Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niestety, nie udalo sie
nawet na 2 tyg

przepraszam za zludne nadzieje :(

co z nim bedzie? jakie ma imie u tej pani? musimy go jakos nazwac przeciez

dzwonilam do ludzi, ktorzy do mnie 3 dni temu dzwonili jeszcze w sprawie Bilbo, z mieroszowa. ale w niedziele kupili szczeniaka...

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cioteczki co do boksia z cmentarza, pilnie musimy znaleźć mu DT lub hotel on nie może zostać u tej Pani!!!! aż się boję myśleć co będzie :( - mam nadzieje, że Germaine coś wymyśli....

Posted

marta sie smuci, bo szis Monti jajka stracil i mial usuniete te guzki.
Marta siedzi i placze, bo wychodzenie z narkozy strasznie wyglada przeciez.

Monti ma nosic takie majtki i martwia sie, jak beda z tym zyc te kilka dni...

Poszlam juz do Luckyego. moge na pare dni, na te chwile. wiecej bede targowac z tzem, jak wroci z delegacji lub zobaczy psiaka i zmięknie. zawsze cos.

Posted

Nie płacze, tylko się stresuje okropnie............:crazyeye:
Montek miał dziś zabieg, znów pełna narkoza, ja 2,5 godziny jak czekałam miałam serce w gardle
Teraz dopiero piszę, bo ciągle siedzę i miziam, żeby leżał jak najdłużej, nie wstawał, niech odpoczywa

Jajka usunięte, jedno było powiększone prawie 3-krotnie i zmienione
Guzki dwa wycięte, z łopatki i z łapy. Kolega zawiózł do zbadania "co to". Za tydzień wyniki. Oby niegroźne!!!:modla::modla::modla:

Po 18ej już się napił i byliśmy na sikanku. Montek parł naprzód w tempie expresowym, jakby wogóle dziś operacji nie miał:cool3:

Teraz już nie śpi, leży niespokojny ciągle, a ja nie wiem co robić:-(

Posted

Martucha, :loveu::loveu::loveu::loveu:nie mam doświadczeń w takich sprawach, ale Ty już doświadczenie masz, raz Montuś juz przez to przeszedł, teraz drugi raz. Dasz radę i on też, kto jak nie Ty:cool3::cool3::cool3:?????
Będzie dobrze Martuś, może go coś boli? wycięcie to nie wyciśnięcie krosty. dostał jakieś środki przeciwbólowe?

Posted

Ważne,że się napił i że sika! Każdy dzień będzie przynosił zmiany na lepsze,nie zamartwiaj się,bo Monti wyczuwa Twój stres i nie jest mu z tym dobrze. Myślę,że on na swój sposób też się martwi . O Ciebie.

Śpijcie spokojnie,już rano będzie poprawa.:)

Posted

kora78 napisał(a):
marta jest w pracy, moze wieczorem cos napisze.

Wiem Kora że Marteczka w pracy, ale u mnie z domu kązde wejście na dogo kręci i kręci, a przejscie ze strony na stronę lub cytowanie jest prawie niemożliwe. Najpierw mi mówiono że stary PC-kupiłam laptopa i nadal to samo, no to słaby net. zamówiłam razem z cyfrówką najwyższy - nie pamiętam ile czegoś chyba 25M cośtam
i nadal bez zmian.....kręci i kręci. Takie trudne wejście mam tylko na dogo, reszta odbywa się błyskawicznie:shake:

Posted

wczoraj mi tez powoli chodzilo. a dzis juz jest dobrze
i ogolnie dobrze chodzi
marta ma bardzo kiepsko, bardzo powoli jej wszystko wchodzi
ja sie na tym nie znam. ja wlaczam komp i ma dzialac, bo jak nie, to jest glupi. on :)

Posted

Jakie "Marta w pracy"?:-o
Wzięłam wolne do końca tygodnia, żeby Montek sam nie siedział, pilnuję by nic sobie nie lizał, a po pracy kolega kołnierz przywiezie, i znów następny stres, jak Montek ten kołnierz bedzie znosił.......:shake:
Ale musi, bo nockę miałam średnio przespaną, wzięłam go do łóżka żeby lepiej przypilnować, ale zwiał. Więc miałam sporo pobudek jak słyszałam jak mlaska ozorem, a ma przecież nie lizać...

Wstaliśmy późno, na spacerku sikanko i kilka podchodów do kupki, coś niecoś rzadkiego poleciało, ale się nastękał:roll:;)
Zjadł porcję suchego, wciągnął tabletkę p/bólową i teraz śpi

Posted

[quote name='andegawenka']O!!! MAMUSIA w domu? praca be?:evil_lol: A kto na mięsko dla synusia zarobi co?;)[/QUOTE]

W razie czego się zmuszę i poszukam tatusia-sponsora :cool3::cool3::cool3:
A pieska miziać trzeba i już:loveu: nawet poduszkę swoją dostał, bo mi głową w szafkę tv pukał:roll:

Posted

[quote name='mira_c']Mam nadzieję, że Montek czuje się dobrze.
A czemu nie wysłałaś choćby sms-ka?[/QUOTE]

Nie chciałam przeszkadzać w nauce ;)
Jak nie śpisz to mogę teraz zadzwonić, np. na domowy za darmo ;)

Montek nie znosi kołnierza:shake:... Siostra mi nawymyślała, że wszystkie jakoś to znoszą, ale ja nie mam mocy go tak męczyć...
Narazie założyłam mu spodenki i czekam czy nie ściągnie:roll: Także sobie posiedzę trochę...