Jump to content
Dogomania

Czekoladka już w DS ! błyskawiczna akcja, DZIĘKUJEMY !!! :)

Recommended Posts

Posted

Andzike napisał(a):
Jest taka jedna sunia, która mi siedzi w głowie.. Z Bielska-Białej - niestety nic o niej nie wiemy, bo nie ma tam wolontariatu:(
Mantis, Ty rozumiesz, nieee??? ;)

Oj rozumiesz, rozumiesz. Gdybym nie miała Dafne w zasięgu wzroku to bym pomyślała, że psa mi porwali. Buźkę ma identyczną.
Mnie sen z oczu spędza niunia, która absolutnie nie jest w moim typie, bo diabliczki uwielbiam :diabloti: A jednak :roll: No zobaczcie jak bida - Azja

Andzike, Sziszunia ma już wątek?
A wykazać to się jeszcze zdążysz nie raz :evil_lol: Ja Ci mówię, DT uzależnia :cool3:

• Replies 302
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzia przeciez toz to wlasnie jest u Andzik...Nawet juz wykapane;) Szisza znaczy sie. To jej Czoko zgarnal dom sprzed nosa;)

A szara sunia wlasnie przez to miala farta ze byla z Szisza w boksi. No chyba ze nie nadazam:evil_lol:

Posted

Cieszę się,że Czoko już w ds.Dla niego z pewnością lepiej,że tak krótko był w dt i nie zdążył się przyzwyczaić.Niech już się bida odblokuje u swoich nowych ludziów i zapomni o koszmarze.:evil:A małe czarno-białe da sobie radę,pewnie niebawem też wyfrunie,czego jej życzę!:multi::cunao::multi:

Posted

divia_gg napisał(a):
Andzia przeciez toz to wlasnie jest u Andzike...Nawet juz wykapane;) Szisza znaczy sie. To jej Czoko zgarnal dom sprzed nosa;)

A szara sunia wlasnie przez to miala farta ze byla z Szisza w boksi. No chyba ze nie nadazam:evil_lol:

divia_gg masz całkowita rację. To czarne z bialym właśnie wcina świńskie ucho na narożniku... Kochana moja maleńka. Tak szybko to do domu nie pofrunie :) Najpierw sterylka :)
A ta szara też czeka na swój domek.. W DT w Ursusie :)

Posted

Przed chwilą otrzymałam od Andzike tę dobrą wiadomość o adopcji Czoko przez 19domek. Bardzo się cieszę, że wątek 25domków jednak na coś się przydaje. Życzę powodzenia Czoko i jego nowej wspaniałej rodzinie. Szczególnie podoba mi się to, że Państwo podjęli tę decyzję wspólnie. Pozdrawiam.

Posted

To wkleje Wam jeszcze zdjęcia ze "spacerku wyborczego" Czoko i Sziszy:)

Szisza pręży się i wdzięczy, ale widać do kogo zabilo serce Magdy...

A to już zdjęcia z dzisiaj - E-S możesz zdecydowanie zmieniać tytuł :D :D :D
Juz po dwoch dniach Czoko to inny pies :) Usmiecha się, merda ogonem, a na Magde skacze z radości :) Ją ukochał sobie najbardziej :)
Z dziecmi komitywa, ale nie szaleje z nimi jeszcze. Kwestia czasu:) Za to strasznie się ukochali z Karolem (kotem) - razem wychodzą na spacery, Karol dumnie spaceruje obok czekoladowego pieska. Formalności dopelnione, umowa podpisana, a książeczka przekazana:)
aaaaa... i najważniejsze :) Czoko już nie jest Czoko - teraz to KARMEL :) Podsylam Magdzie link do wątku, mam nadzieje, ze kolejne relacje z życia Karmelka będziemy już mieć z pierwszej ręki :)

wątek Sziszy się tworzy... powoli i w bólach...:roll:.

Posted

ogonek2 napisał(a):
dziś w TV pokazywali reportaż o schronisku pod Kielcami......masakra co tam się dzieje:-(

Na jakim programie? Podobno leci od rana na TVP info. Ogladajce dziewczyny i nagrywajcie/wstawiajcie linki! nie kazdy moze zobaczyć tą grandę...

Posted

eve-w napisał(a):
Na jakim programie? Podobno leci od rana na TVP info. Ogladajce dziewczyny i nagrywajcie/wstawiajcie linki! nie kazdy moze zobaczyć tą grandę...

No ja właczyłam, ale jakieś pierdy polityczne non-stop... będę zerkac ;)