Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam dwa psiaki i każde z ma inna karmę i "inaczej" zajada.

Bokserka jest alergikiem, jest uczulona na gluten i nie tylko... Miewa podrażnione gardło i jej karmę zalewam na noc wodą, a rano dodaję trochę jogurtu naturalnego, chudego twarogu, oleju.

Terierek, znajdka - niejadek, dostaje Josera Balance, też mu dodaję trochę jogurtu lub twarogu, oleju.

Moje psiaki dostają też do tego czasami mięso, ale bez wywaru. Trzeba uważać, by nie "przebiałczyć" , dobre karmy zawierają wystarczającą jego ilość.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agnezia']Karm ciąg dalszy:) Tylko pytanie ile Montek ma lat? Na stronie SOS jest przedział 3-5. Czy to się zgadza?

No właśnie ile Montek ma lat...:hmmmm:
Jeden wet dał osiem, drugi sześć
Tak czy tak to powinna już być chyba karma dla seniorów...?
Zastanawiam się nad tym royalem powyżej 5ego roku

http://www.krakvet.pl/miamor-p-75.html

Agnezia ślicznie Ci dziękuję:Rose:

Posted

Agnezia napisał(a):
Nie ma za co :oops: Ten Royal chyba będzie ok, zwłaszcza jeśli wszyscy dają mu więcej niż 5 lat, spróbuj i notuj wielkość kup ;)

Kup taki ładny czerwony notes :smile::grin:

Posted

Zatrzymałam tylko Saszę, no ale to oczywiste...poznałam, pożegnałam, wyekspediowałam do moich dzieci, a potem płakałam bo poszedł do DS i na szczęście. Moich dzieci prawie w domu nie ma, a tu Sasza hołubiony 24h.

Agnezia , wielkie dzięki.Jeszcze nie mam Ali Kapselka i Jenny, ale to nie problem ich mamuśka sama mi poda;):loveu:

Posted

jostel5 napisał(a):
Ale Wy tu macie fajnie,lubię te boksiowe wątki!:) Tak,wiem,powtarzam się,ale lubię!

Tutaj nabieram siły. Tam,u innych boksiów-też...:)

Jesteś już nasza, tylko jeszcze boksia jakiego przygarnij, ale jeśli masz już komplet to trudno...;)

Posted

Montek się na ciocie nie gniewa, bo nie ma czasu, bo czeka na karmę................:evil_lol:

Przyszła dziś, ale co z tego skoro zamówilam royala maxi mature a przyszedł mini.........:mad:

Posted

andegawenka napisał(a):
Jesteś już nasza, tylko jeszcze boksia jakiego przygarnij, ale jeśli masz już komplet to trudno...;)

Moja sisters ma boksia Barneya! :) Miała być domem tymczasowym,po trzech dniach okazała się domem stałym !:) Barneya wiozłam do niej ze schronu,obflunił mi wtedy cały samochód i mnie też przy okazji-jak to boksio...;)

Mizianki dla Montusia.Mini jest dla niego chyba zbyt...mini?;)

Posted

Monterek kocha śnieg!!!!!!!!!!! Istny szał:multi::multi::multi:
On ma niby 7-8 lat, ale ja już za stara jestem dla niego chyba........... nie nadążam:crazyeye:
Ostatnio jak się rozpędził:painting: - musiałam hamować na kolanach, co skończyło się rozjechaniem jakiegoś kupona na mojej nogawce:oops: bleeeeeee

A biegnąc w kubraku - wygląda jak batman:evil_lol:

Spacery powodują, że nie mogę złapać oddechu. Czyli jest bosko:cool3::cool3::cool3:

Posted

kora78 napisał(a):
rzuc palenie to bedzie mogla oddech zlapac :D

To tak jakbym Ci powiedziała, żebyś przestała wcinać chipsy:evil_lol: Nie da się:eviltong:

Ja osobiście nie lubię zimy, jestem z tych ciepłolubnych... Ale radość Montka się udziela, mam ochotę pozjeżdżać na sankach i ulepić bałwana:lol:
Kora a Gabryś już lepił bałwana?:cool1::cool3:

Posted

marta0731 napisał(a):
Monterek kocha śnieg!!!!!!!!!!! Istny szał:multi::multi::multi:
On ma niby 7-8 lat, ale ja już za stara jestem dla niego chyba........... nie nadążam:crazyeye:
Ostatnio jak się rozpędził:painting: - musiałam hamować na kolanach, co skończyło się rozjechaniem jakiegoś kupona na mojej nogawce:oops: bleeeeeee

A biegnąc w kubraku - wygląda jak batman:evil_lol:

Spacery powodują, że nie mogę złapać oddechu. Czyli jest bosko:cool3::cool3::cool3:

Witaj w klubie, ja z moją też biegam i mam kłopot nadążyć. Pewnie już sobie mnie palcami pokazują "stara baba a biega z psem". Nienawidzę zimy ale dla psa to stać mnie na różne poświęcenia.