marta0731 Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Śliczna Kaja:loveu: I grzeczniutka do dzieci, dziś mój chrześniak jeździł na niej jak na koniu:razz: potem ją ciągnął za obrożę żeby wlazła na kanapę:cool3: Wszystko może z nią robić, mają oboje zabawę:evil_lol: Quote
kora78 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 fajna jest :) grzeczna ogolnie, posluszna i straszna pieszczocha. jak siedze na podlodze to na kolana sie wpycha lub leb mi na ramieniu kladzie :) tylko psow niektorych nie lubi i sie tak rzuca,ze ja ledwo utrzymac moge, wiec zaczepiam smycz o plot i czekam, az ten drugi przejdzie sobie. i boi sie facetow, takich, co samotnie ida ulica, w jakis czapkach, a meneli najbardziej, obszczekuje ich ostro wszystkiego nie moge pisac, bo ktos nieodpowiedni moze cos wywlec. Quote
Agnezia Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Zapraszam na bazarek z 50 super książkami, oczywiście dla bokserków :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/202767-50-dobrych-ksia%C5%BCek-dla-doros%C5%82ych-dzieci-m%C5%82odzie%C5%BCy-dla-SOS-BOKSEROM-do-7.03-do-22.00?p=16359715#post16359715 Quote
kora78 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 ksiazeczki przejrzalam, moze by mnie interesowaly te, dla maluchow, ale teraz kupujemy z bazarku takie bardziej dziecinne, malutkie i w twardej oprawce. moze nastepnym razem :) a moja sunia ma wizytke robione we wt i chyba pojedzie na slask :) oczko zdrowe kompletnie od tygodnia :) i poluzowalam jej obroze o jedno oczko ;) Quote
Mysza2 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 znowu psa upasłaś:):) Życzymy jej dobrego domku. A jak Montek się sprawuje? Quote
kora78 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 no boksiowate ciotki! nie zagladacie do Krisa? starszuek, mix boksia, czarny, i ... chodzi ,jak paralita :( okrutnie to brzmi, ale taka jest prawda :( ma problemy ze stawami i kregoslupem... boli go :( pomozmy kupic mu dobra karme na stawy! kupcie motylka dla Krisa http://www.dogomania.pl/threads/202658-Poczuj-wiosnę!-Kup-motylka-)-Dla-dziadzia-KRISA-aby-miał-na-leki!-Do-12.03-godz.-21 Quote
marta0731 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Mysza2 napisał(a): A jak Montek się sprawuje? Monciołek grzeczniutki jak zawsze, szaleje znów na śniegu, uwielbia:loveu::loveu::loveu: Tylko ostatnio znów qupala mi zrobił w kuchni...:roll: Czy te rozwolnienie może być od zbyt tłustego jedzenia? Wtedy co zrobił i teraz - to było jak mu ugotowałam serca drobiowe... One są trochę obrośnięte tym tłuszczem... Hmmmmmmmm No i miał spotkanie z Lordem moich rodziców u Lorda w domu... Montek przy mnie, Lord przy tacie, trzymani za szelki, żeby się mogli tylko na siebie napatrzeć. Żaden ani razu nie warknął, nie zjeżył się, głaskani i nagrodzeni. No zobaczymy z czasem co to będzie:razz: Monciu pozdrawia ciocie:lol: Quote
Mysza2 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 My Moncia też. A qupa może być od tego jedzenia. Ja jak moją trzymam na suchym to jest ok. Z mokrym różnie, trzeba uważać żeby nie było tłuste. Jak nie warczeli a byli na smyczkach to chyba dobrze wróży:):):) Quote
Agnezia Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 U mnie też gotowane nie służy. Za dużo wody i panna sika przez sen :( Quote
marta0731 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Kurcze, tylko tak to gotowane lubi............ Już się tak nauczył, że jak przychodzę po pracy i idziemy na dłuższy spacer, to po nim, jak akurat nie ugotuję i sypnę suchego to się odwraca i obrażony idzie spać, co ta głupia baba mu daje:stupid::mad: Quote
kora78 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 a po moja Kajcie w sobote domek przyjezdza 300km :) sam :) wizyte robila Javena, domek ja wyciacha, sam zaczal mowic o tej potrzebie, dzieci, dziadkowie, cala rodzina razem, w domku jednorodzinnym, przy lakach na uboczu miasta, domek zaboksiowany od lat. suuuper :) no i nie poznala sie z Montkiem, bo tz jej do auta ie chcial wziasc nigdy :( a ona chetnie bardzo by wsiadla :( Quote
Jagoda1 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Gratulacje ...., niech sie wiedzie boksince:). Jak sunia trafia do domu z boksiowymi tradycjami jesteśmy spokojni. Ja w niedziele bylam ze znajomymi po Doris z Fundacji SOS... też kolejna boksia, miłość od pierwszego spotkania:) Quote
Jagoda1 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 kora78 napisał(a):dla siebie? czy znajomych? :D Dla znajomych, ja mam boksię i terierka, od czasu do czasu "tymczas" i ...koniec, a... i jeszcze rybki:) Quote
kora78 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 a juz myslalam.... :) moj tz mowi,ze koniec z tymczasami w domu :( definitywny... moze wiec dopiero pozna wiosna, latem :( Quote
marta0731 Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Mondziuś tak się pięknie wylatał w polu z jakąś młodą bokserką, że aż się muszę pochwalić:cool3: Bo on ogólnie psów i suk nie toleruje, gotowy ciągle do ataku A ona luzem biegała, kółka i ósemki wokół Montka robiła, zaganiała go ogólnie, on kłapał zębami Zaczęłam odchodzić z Montim, bo już mnie ręka od szarpanej smyczy bolała, a pan boksinki się zbytnio nie przejął:roll: i ona tak dalej zaczepiała Jak się oboje zasapali (ona latała w kółko on chciał ją capnąć) i zaczęli resztki śniegu wcinać, to poluźniłam flexi... Jesuuuuuuuuuu...... jaka zabawa była:crazyeye::multi: Turlanie, przewracanki, skoki, gonitwa, sapanie itp itd :D Może on tak kłapie ostrzegawczo (gryziony był to się chce pokazać) a tak naprawdę robi to tylko na pokaz a jak do czego dojdzie, to "baranek" lubi się bawić...?;) Quote
Kapsel Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Jasne że tak, nareszcie Montka zobaczyłaś w pełnej krasie. Toż to prawdziwy i zabawowy boksiołek jest!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:Hasać, biegać, szaleć ... o to chodziło, a nie stale na uwięzi :cool3::cool3::shake: :grins: Quote
mira_c Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Super, że chłopak pokazał się z tej lepszej boksikowej strony :) Quote
andegawenka Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Montek, kiedy ta Twoja Pańcia zacznie nas zasypywać fotami, co? Przypomnij jej czasami:razz: Quote
marta0731 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 mira_c napisał(a):Super, że chłopak pokazał się z tej lepszej boksikowej strony :) Tak się pokazał z lepszej strony, że dziś na spacerze jak spotkaliśmy Lorda z moim tatą... Lord zaczepiał Montka, łapał podgryzał za tylne łapy jak ten zajęty był gryzieniem plastikowej butelki, a Mondziołek no cóż... Z Lordem bawić się "nie chciał":mad::lol!: Może jeszcze ze 100 spotkań i się polubią wzajemnie:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Popracujemy niedługo nad fotami:razz: Quote
mira_c Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Marta co on z chłopakiem innym będzie się bawił, jak urocza panienka wcześniej go zaczepiała? :lol: Dogadają się chłopaki, tylko czasu im potrzeba :) Quote
marta0731 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Tak się rozjeżdżam na panelach... ale się uczę jak po nich chodzić a nie jeździć ;) Potem odpoczywam na moim fotelu :D Ewentualnie czasem się kładę na moim posłaniu... Quote
andegawenka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 teraz chłopaka widac w pelnej krasie. Montek ta Twoja chałupa to jak pare milionów w totka trafić. Szczęsciarz z ciebie:razz::) grzeczny bądź dla swojej Pańci... Quote
Kapsel Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Wyraz mordki ma anielski :multi::multi::multi::multi: Mój juz wielokrotnie by sobie łapy połamał na tych pierońskich panelach :cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts