Jagoda1 Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Mam dwa psiaki i każde z ma inna karmę i "inaczej" zajada. Bokserka jest alergikiem, jest uczulona na gluten i nie tylko... Miewa podrażnione gardło i jej karmę zalewam na noc wodą, a rano dodaję trochę jogurtu naturalnego, chudego twarogu, oleju. Terierek, znajdka - niejadek, dostaje Josera Balance, też mu dodaję trochę jogurtu lub twarogu, oleju. Moje psiaki dostają też do tego czasami mięso, ale bez wywaru. Trzeba uważać, by nie "przebiałczyć" , dobre karmy zawierają wystarczającą jego ilość. Quote
marta0731 Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 [quote name='Agnezia']Karm ciąg dalszy:) Tylko pytanie ile Montek ma lat? Na stronie SOS jest przedział 3-5. Czy to się zgadza? No właśnie ile Montek ma lat...:hmmmm: Jeden wet dał osiem, drugi sześć Tak czy tak to powinna już być chyba karma dla seniorów...? Zastanawiam się nad tym royalem powyżej 5ego roku http://www.krakvet.pl/miamor-p-75.html Agnezia ślicznie Ci dziękuję:Rose: Quote
Agnezia Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Nie ma za co :oops: Ten Royal chyba będzie ok, zwłaszcza jeśli wszyscy dają mu więcej niż 5 lat, spróbuj i notuj wielkość kup ;) Quote
Kapsel Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Agnezia napisał(a):Nie ma za co :oops: Ten Royal chyba będzie ok, zwłaszcza jeśli wszyscy dają mu więcej niż 5 lat, spróbuj i notuj wielkość kup ;) Kup taki ładny czerwony notes :smile::grin: Quote
andegawenka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Montuś, ciotka zgubiła wszystkie linki....teraz łazi po własnych postach i odtwarza:-( Quote
Agnezia Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Jak chcesz to mogę Ci wysłać wszystkie boksiowe :lol: Quote
andegawenka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Agnezia napisał(a):Jak chcesz to mogę Ci wysłać wszystkie boksiowe :lol: ....dawaj:multi::multi::multi::multi::multi::iloveyou::Cool!::Rose: Quote
Agnezia Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Poszło, dużo psów które sa już w ds, ale nie wiem czy je miałaś czy wywaliłaś więc poszło. Quote
andegawenka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Zatrzymałam tylko Saszę, no ale to oczywiste...poznałam, pożegnałam, wyekspediowałam do moich dzieci, a potem płakałam bo poszedł do DS i na szczęście. Moich dzieci prawie w domu nie ma, a tu Sasza hołubiony 24h. Agnezia , wielkie dzięki.Jeszcze nie mam Ali Kapselka i Jenny, ale to nie problem ich mamuśka sama mi poda;):loveu: Quote
jostel5 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Ale Wy tu macie fajnie,lubię te boksiowe wątki!:) Tak,wiem,powtarzam się,ale lubię! Tutaj nabieram siły. Tam,u innych boksiów-też...:) Quote
andegawenka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 jostel5 napisał(a):Ale Wy tu macie fajnie,lubię te boksiowe wątki!:) Tak,wiem,powtarzam się,ale lubię! Tutaj nabieram siły. Tam,u innych boksiów-też...:) Jesteś już nasza, tylko jeszcze boksia jakiego przygarnij, ale jeśli masz już komplet to trudno...;) Quote
Agnezia Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Ale Kaspelkowy link też Ci wysłałam. Montek fajny pies chyba się nie pogniewa ;) Quote
andegawenka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='Agnezia']Ale Kaspelkowy link też Ci wysłałam. Montek fajny pies chyba się nie pogniewa ;) O! nie doczytałam:flaming: Quote
marta0731 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Montek się na ciocie nie gniewa, bo nie ma czasu, bo czeka na karmę................:evil_lol: Przyszła dziś, ale co z tego skoro zamówilam royala maxi mature a przyszedł mini.........:mad: Quote
jostel5 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 andegawenka napisał(a):Jesteś już nasza, tylko jeszcze boksia jakiego przygarnij, ale jeśli masz już komplet to trudno...;) Moja sisters ma boksia Barneya! :) Miała być domem tymczasowym,po trzech dniach okazała się domem stałym !:) Barneya wiozłam do niej ze schronu,obflunił mi wtedy cały samochód i mnie też przy okazji-jak to boksio...;) Mizianki dla Montusia.Mini jest dla niego chyba zbyt...mini?;) Quote
Mysza2 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Mizianki dla Montusia. Cioteczki zajrzyjcie na bazarek dla Bodzia http://www.dogomania.pl/threads/197067-kamera-Chmielewska-i-in-dla-Bodzia-do-05.12.2010-godz-22?p=15807148#post15807148 Martusię szczególnie zapraszam bo chciała Chmilewską Quote
marta0731 Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 [quote name='Mysza2']Mizianki dla Montusia. Cioteczki zajrzyjcie na bazarek dla Bodzia http://www.dogomania.pl/threads/197067-kamera-Chmielewska-i-in-dla-Bodzia-do-05.12.2010-godz-22?p=15807148#post15807148 Martusię szczególnie zapraszam bo chciała Chmilewską Ale wybór:crazyeye: I to dla Bodzia:loveu: Dziękuję, że o mnie nie zapomniałaś:lol: Quote
marta0731 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 Monterek kocha śnieg!!!!!!!!!!! Istny szał:multi::multi::multi: On ma niby 7-8 lat, ale ja już za stara jestem dla niego chyba........... nie nadążam:crazyeye: Ostatnio jak się rozpędził:painting: - musiałam hamować na kolanach, co skończyło się rozjechaniem jakiegoś kupona na mojej nogawce:oops: bleeeeeee A biegnąc w kubraku - wygląda jak batman:evil_lol: Spacery powodują, że nie mogę złapać oddechu. Czyli jest bosko:cool3::cool3::cool3: Quote
Kapsel Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Cudownie, to dopiero zabawę macie, wszędzie duuuuuuużo śniegu :multi::multi::multi::multi: Quote
kora78 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 rzuc palenie to bedzie mogla oddech zlapac :D Quote
marta0731 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 kora78 napisał(a):rzuc palenie to bedzie mogla oddech zlapac :D To tak jakbym Ci powiedziała, żebyś przestała wcinać chipsy:evil_lol: Nie da się:eviltong: Ja osobiście nie lubię zimy, jestem z tych ciepłolubnych... Ale radość Montka się udziela, mam ochotę pozjeżdżać na sankach i ulepić bałwana:lol: Kora a Gabryś już lepił bałwana?:cool1::cool3: Quote
Mysza2 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 marta0731 napisał(a):Monterek kocha śnieg!!!!!!!!!!! Istny szał:multi::multi::multi: On ma niby 7-8 lat, ale ja już za stara jestem dla niego chyba........... nie nadążam:crazyeye: Ostatnio jak się rozpędził:painting: - musiałam hamować na kolanach, co skończyło się rozjechaniem jakiegoś kupona na mojej nogawce:oops: bleeeeeee A biegnąc w kubraku - wygląda jak batman:evil_lol: Spacery powodują, że nie mogę złapać oddechu. Czyli jest bosko:cool3::cool3::cool3: Witaj w klubie, ja z moją też biegam i mam kłopot nadążyć. Pewnie już sobie mnie palcami pokazują "stara baba a biega z psem". Nienawidzę zimy ale dla psa to stać mnie na różne poświęcenia. Quote
Recommended Posts