( Został przywieziony z jednego z centrów handlowych-prawdopodobnie chciał się schronić przed deszczem i chłodem.:-( Quote
Andzike Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Jakby ktoś nie wiedzial, to ostatni psiak z "Kieleckiej Trójki", która przyjechała do Warszawy 2 tyg. temu czyli Szisza, z okazja Dnia Zwierząt dostała wczoraj swój wspaniały dom :) http://www.dogomania.pl/threads/193367-Szisza-kud%C5%82ate-cude%C5%84ko-znalaz%C5%82o-swojego-cz%C5%82owieka-%29-Ju%C5%BC-we-wspania%C5%82ym-DS!?p=15489152&viewfull=1#post15489152 Quote
erka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Cieszymy sie ogromnie:). Miały ogromne szczęście, ich wspóltowarzyszka niedoli wczoraj skończyła tak. Zdjecia robione w obecności powiatowego weta, parlamentarzystów, no i oczywiście org.prozwierzęcych, kiedy nagonka na schron trwa już prawie miesiąc i się pilnują, zgodnie z zaleceniami kierowniczki, żeby "w obecnej sytuacji pilnowac sytuacji",które przypięła na kartce. A to pomieszczenie dla szczeniaczków. Resztę fot można zobaczyc tu. http://www.dogomania.pl/threads/31124-Schron-KIELCE-mini-goldenka-GAFA-odeszła-za-TM-*-*-*-czy-inne-też-odejdą/page158 Wiadomość z dziś- schron zamnkięty , wszedł prokurator!!! Quote
jambi Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Boże... te zdjęcia to szok... najpierw dore wieści a potem jakby mnie ktoś w twarz strzelił "Miały ogromne szczęście, ich wspóltowarzyszka niedoli wczoraj skończyła tak." :( :( :( Quote
Recommended Posts