Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczna Kaja:loveu:
I grzeczniutka do dzieci, dziś mój chrześniak jeździł na niej jak na koniu:razz: potem ją ciągnął za obrożę żeby wlazła na kanapę:cool3: Wszystko może z nią robić, mają oboje zabawę:evil_lol:

Posted

fajna jest :) grzeczna ogolnie, posluszna i straszna pieszczocha. jak siedze na podlodze to na kolana sie wpycha lub leb mi na ramieniu kladzie :)
tylko psow niektorych nie lubi i sie tak rzuca,ze ja ledwo utrzymac moge, wiec zaczepiam smycz o plot i czekam, az ten drugi przejdzie sobie.
i boi sie facetow, takich, co samotnie ida ulica, w jakis czapkach, a meneli najbardziej, obszczekuje ich ostro

wszystkiego nie moge pisac, bo ktos nieodpowiedni moze cos wywlec.

Posted

ksiazeczki przejrzalam, moze by mnie interesowaly te, dla maluchow, ale teraz kupujemy z bazarku takie bardziej dziecinne, malutkie i w twardej oprawce.
moze nastepnym razem :)

a moja sunia ma wizytke robione we wt i chyba pojedzie na slask :)
oczko zdrowe kompletnie od tygodnia :)
i poluzowalam jej obroze o jedno oczko ;)

Posted

Mysza2 napisał(a):
A jak Montek się sprawuje?

Monciołek grzeczniutki jak zawsze, szaleje znów na śniegu, uwielbia:loveu::loveu::loveu:

Tylko ostatnio znów qupala mi zrobił w kuchni...:roll: Czy te rozwolnienie może być od zbyt tłustego jedzenia? Wtedy co zrobił i teraz - to było jak mu ugotowałam serca drobiowe... One są trochę obrośnięte tym tłuszczem...
Hmmmmmmmm

No i miał spotkanie z Lordem moich rodziców u Lorda w domu... Montek przy mnie, Lord przy tacie, trzymani za szelki, żeby się mogli tylko na siebie napatrzeć. Żaden ani razu nie warknął, nie zjeżył się, głaskani i nagrodzeni. No zobaczymy z czasem co to będzie:razz:
Monciu pozdrawia ciocie:lol:

Posted

My Moncia też. A qupa może być od tego jedzenia. Ja jak moją trzymam na suchym to jest ok. Z mokrym różnie, trzeba uważać żeby nie było tłuste.
Jak nie warczeli a byli na smyczkach to chyba dobrze wróży:):):)

Posted

Kurcze, tylko tak to gotowane lubi............
Już się tak nauczył, że jak przychodzę po pracy i idziemy na dłuższy spacer, to po nim, jak akurat nie ugotuję i sypnę suchego to się odwraca i obrażony idzie spać, co ta głupia baba mu daje:stupid::mad:

Posted

a po moja Kajcie w sobote domek przyjezdza 300km :) sam :) wizyte robila Javena, domek ja wyciacha, sam zaczal mowic o tej potrzebie, dzieci, dziadkowie, cala rodzina razem, w domku jednorodzinnym, przy lakach na uboczu miasta, domek zaboksiowany od lat. suuuper :)

no i nie poznala sie z Montkiem, bo tz jej do auta ie chcial wziasc nigdy :( a ona chetnie bardzo by wsiadla :(

Posted

Gratulacje ...., niech sie wiedzie boksince:). Jak sunia trafia do domu z boksiowymi tradycjami jesteśmy spokojni.
Ja w niedziele bylam ze znajomymi po Doris z Fundacji SOS... też kolejna boksia, miłość od pierwszego spotkania:)

Posted

Mondziuś tak się pięknie wylatał w polu z jakąś młodą bokserką, że aż się muszę pochwalić:cool3:
Bo on ogólnie psów i suk nie toleruje, gotowy ciągle do ataku
A ona luzem biegała, kółka i ósemki wokół Montka robiła, zaganiała go ogólnie, on kłapał zębami
Zaczęłam odchodzić z Montim, bo już mnie ręka od szarpanej smyczy bolała, a pan boksinki się zbytnio nie przejął:roll: i ona tak dalej zaczepiała
Jak się oboje zasapali (ona latała w kółko on chciał ją capnąć) i zaczęli resztki śniegu wcinać, to poluźniłam flexi...
Jesuuuuuuuuuu...... jaka zabawa była:crazyeye::multi: Turlanie, przewracanki, skoki, gonitwa, sapanie itp itd :D

Może on tak kłapie ostrzegawczo (gryziony był to się chce pokazać) a tak naprawdę robi to tylko na pokaz a jak do czego dojdzie, to "baranek" lubi się bawić...?;)

Posted

Jasne że tak, nareszcie Montka zobaczyłaś w pełnej krasie. Toż to prawdziwy i zabawowy boksiołek jest!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:Hasać, biegać, szaleć ... o to chodziło, a nie stale na uwięzi :cool3::cool3::shake: :grins:

Posted

mira_c napisał(a):
Super, że chłopak pokazał się z tej lepszej boksikowej strony :)

Tak się pokazał z lepszej strony, że dziś na spacerze jak spotkaliśmy Lorda z moim tatą... Lord zaczepiał Montka, łapał podgryzał za tylne łapy jak ten zajęty był gryzieniem plastikowej butelki, a Mondziołek no cóż... Z Lordem bawić się "nie chciał":mad::lol!:
Może jeszcze ze 100 spotkań i się polubią wzajemnie:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Popracujemy niedługo nad fotami:razz:

Posted

Marta co on z chłopakiem innym będzie się bawił, jak urocza panienka wcześniej go zaczepiała? :lol: Dogadają się chłopaki, tylko czasu im potrzeba :)

Posted

Tak się rozjeżdżam na panelach... ale się uczę jak po nich chodzić a nie jeździć ;)

Potem odpoczywam na moim fotelu :D

Ewentualnie czasem się kładę na moim posłaniu...