Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brawo Monti :loveu: Na pewno go nie polubisz, ale przynajmniej jesteś bezpieczny.
Mój Cezar wchodząc do domu pierwszy raz w kołnierzu, jeszcze z lekka przymulony, miał problemy z trafieniem w otwór drzwiowy. A koty na jego widok pouciekały:evil_lol: - takiego cudaka jeszcze nie widziały.

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Ufff...., przebrnęliście...;)

Ano ;)
I nawet przez opatrunki przebrnęliśmy, bo mu wczoraj "ten trzeci" wet na łapie tak założył, że dziś mu zleciał. Dobrze że miałam arsenał gazików jałowych, bandaży i plasterków w szufladzie... A kolega dowiózł taki fajny wynalazek, bandażowy rozciągliwy, wsadza się na łapę jak kabaretki, pod spód gazik i ranka sobie ładnie oddycha:cool3:

Najgorsze że ta pogoda taka, pada i pada:angryy:........ Workiem łapę na spacer owinęłam, i dobrze że kubraczek od Taty dostałam, bo na Lorda za mały:razz: ale i tak brzucho od spodu pochlapane:roll:

Posted

Byliśmy dziś na zastrzyku, i był "ulubiony" wet Montka ;)
Spokojnie dał sobie wszystko oglądać, jemu pozwolił, i nawet kagańca miły doktorek sam nie chciał zakładać, choć po ostatnich przejściach ostrzegaliśmy:roll:
Jedynie zastrzyk nie należał do miłych wydarzeń, ale wet się "ucieszył" że się Montek nie daje, bo to jak najbardziej normalna reakcja:diabloti: Po prostu zaczął się czuć bardzo pewnie i broni swoich obywatelskich praw:mad:

Kupiliśmy jeszcze jedno wdzianko, bo ta pogoda....... na zmianę będzie miał jak się pobrudzi
I postaram się dodać później zdjęcie, bo teraz taki pasiaczek się Montkowi dostał:cool2:

Posted

Mam nadzieję że tak, wetem nie jestem... ;)
Choć w trakcie każdej wizyty kontrolnej mówił, że się szybko goi :)
No i dziś na szwie na łopatce zaczął lekko odchodzić wyschnięty strupek:lol: za to na ranie na łapie dziś troszkę krewki poleciało...:roll: nie wiem czy na spacerze coś zahaczył czy co...
Jutro zobaczymy, na pewno wszystko ok:happy1::modla:

Posted

Maruda666 napisał(a):
Zgadzam sie całkowicie - jeżeli bokser, to tylko w pościeli:evil_lol::evil_lol:

I to w kwiatki,:cool3::cool3::cool3: bo one lubia je wąchać:evil_lol:

Posted

Ciotkom się pościelówy włączyły:eviltong::evil_lol:

Montek już bez szwów:happy1:
Nie było lekko... Szajby dostał na stole u weta, ale jakoś daliśmy radę. Nie podobało mu się wyciąganie tych niebieskich żyłek:roll:

Jaki on śmieszny teraz bez kubraczka, taki goluchny się wydaje:laugh2_2::laola: