Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to zes mu zalozyla spodenki przed polnoca. mowilam,ze wczesniej sie proby przprowadza! masz czego chcialas

marta dzis bedzie spala do 16stej, zeby te nocke odespac

Posted

Jakoś żyję
O 5ej miałam pobudkę, bo słyszałam mlaskanie ozora, klasnęłam mocno w dłonie (on to słyszy:multi:) i przyleciał do mnie
Bez spodenek.........:roll::shake:
Potem już spałam jednym okiem
Idziemy dziś na zastrzyk-antybiotyk, wet pewnie poogląda i powie, czy było lizane czy nie. Jeśli tak - dziś kołnierz bez gadania:oops:

Posted

przechodzilam to niedawno, w nocy spalam z uchem przy glowie Freda zeby slyszec czy sie lize. Wydawalo mi sie ze nie interesuje sie specjalnie rana, ale jak zaczelo sie zaogniac to doszlam do wniosku ze robi to cichaczem. Kupilam kolniez ale nie mialam serca mu zakladac i swietnie sprawdzila sie moja koszulka.ao guzki sie nie martw ,moja 10,5 latka 6 lat temu miala usowana mascocytome i ma sie dobrze, a roznych odstajacych "dzyndzelków" ma pelno i je tylko kontrolujemy

Posted

[quote name='Agnezia']U mnie po sterylce Gabi spała z nami w łóżku. Rano jak się obudziliśmy kaftanik nietknięty, ale łózko zasikane.[/QUOTE]

...spałam na materacu na podłodze przekonana że mam cały czas otwarte oczy, niestety wylizała. Tak , moja też siusiała, one chyba po tej narkozie nawet nie czują...

Posted

Wkurzał się i wkurzał, aż wymiękł i się położył:evil_lol:
Poleżał, dostał kilka smaczków i ściągłam, na noc dopiero założę, teraz pilnuję

Nie da się tego kołnierza chyba uniknąć, też spałam "z otwartymi oczami" a chlapanie językiem mnie budziło. Ciekawe tylko ile razy się budziłam, a ile razy nawet nie słyszałam:roll:
Jakby jeszcze chciał spać ze mną w łóżku..., byłby bliżej, lepiej słychać i czuć jak się wierci, a on jest tylko kanapowy, nie pościelowy

Byliśmy na zastrzyku, Montek ma po ostatnim jakąś awersję, miota się jak szalony:crazyeye: choć wcześniej wszystko można mu było robić bez problemu.......... Chyba ma już dość wetów

Wet był dziś całkiem inny, trafiłam w końcu niestety na zmianę trzeciego wspólnika, i szlag mnie trafił:angryy: O jego luzackim podejściu nawet nie będę opowiadać. Ale jak Montek zaczął wariować - założył mu kaganiec, pierwszy z brzegu, za mały. Mówię mu że za mały a on że nosa mu nie uciska i się nie udusi:angryy: Pies się mota, wkurzyłam się, zdjęłam nic nie mówiąc i po prostu trzymałam głowę
Zdziwieni byliśmy z kolegą tym wetem... nawet nie wiadomo jak go opisać
Wystarczy: masakra:mad:
Ale szwy obejrzał i ładnie się goją
W niedzielę następny antybiotyk, już będzie mój pan doktorek:lol:

Posted

Martuś, udało się :mdrmed::mdrmed::mdrmed: Jak Montuś ślicznie wygląda w tym kołnierzu i fartuszku, bidulek chorutki :loveu::loveu::loveu:

Jest całkowicie zabezpieczony, to możesz dzisiaj już spać spokojnie. Tyle to wytrzyma, a i nerwy będziesz miała mniejsze. ;)
Co do wetów, to takich jak ten trzeci wspólnik, trzeba tępić :mad::mad::mad:
powinni wystawiać w lecznicach takie książki jak kiedys za komuny wystawiali, książka skarg i zażaleń :cool3:

Posted

Nocka w kołnierzu ok, wytrzymał :)
Spał ze mną na kanapie, rozłożona była, pościel zawinięta pod ścianę, a że Montek w pościeli spać nie chce, to się rozłożył na jednej połówce, a ja jakoś się ułożyłam na połówce z pościelą
Kilka pobudek miałam, jak mi szurał kołnierzem po twarzy, ale zniosłam dzielnie, najważniejsze że nie miał dostępu językowego:evil_lol:
Nad ranem się przeniósł na swój kocyk, dziwił się że nie może wejść z kołnierzem na ścianę:razz:

Posted

my już kołnierz przeżyliśmy,hałas był przeokropny bo mój pies miał plan żeby go "zgubić" tzn właził tak gdzie było wąsko i obcierał i walił tym kołnierzem,uwielbiał to robić najbardziej w nocy :evil_lol:,oj nie tęsknie za tym kołnierzem,nie tęsknie :mad: