Jump to content
Dogomania

Czekoladka już w DS ! błyskawiczna akcja, DZIĘKUJEMY !!! :)

Recommended Posts

Posted

Akrum napisał(a):
ze sterylizacją zgłoście się do sterylkowej skarbonki, choć nie wiem, czy nadal fundusze mają, no ale zawsze warto próbować :)

Tu myślę, że nie ma co obarczać sterylkowej skarbonki kosztami. Nie wszystkie psy są tak popularne jak kieleckie...Do tego wykorzystamy FB ;)

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akrum napisał(a):
no właśnie to FB, ja od kilku dni próbuję zebrać choć ciut ciut kaski na FB dla psiaka z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/189591-pan-umar%C5%82...-Maksio-w-dt-SKOMPLIKOWANY-ZABIEG-SZCZ%C4%98KI-KOSZMARNY-D%C5%81UG-W-LECZNICY!!! i nic... nawet allegro cegiełkowe nie pomogło za bardzo... a jeszcze kolejny zabieg za miesiąc za ok 1000 zł... ah, ręce czasami opadaja.

Zbieracie na konto prywatne?

Posted

mshume napisał(a):
ojtam, ojtam ;) przecież piszę,że w typie ;)

W typie petita jest moja Nelka - prawda mamanabank??? ;)
Zreszta nawet wczoraj ktoś na łące mi powiedział, że Nelka to petit ;)

Posted

Nelcia jest rzeczywiście w typie petit'a :) Obraczus pisze o możliwości bezpłatnej sterylki dla małej suni w ten piątek w Ząbkach. Może ta szara malizna by potrzebowała?

Posted

mshume napisał(a):
Obraczus pisze o możliwości bezpłatnej sterylki dla małej suni w ten piątek w Ząbkach. Może ta szara malizna by potrzebowała?

Bardzo dobry pomysł!
Moje kudłaczki pozowanie mają gdzieś...

A już Nelka wyjątkowo... ;)

Czoko zapozował :) Moja czekoladka piękna :)

I Szisza 0 na dywaniku - do koloru przyniosła sobie mojego buta. Reaguje na "FE" ;)

I na spacerku...

Ale o spacerku to będzie później...

Posted

mshume napisał(a):
o tym własnie pisałam, piszcie pw do obraczus :)

Zorientowałam się i edytowałam post o tej sterylce, tak Andzike, trzeba pisać!

A Szisza to nie wiem co to to jest :-) Mix Nelki i tej Twojej małej białej, też na SZ :-)

Posted

mshume napisał(a):
A ja widzę w Sziszy dużo z Pona ;) Sunia ma już DS?

Bardzo miniaturowego PONa ;)
Szisza nie znalazła domu, bo nastąpił nieoczekiwany zwrot akcji ;)
Dziś na spacer przyjechala Pani z tej rodzinki, którą juz sprawdzałyśmy z Madallena. Przyjechała poznać Sziszę...a ZAKOCHAŁA SIĘ W CZOKO :D :D :D
Szisza wydawała się bardziej pasującym do jej rodzinki psem (pozytywna, lubiąca dzieci), niż zamknięty w sobie, lekko autystyczny Czoko...Ale Pani drgneło w serduchu na widok Czekoladki i stwierdziła, że chce dać dom temu pięknemu smutnemu pieskowi.
Stwierdziła, że nie jest w stanie wybrać sama - najchętniej wziełaby obydwa więć ustalilysmy, że przyjadą jeszcze raz wieczorem całą rodziną i demokratycznie wybiorą pieska...
Przyjechali. I pokochali Czoko tak samo jak mama :D Wesoła trzpiotka Szisza nie miala żadnych szans z czekoladowym pieskiem :D Długo spacerowaliśmy, tłumaczylam im, że Czoko potrzebuje jeszcze czasu, żeby się otworzyć, żeby nie martwili się tym, że nie jest "wylewny" w okazywaniu uczuć, a bardziej zachowuje się jakby czlowiek go specjalnie nie obchodził. Prawie rok temu miałam to samo z Nelką...
Zakochali się i już. A ja - mimo, że Czoko był u mnie niecałe 24h mialam łzy w oczach jak odjeżdzali, że tak cudownie mu się ułożyło.
Więc proszę o zmianę tytulu wątku na CZOKO W NOWYM DOMU - a jutro zakladam wątek Sziszy, ktora właśnie obszczekuje swoje odbicie w lustrze... ;)

Posted

Ale numer :crazyeye:. Super:multi::multi:, może to i lepiej, bo skoro Szisza taka otwarta , to łatwiej jej bedzie znaleźc dom.
Ogromnie sie cieszę z Czekoladka:loveu::multi::multi:.

Dziękujemy Wam dziewczyny za wszystko!!!:iloveyou::modla::calus:

Posted

erka napisał(a):
Ale numer :crazyeye:

To samo pomyślałam ;) A niby takie grzeczne, nieomal autystyczne dziecko, a tu proszę, sprzątnął Sziszuni domek sprzed nosa :lol:

Najlepszego na nowej drodze życia Czoko :loveu:

Andzike, może już się rozglądaj za kolejnym tymczasem, bo Sziszunia migusiem Cię osieroci ;)

Posted

ahahahahaha taki niby cichutki wycofany Czoko, a domek z przed nosa kumpeli swojej sprzątnął... ale śmiesznie, taki zwrot akcji :)
Ale będą zdjęcia z nowego domku? i informacje? i już dziś coś się dowiemy, jak mu noc minęła? wśród dzieci?

Posted

mamanabank napisał(a):
No to jak my teraz zobaczymy metamorfozę Czoko??? Strzelam focha! To miała być zjawiskowa przemiana, a tu bęc... jedna kąpiel i po zmianach, Czoko nie ma ;-)

Hehe, ja też liczyłam na to, że zrobię z tego nieoszlifowanego diamentu prawdziwe cudo... i nie zdązyłam się wykazać... Buuu ;)

majuska napisał(a):
Ledwo się pobieżnie przekopałam przez góry postów, a tu taka akcja, szoook:evil_lol: Andzike to chyba straszna motywacja dla Ciebie coby tymczasowiczów brać, nie?

Oj tak... Jest taka jedna sunia, która mi siedzi w głowie.. Z Bielska-Białej - niestety nic o niej nie wiemy, bo nie ma tam wolontariatu:(
Mantis, Ty rozumiesz, nieee??? ;)

chociaż nie powinnam brać psów "w swoim typie" bo zakochuje się od razu i już dziś rano marudziłam Madallenie, że nie chce oddawać Sziszy... ;)
Cwaniara jest, bardzo szybko ogarnęła, że śpi się na łóżku.... TZ trochę marudzi, ale z westchnieniem ulgi stwierdził "dobrze, że dla tego trzeciego udało się znaleźć dom, bo byśmy się nie zmieścili" ;)

Akrum napisał(a):
ahahahahaha taki niby cichutki wycofany Czoko, a domek z przed nosa kumpeli swojej sprzątnął... ale śmiesznie, taki zwrot akcji :)
Ale będą zdjęcia z nowego domku? i informacje? i już dziś coś się dowiemy, jak mu noc minęła? wśród dzieci?

Jutro się widzę z panią Czoko, bo musze jej dać książeczke :) Zdjęcia będą, jesteśmy w kontakcie ;)
A dziś rano dostałam smsa "Czoko przespał cała noc przy dzieciach, rano niechętnie, ale poszedł, załatwił się, zjadł. Karo próbuje się z nim zaprzyjaznić, ociera się:) "
(Karol to kot :)

Zapłaciłam wczoraj fakturę za leczenie Czoko - wyszło 255,98zl - zeskanuję ją i wkleje później.
W skarpecie Czoko zostało 4,02zł - pozwolicie, że kupię Sziszuni jakiegoś gryzaka? ;)