Jump to content
Dogomania

Czekoladka już w DS ! błyskawiczna akcja, DZIĘKUJEMY !!! :)

Recommended Posts

Posted

Lottie napisał(a):
Piękna psina, tylko mordeczkę trzeba umyć, uczesać, ukochać i pocałować w ten smutny nosek :-) Ale to już niedługo go czeka u Andzike. Z tego co zrozumiałam w tym lekkim chaosie, już za 4 dni jedzie do DT? :-)

Całe cztery dni.... Już niedługo Czokuś będziesz się wylegiwał na łóżeczku obok Nelki :)

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
Całe cztery dni.... Już niedługo Czokuś będziesz się wylegiwał na łóżeczku obok Nelki :)

Tia ... polezy chwilę a potem się raz dwa ogarnie chłopaka :D Popatrz mu w oczy :D

Posted

E-S napisał(a):
Tia ... polezy chwilę a potem się raz dwa ogarnie chłopaka :D Popatrz mu w oczy :D

Luzia&Funia napisał(a):
Ogarnie się i zaczną się imprezki w domu :evil_lol:

E-S, ja wiem, ze Ty byś chciala, żeby ktoś wreszcie zrozumiał co przeżywasz na co dzień z Bugim, ale Czoko taki nie będzie... ;) On będzie osiolkiem, jak Nelka :D :D :D

Posted

eve-w napisał(a):
ale będą :D:D:D Bugi i Czoko - dwa kuple i dwa świetne wątki! :D

Z całą moją wielką wirtualną i realną miłością do Bugolca chyba nie dałabym rady z takim szaleńcem ;)
E-S - RESPECT !!! :D :D :D

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Może by tytuł zmienić ;)

E-S do tablicy :)

Akrum, dotarla Twoja kaska :)

Skarpeta Czoko wygląda następujaco:
memory - 20zł
Lottie - 15zł
Nevada - 50zł
majuska - 20zł
Małgorzatta (www.bernardyn.org) - 30zł
M.K z Poznania - 50zł
A.W z Oleśnicy - 20zł
Ulka1108 - 15zł
savahna - 20zł
Akrum - 20zl
Razem 260zł

Dziękujemy !!!!

Posted

Andzike napisał(a):
E-S, ja wiem, ze Ty byś chciala, żeby ktoś wreszcie zrozumiał co przeżywasz na co dzień z Bugim, ale Czoko taki nie będzie... ;) On będzie osiolkiem, jak Nelka :D :D :D

Hehe :D ależ życzę Ci tego osiołka z całego serca, choć w spełnienie oczekiwań jakoś nie wierzę :D

Andzike napisał(a):
E-S do tablicy :)

Zaktualizowane - także bardzo dziękuję za wpłaty :)

Posted

Dzisiaj wielki dzień! Czoko przyjeżdża do Andzike. Z relacji wet: załatwianie na spacerkach wychodzi mu coraz lepiej. Sporadycznie zdarza się narobić w klatce, ale jest ok. Czoko już wie do czego służy ogon. Merda nim i ... kocha człowieka :) domaga się pieszczot! Andzike, będziesz miala cudownego tymczasowicza :)

Posted

jestem, jestem... już wróciłam po kilku dniach nieobecności.
super, dziś dla Czoko kolejny wielki dzień :) jedzie do Andzike do DT - ale się zdziwi kolejny raz pozytywnie oczywiście :)

Posted

Andzike napisał(a):
Ja tylko na moment, bo w końcu kiedyś muszę popracować... ;)
Nie moge się juz doczekać !!! :D :D :D

i ja czekam na wieści, o Czoko i tej suni czarno-białej kudłatej ze schroniska.... ciekawe, ile psiaków przyjedzie do Warszawy?

Posted

malagos napisał(a):
i ja czekam na wieści, o Czoko i tej suni czarno-białej kudłatej ze schroniska.... ciekawe, ile psiaków przyjedzie do Warszawy?

Ano widzisz ;) gdzieś mi dzwoniło, że coś biało-czarnego z Kielc do Ciebie przyjezdza... ;) ale nie dodzwoniło, że kudłate ;)