Mantis Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Andzike napisał(a): Jest taka jedna sunia, która mi siedzi w głowie.. Z Bielska-Białej - niestety nic o niej nie wiemy, bo nie ma tam wolontariatu:( Mantis, Ty rozumiesz, nieee??? ;) Oj rozumiesz, rozumiesz. Gdybym nie miała Dafne w zasięgu wzroku to bym pomyślała, że psa mi porwali. Buźkę ma identyczną. Mnie sen z oczu spędza niunia, która absolutnie nie jest w moim typie, bo diabliczki uwielbiam :diabloti: A jednak :roll: No zobaczcie jak bida - Azja Andzike, Sziszunia ma już wątek? A wykazać to się jeszcze zdążysz nie raz :evil_lol: Ja Ci mówię, DT uzależnia :cool3: Quote
Paula03 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ale szybka akcja! Nieoczekiwany zwrot akcji ;) Trzymam kciuki, żeby Szisza zaraz poszła do domku! Quote
mshume Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Ale akcja, baaaardzo się cieszę :loveu: Quote
andzia69 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Andzike - a widziałaś czarnego z białym kudłacza z boksu suni? może się skusisz? to zdjęcie jest strasznie wymowne:( ona tak prosiła...i wyprosiła:) Quote
divia_gg Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Andzia przeciez toz to wlasnie jest u Andzik...Nawet juz wykapane;) Szisza znaczy sie. To jej Czoko zgarnal dom sprzed nosa;) A szara sunia wlasnie przez to miala farta ze byla z Szisza w boksi. No chyba ze nie nadazam:evil_lol: Quote
andzia69 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 hmmm...no widzisz...j ślepa jestem...no bo po tych zdjęciach "mokrego kurczaka" to w zyciu bym nie powiedziała, ze to ten sam psiak - a raczej sunia:):) cóz ślepemu po oczach! Quote
savahna Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Cieszę się,że Czoko już w ds.Dla niego z pewnością lepiej,że tak krótko był w dt i nie zdążył się przyzwyczaić.Niech już się bida odblokuje u swoich nowych ludziów i zapomni o koszmarze.:evil:A małe czarno-białe da sobie radę,pewnie niebawem też wyfrunie,czego jej życzę!:multi::cunao::multi: Quote
Andzike Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 divia_gg napisał(a):Andzia przeciez toz to wlasnie jest u Andzike...Nawet juz wykapane;) Szisza znaczy sie. To jej Czoko zgarnal dom sprzed nosa;) A szara sunia wlasnie przez to miala farta ze byla z Szisza w boksi. No chyba ze nie nadazam:evil_lol: divia_gg masz całkowita rację. To czarne z bialym właśnie wcina świńskie ucho na narożniku... Kochana moja maleńka. Tak szybko to do domu nie pofrunie :) Najpierw sterylka :) A ta szara też czeka na swój domek.. W DT w Ursusie :) Quote
malagos Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 a mi przybyła sunia z rynku, skopany szczeniak...... Quote
andzia69 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 malagos napisał(a):a mi przybyła sunia z rynku, skopany szczeniak...... ech...niektórych ludzi powinno się zesłać na Sybir! niechby się kopali jeden po drugim scierwa!!! Quote
E-S Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Zmieniac tytuł wątku, czy poczekać kilka dni ? Quote
Andzike Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 E-S napisał(a):Zmieniac tytuł wątku, czy poczekać kilka dni ? Jutro się z nimi widzę, ale jestem pewna, ze wszystko będzie ok :) Quote
elinka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Przed chwilą otrzymałam od Andzike tę dobrą wiadomość o adopcji Czoko przez 19domek. Bardzo się cieszę, że wątek 25domków jednak na coś się przydaje. Życzę powodzenia Czoko i jego nowej wspaniałej rodzinie. Szczególnie podoba mi się to, że Państwo podjęli tę decyzję wspólnie. Pozdrawiam. Quote
E-S Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Andzike, a widziałaś Nelę 2 ? http://www.dogomania.pl/threads/193042-Bia%C5%82a-Podlaska.Szorstkow%C5%82osa-Sara-2190-dni-na-%C5%82a%C5%84cuchu.Pokochaj-mnie! Quote
ewelinka_m Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 chwile mnie nie było na wątku.a tu tyle się dzieje :lol: cudowne wieści!!! ma chłopak i szczęście i urok niesamowity!:multi: Quote
Andzike Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 divia_gg napisał(a):A szara sunia wlasnie przez to miala farta ze byla z Szisza w boksi. No chyba ze nie nadazam:evil_lol: Zapraszam na wątek szarej suni - jednej z kieleckiej trójcy - obecnie w awaryjnym DT w Ursusie :) http://www.dogomania.pl/threads/193287-GABI-wyprosi%C5%82a-z-kieleckiej-mordowni-przepustk%C4%99-na-wolno%C5%9B%C4%87-SZUKA-DOMU!!!?p=15422463#post15422463 Quote
Andzike Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 To wkleje Wam jeszcze zdjęcia ze "spacerku wyborczego" Czoko i Sziszy:) Szisza pręży się i wdzięczy, ale widać do kogo zabilo serce Magdy... A to już zdjęcia z dzisiaj - E-S możesz zdecydowanie zmieniać tytuł :D :D :D Juz po dwoch dniach Czoko to inny pies :) Usmiecha się, merda ogonem, a na Magde skacze z radości :) Ją ukochał sobie najbardziej :) Z dziecmi komitywa, ale nie szaleje z nimi jeszcze. Kwestia czasu:) Za to strasznie się ukochali z Karolem (kotem) - razem wychodzą na spacery, Karol dumnie spaceruje obok czekoladowego pieska. Formalności dopelnione, umowa podpisana, a książeczka przekazana:) aaaaa... i najważniejsze :) Czoko już nie jest Czoko - teraz to KARMEL :) Podsylam Magdzie link do wątku, mam nadzieje, ze kolejne relacje z życia Karmelka będziemy już mieć z pierwszej ręki :) wątek Sziszy się tworzy... powoli i w bólach...:roll:. Quote
ogonek2 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 dziś w TV pokazywali reportaż o schronisku pod Kielcami......masakra co tam się dzieje:-( Quote
eve-w Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 ogonek2 napisał(a):dziś w TV pokazywali reportaż o schronisku pod Kielcami......masakra co tam się dzieje:-( Na jakim programie? Podobno leci od rana na TVP info. Ogladajce dziewczyny i nagrywajcie/wstawiajcie linki! nie kazdy moze zobaczyć tą grandę... Quote
eve-w Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Oglądajcie dzisiaj TVP INFO. Cały dzień trąbią o Dyminach! Quote
Andzike Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 eve-w napisał(a):Na jakim programie? Podobno leci od rana na TVP info. Ogladajce dziewczyny i nagrywajcie/wstawiajcie linki! nie kazdy moze zobaczyć tą grandę... No ja właczyłam, ale jakieś pierdy polityczne non-stop... będę zerkac ;) Quote
eve-w Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Co kilkanaście minut jest reportaż. Pierdy polityczne i pogoda i sport też, ale wracają do schroniska co chwila. Quote
E-S Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Andzike, wiem, że lubisz pieski w typie jamnika szorstkowłosego - weźcie wejdźcie na wątek małego mixa szorściaka, dali go na boksy ogólne, jest strasznie pogryziony, zupełnie sobie nie radzi, zagryzą go :( ja nie mam pomysłu jak mu pomóc :( http://www.dogomania.pl/threads/192953-%C5%BBwirek-male%C5%84ki-zagubiony-szor%C5%9Bciak-ma-szanse-na-DT-POTRZEBNE-WSPARCIE-FINANSOWE Quote
E-S Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Zmieniłam tytuł. Pisać trzeba do moda o przeniesienie wątku, czy to idzie z automatu ? Tylko jakiego ... ? Quote
Recommended Posts