jostel5 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Ale się cieszę! Montek to zuch!:) Z książką życzeń i zażaleń u wetów bardzo bym się zgodziła! ;) Quote
Maruda666 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Brawo Monti :loveu: Na pewno go nie polubisz, ale przynajmniej jesteś bezpieczny. Mój Cezar wchodząc do domu pierwszy raz w kołnierzu, jeszcze z lekka przymulony, miał problemy z trafieniem w otwór drzwiowy. A koty na jego widok pouciekały:evil_lol: - takiego cudaka jeszcze nie widziały. Quote
marta0731 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Jagoda1 napisał(a):Ufff...., przebrnęliście...;) Ano ;) I nawet przez opatrunki przebrnęliśmy, bo mu wczoraj "ten trzeci" wet na łapie tak założył, że dziś mu zleciał. Dobrze że miałam arsenał gazików jałowych, bandaży i plasterków w szufladzie... A kolega dowiózł taki fajny wynalazek, bandażowy rozciągliwy, wsadza się na łapę jak kabaretki, pod spód gazik i ranka sobie ładnie oddycha:cool3: Najgorsze że ta pogoda taka, pada i pada:angryy:........ Workiem łapę na spacer owinęłam, i dobrze że kubraczek od Taty dostałam, bo na Lorda za mały:razz: ale i tak brzucho od spodu pochlapane:roll: Quote
marta0731 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Byliśmy dziś na zastrzyku, i był "ulubiony" wet Montka ;) Spokojnie dał sobie wszystko oglądać, jemu pozwolił, i nawet kagańca miły doktorek sam nie chciał zakładać, choć po ostatnich przejściach ostrzegaliśmy:roll: Jedynie zastrzyk nie należał do miłych wydarzeń, ale wet się "ucieszył" że się Montek nie daje, bo to jak najbardziej normalna reakcja:diabloti: Po prostu zaczął się czuć bardzo pewnie i broni swoich obywatelskich praw:mad: Kupiliśmy jeszcze jedno wdzianko, bo ta pogoda....... na zmianę będzie miał jak się pobrudzi I postaram się dodać później zdjęcie, bo teraz taki pasiaczek się Montkowi dostał:cool2: Quote
Kapsel Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Aż miło się robi jak czyta się takie wiadomości. Martuś ten Montusia ulubiony wet, :loveu::loveu::loveu: jest i moim. Czekamy na foty :multi::multi::multi: Quote
andegawenka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Wracam do Wałbrzycha:loveu::loveu::loveu::loveu:;) Quote
Maruda666 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 andegawenka napisał(a):Wracam do Wałbrzycha:loveu::loveu::loveu::loveu:;) Przeprowadzasz się?? To jak nas tutaj na tym Śląsku coraz więcej, jakiś zlot trzeba by zrobić:evil_lol: Quote
andegawenka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='Maruda666']Przeprowadzasz się?? To jak nas tutaj na tym Śląsku coraz więcej, jakiś zlot trzeba by zrobić:evil_lol: Fajne dziewczyny bosiowe są, a w Lublinie trutki rozkładają i do gołębi z okien strzelają...zaraz znajdę link:-( http://www.dogomania.pl/threads/195831-*Uwaga-LUBLIN!-Kto%C5%9B-wyk%C5%82ada-trutki-trzy-psy-ju%C5%BC-za-TM!* wymienione i moje osiedle... Quote
marta0731 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Pies kanapowy... Został wreszcie psem pościelowym :) I chyba się chował przed założeniem kołnierza ;) Quote
marta0731 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Jutro idziemy na ściągnięcie szwów Quote
marta0731 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Mam nadzieję że tak, wetem nie jestem... ;) Choć w trakcie każdej wizyty kontrolnej mówił, że się szybko goi :) No i dziś na szwie na łopatce zaczął lekko odchodzić wyschnięty strupek:lol: za to na ranie na łapie dziś troszkę krewki poleciało...:roll: nie wiem czy na spacerze coś zahaczył czy co... Jutro zobaczymy, na pewno wszystko ok:happy1::modla: Quote
Kapsel Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Pewnie, ze wszystko będzie dobrze, Ty Nasza Panikaro Kochana :buzi: Quote
andegawenka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Bokser na kanapie.....co one z nawyprawiają:p:shake:;) pojęcie przechodzi:cool3: Quote
Maruda666 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 andegawenka napisał(a):Bokser na kanapie.....co one z nawyprawiają:p:shake:;) pojęcie przechodzi:cool3: Zgadzam sie całkowicie - jeżeli bokser, to tylko w pościeli:evil_lol::evil_lol: Quote
Kapsel Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Maruda666 napisał(a):Zgadzam sie całkowicie - jeżeli bokser, to tylko w pościeli:evil_lol::evil_lol: I to w kwiatki,:cool3::cool3::cool3: bo one lubia je wąchać:evil_lol: Quote
andegawenka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Powinno być napisane "co one z nami wyprawiają", ale jak zwykle patałasze i zjadam litery:oops::evil_lol: Quote
Maruda666 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Kapsel napisał(a):I to w kwiatki,:cool3::cool3::cool3: bo one lubia je wąchać:evil_lol: W kwiatki i świeżo powleczonej :) :) Quote
marta0731 Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Ciotkom się pościelówy włączyły:eviltong::evil_lol: Montek już bez szwów:happy1: Nie było lekko... Szajby dostał na stole u weta, ale jakoś daliśmy radę. Nie podobało mu się wyciąganie tych niebieskich żyłek:roll: Jaki on śmieszny teraz bez kubraczka, taki goluchny się wydaje:laugh2_2::laola: Quote
Alicja Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 musisz kupić mu slipki ;) lub boxerki :roll: ;) zapraszam boxiowe ciotki na bazarek z którego 4 fanty sa dla boxi ..podnoście chociaż : http://www.dogomania.pl/threads/196195-Bazarek-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-20-listopada-do-godz.-20.00 Quote
kora78 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 po co kupowac? kolega powinien swoje oddac ;) Marta, masz watek, nie przegap Totika\ www.dogomania.pl/threads/184992-Totik-niewidomy-uratowany-od-uśpienia-boksio-ma-DT-)-teraz-szukamy-DS!-)?p=15728789&posted=1#post15728789 Quote
Kapsel Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Marta juz poinstruowana, gdzie Totika wątek znaleźć :kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
jostel5 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='kora78']po co kupowac? kolega powinien swoje oddac ;) Mam nadzieję....zapasowe...???:evil_lol: Monti to zuch!:loveu: Quote
Nadziejka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 :multi::loveu:[FONT=Courier New]Montusiek w poscieli cudnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!pozdrawiamy Montusiaczkow cudownych:multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts