Jump to content
Dogomania

Czekoladka już w DS ! błyskawiczna akcja, DZIĘKUJEMY !!! :)

Recommended Posts

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no prosze ja was :crazyeye: ... ja tu wchodze, żeby poczytac o tym czy Czoko już na DT a tymczasem... :mdleje:

[quote name='Mantis']To samo pomyślałam ;) A niby takie grzeczne, nieomal autystyczne dziecko, a tu proszę, sprzątnął Sziszuni domek sprzed nosa :lol:

cwana gapa! :lol: najpierw wszyscy myśleli, że to panienka, a potem robił za "osiołka" a tymczasem przeprowadził cichaczem niezłą akcję podprowadzając domek otwartej i wesołej Sziszy ;)

[quote name='Andzike'] http://img375.imageshack.us/img375/6337/kudlate8.jpg

CUDOOOO!!!! :-o

[quote name='divia_gg']
A szara sunia wlasnie przez to miala farta ze byla z Szisza w boksi. No chyba ze nie nadazam:evil_lol:

ale wiecie co? ta Szisza to jakaś czarodziejka jest... dzięki niej Szara wyszła ze schronu, dzięki niej Czoko znalazł dom.... :roll:

właściwie - Karmel :p

Posted

Rozmawiałam z Magda - u Karmelka wszystko w porządku :)
Był u weterynarza, Pani stwierdziła, ze wszystko z nim w porządku, waży już 12,5kg, został zaczipowany i zabezpieczony przeciw kleszczom.
Zapowiada się psa obronnego - ostatnio obszczekał córkę, gdy ciągneła za rękę mamę, a póżniej stanął w obronie córki jak tata miał jej coś do powiedzenia ;)
Generalnie to cud, miód i orzeszki :)
Merda ogonem, przychodzi na głaski, liże Magdę po uszach i podszczypuje za ręce...
Trochę sie boi jezdzić samochodem chyba obawia się, że gdzieś go wywiozą. Magdę ukochał najbardziej - chodzi za nią non-stop, łacznie z lazienką ;)
Śpi na dywanie - albo u dzieci albo u Magdy i TZ - koszyk nie wzbudza jego zainteresowania.
Z Karolem komitywa, aczkolwiek Karol jest mocno nachalny ze swoją milością - momentami Karmel odchodzi, bo ma dość tej manifestacji uczuć ;)
Magda się już zalogowała, więc wkrótce możemy się spodziewać jakichś relacji z pierwszej ręki :D :D :D

Posted

WSZYSTKIM KOCHANYM LUDZISKOM ,KTÓRZY PRZYCZYNILI SIĘ DO URATOWANIA CZOKO SKŁADAM NISKI POKŁON ,KAŻDEGO CAŁUJĘ BARDZO GORĄCO,DZIĘKI SERDECZNE.

Czoko nie jest już czekoladowym chłopcem tylko słodkim Karmelkiem,a więc wszystko zostało w sferze słodkości.
Biorąc pieska obawialiśmy się zachowania naszego czarnucha-sympatycznego kota Karola,zaskoczył nas-pokochał Karmelka od pierwszego wejrzenia.
Piesek aklimatyzował się po woli.Chodziliśmy co 2.godz. na 5.minutowe spacerki,nie chcieliśmy przemęczać biedaka.

Apetyt dopisywał,więc jadał co 2-3 godz.
Teraz waży 12,5 kg ,więc na wadze przybiera dobrze.
Byliśmy u lekarza,stan pieska jest dobry.

Kochamy GO najmocniej jak potrafimy,aby jak najszybciej zapomniał o wyrządzonych mu krzywdach.

Magda

Posted

Magda, witamy !!!! Cieszę, że udalo Ci się zalogować i coś napisać :)
No to teraz masz przechlapane, bo będziemy się domagać wieści i zdjęć od Karmelka :)
Cudownie, że udalo mu się trafić na takich ludzi jak Wy :)
Pozdrawiam serdecznie i odzywajcie się :D

Posted

jambi_ napisał(a):
no prosze ja was :crazyeye: ... ja tu wchodze, żeby poczytac o tym czy Czoko już na DT a tymczasem... :mdleje:
cwana gapa! :lol: najpierw wszyscy myśleli, że to panienka, a potem robił za "osiołka" a tymczasem przeprowadził cichaczem niezłą akcję podprowadzając domek otwartej i wesołej Sziszy ;)

CUDOOOO!!!! :-o

ale wiecie co? ta Szisza to jakaś czarodziejka jest... dzięki niej Szara wyszła ze schronu, dzięki niej Czoko znalazł dom.... :roll:

właściwie - Karmel :p

:crazyeye::crazyeye:No cudne wiesci z Czoko/Karmelkiem ...powodzena Szara...:loveu::loveu:tego sie nie spodziewalam ...moze jakies nowe foty z Karmelkiem...:lol::lol:

Posted

Cieszymy sie ogromnie:).

Miały ogromne szczęście, ich wspóltowarzyszka niedoli wczoraj skończyła tak.

Zdjecia robione w obecności powiatowego weta, parlamentarzystów, no i oczywiście org.prozwierzęcych, kiedy nagonka na schron trwa już prawie miesiąc i się pilnują, zgodnie z zaleceniami kierowniczki, żeby "w obecnej sytuacji pilnowac sytuacji",które przypięła na kartce.

A to pomieszczenie dla szczeniaczków.

Resztę fot można zobaczyc tu.

http://www.dogomania.pl/threads/31124-Schron-KIELCE-mini-goldenka-GAFA-odeszła-za-TM-*-*-*-czy-inne-też-odejdą/page158

Wiadomość z dziś- schron zamnkięty , wszedł prokurator!!!

Posted

Boże... te zdjęcia to szok... najpierw dore wieści a potem jakby mnie ktoś w twarz strzelił "Miały ogromne szczęście, ich wspóltowarzyszka niedoli wczoraj skończyła tak."
:( :( :(