zerduszko Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 No ja nie chce krakać, ale jak się za takowymi dla Sadie rozglądałam, to słyszałam złe opinie (i o skuteczności i o tzw. dyskomforcie"). Wybrałam takie z kółkiem z przodu i się sprawdziły rewelacyjnie. Ale może u Was się sprawdza :) A co jeszcze stosowałaś? Mi się Bolta nie chce uczyć, puszczam go luzem :razz: Quote
wilczy zew Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 zerduszko napisał(a):No ja nie chce krakać, ale jak się za takowymi dla Sadie rozglądałam, to słyszałam złe opinie (i o skuteczności i o tzw. dyskomforcie"). Wybrałam takie z kółkiem z przodu i się sprawdziły rewelacyjnie. Ale może u Was się sprawdza :) A co jeszcze stosowałaś? Mi się Bolta nie chce uczyć, puszczam go luzem :razz: Lubię Cię :cool3: Quote
marako Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 zerduszko napisał(a): Wybrałam takie z kółkiem z przodu i się sprawdziły rewelacyjnie. Jakie to są z kółkiem z przodu? (Bo Honda ma uprząż do roweru, ale bez kółka - to źle?) Quote
malawaszka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 wilczy zew napisał(a):Na moje oko to te szelki są przereklamowane,lepsze sa z tym pierscieniem do prowadzenia z przodu. tzn jakie??? Quote
Saththa Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 zerduszko napisał(a):No ja nie chce krakać, ale jak się za takowymi dla Sadie rozglądałam, to słyszałam złe opinie (i o skuteczności i o tzw. dyskomforcie"). Wybrałam takie z kółkiem z przodu i się sprawdziły rewelacyjnie. Ale może u Was się sprawdza :) A co jeszcze stosowałaś? Mi się Bolta nie chce uczyć, puszczam go luzem :razz: nie moge puscic fixa luzem bo atakuje :shake: pomijajac normalne szelki, smaki, szkolenie, to kantar i kolce :flaming: bez rezultatu... malawaszka napisał(a):tzn jakie??? Takie: Quote
wilczy zew Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 marako napisał(a):Jakie to są z kółkiem z przodu? (Bo Honda ma uprząż do roweru, ale bez kółka - to źle?) Nie,tamte sa do nauki chodzenia przy nodze. malawaszka napisał(a):tzn jakie??? Takie jak norwegi ale po srodku pasa piersiowego jest polpierscien do smyczy,gdy pies pociagnie to staje bokiem. Musze poszukać fotki. Quote
zerduszko Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 No takie mamy. Jeszcze wtedy nie umiałam ich kupić w PL i taks nam szyła, ale całkiem dobrze działały. Ech, aż się łezka kreci na stare czasy :lol: Sandra, nie wiem jak używałaś kolców, ale jeśli one nie poskutkowały, to te szelki EW kiepsko widzę. Jest jednak jeszcze coś, tylko coś mało pozytywnego :diabloti: Quote
Tekla64 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 hej hej nadrobilam , naczytalam naogladalam sie i fajnie ze tego tygodnia juz koniec dla was bo jednak szkoda Tazzika mocno pikne sa te twoje czarno biale mendy urokliwe mocno Quote
malawaszka Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Sandra :lol: podziękuj Reszce - dziś znalazła plantacje tego g-a co się wczepia w kudły więc zrobiłam zdjecie - aktualnie to wygląda tak - badylki z kulkami na końcach, a w tych kulkach są owe właśnie nasionka ukochane nasze :lol: Quote
Tekla64 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 i z tego namietnie Czorcik sie obiera u nas w lozku Masakra!!! Quote
ania0112 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 ufff na szczęście nie poznaję by było gdzieś w pobliżu nas...;) Quote
Saththa Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Tekla64 napisał(a):hej hej nadrobilam , naczytalam naogladalam sie i fajnie ze tego tygodnia juz koniec dla was bo jednak szkoda Tazzika mocno pikne sa te twoje czarno biale mendy urokliwe mocno Fajnie Cie widzieć :) i my sie cieszymy bo i ja już bardzo drazliwa byłam ilez można :shake: zaczeli 21 grudnia a walą do dziś... i czy to teraz o 19 czy o 2 w nocy mają to w nosie :shake: Na FB powstała petycja do podpisania (ogólnie w siecie) która "nawoluje" do zmiany przepsiów dotyczących fajerwerków i petard. zakazaująca zakup osobom fzycznym (nie zakzuje fajerwerków na imprezach masowych i zoorganizowanych po zgłoszeniu) jak jesteście chętni to proszę: Można pcozytać zobaczyć, nie chodzi o całkowity zakaz tylko o to aby taki Kowalski nie mógł walić rpzez 3 tygodnie dzien w dzien mimo wszytsko :flaming: http://www.petycje.pl/petycja/10210/list_otwarty_do_premiera_i_prezydenta_rp_-_zakaz_sprzeda%C5%BBy_i_u%C5%BBywania_materia%C5%81%C3%93w_pirotechnicznych_.html Instrukcja: PODPISUJEMY PETYCJĘ I WERYFIKUJEMY PODPIS. 1.Klikamy Popieram Petycję- Jestem Za 2 Wpisujesz : imię nazwisko 2 Miejsce zamieszkania 3.Podaj mail 4.Zatwierdź - Potwierdź pod petycją 5.Weryfikacja zostanie wysłana na adres mailowy 6.Przyjdzie do Ciebie mail z www.petycje z linkiem weryfikacyjnym 7.Klikasz w ten link wpisujesz podane cyfry i na dole kliknij POTWIERDŹ SWÓJ PODPIS POD PETYCJĄ. NIe namawiam. Pokazuję tylko :) malawaszka napisał(a):Sandra :lol: podziękuj Reszce - dziś znalazła plantacje tego g-a co się wczepia w kudły więc zrobiłam zdjecie - aktualnie to wygląda tak - badylki z kulkami na końcach, a w tych kulkach są owe właśnie nasionka ukochane nasze :lol: Oooooozesz kurde, Ja dziękuję, ale mocno jej się powplatywało w sierść?? Quote
Saththa Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Tekla64 napisał(a):hej hej nadrobilam , naczytalam naogladalam sie i fajnie ze tego tygodnia juz koniec dla was bo jednak szkoda Tazzika mocno pikne sa te twoje czarno biale mendy urokliwe mocno Fajnie Cie widzieć :) i my sie cieszymy bo i ja już bardzo drazliwa byłam ilez można :shake: zaczeli 21 grudnia a walą do dziś... i czy to teraz o 19 czy o 2 w nocy mają to w nosie :shake: Na FB powstała petycja do podpisania (ogólnie w siecie) która "nawoluje" do zmiany przepsiów dotyczących fajerwerków i petard. zakazaująca zakup osobom fzycznym (nie zakzuje fajerwerków na imprezach masowych i zoorganizowanych po zgłoszeniu) jak jesteście chętni to proszę: Można pcozytać zobaczyć, nie chodzi o całkowity zakaz tylko o to aby taki Kowalski nie mógł walić rpzez 3 tygodnie dzien w dzien mimo wszytsko :flaming: http://www.petycje.pl/petycja/10210/list_otwarty_do_premiera_i_prezydenta_rp_-_zakaz_sprzedaŻy_i_uŻywania_materiaŁÓw_pirotechnicznych_.html Instrukcja: PODPISUJEMY PETYCJĘ I WERYFIKUJEMY PODPIS. 1.Klikamy Popieram Petycję- Jestem Za 2 Wpisujesz : imię nazwisko 2 Miejsce zamieszkania 3.Podaj mail 4.Zatwierdź - Potwierdź pod petycją 5.Weryfikacja zostanie wysłana na adres mailowy 6.Przyjdzie do Ciebie mail z www.petycje z linkiem weryfikacyjnym 7.Klikasz w ten link wpisujesz podane cyfry i na dole kliknij POTWIERDŹ SWÓJ PODPIS POD PETYCJĄ. NIe namawiam. Pokazuję tylko :) malawaszka napisał(a):Sandra :lol: podziękuj Reszce - dziś znalazła plantacje tego g-a co się wczepia w kudły więc zrobiłam zdjecie - aktualnie to wygląda tak - badylki z kulkami na końcach, a w tych kulkach są owe właśnie nasionka ukochane nasze :lol: Oooooozesz kurde, Ja dziękuję, ale mocno jej się powplatywało w sierść?? Quote
zerduszko Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Saththa napisał(a):dawaj mało pozytywny sposób ;) Łelektrycny, na allegro widziałam :roll: Petycje podpisałam. Jak widzę dzieciaki i pijanych w trzy dpy imprezowiczów odpalających petardy tuz pod blokiem, wokol masa samochodów... to juz dla mnie wystarczający powód. Quote
Saththa Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 zerduszko napisał(a):Łelektrycny, na allegro widziałam :roll: Petycje podpisałam. Jak widzę dzieciaki i pijanych w trzy dpy imprezowiczów odpalających petardy tuz pod blokiem, wokol masa samochodów... to juz dla mnie wystarczający powód. o elektrycznym tez myslałam ale na inne jego przypadłości :roll: na kupy i na agresje... :flaming: Co do petycji- mam kolezanke w 7 miesiacu ciązy... widać ze jest w ciąży a jakiś dorosły sk****iel rzucił jej pod nogi petarde, jak wybuchneła to jej się rajstopy zajeły, całe uda ma poparzone... Quote
Saththa Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 malawaszka napisał(a):o matko :mdleje: co za gnój... Dorosły facet na dodatek.... :shake: Quote
zerduszko Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 O ja pdole :crazyeye: A jak na kupy elektryka? :hmmmm: Quote
Saththa Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 no na zjadanie... po chamsku... jak on zjada kupe to go prądem .... ja juz nie mam pomysłu po prostu Quote
Saththa Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Koło szczecina otworzyło się nowe schronisko. Jak narazie Bajkowo wygląda... Tutaj psiaki i watek i zdjęcia jakby ktoś był ciekaw :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/249701-Schronisko-dla-bezdomnych-zwierz%C4%85t-w-Dobrej-!-!-!-ZAPRASZAMY!-%29-%29-%29-%29 A tak piszą w "sieci" http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20131217/POLICE/131219714 Quote
Saththa Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Koło szczecina otworzyło się nowe schronisko. Jak narazie Bajkowo wygląda... Tutaj psiaki i watek i zdjęcia jakby ktoś był ciekaw :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/249701-Schronisko-dla-bezdomnych-zwierząt-w-Dobrej-!-!-!-ZAPRASZAMY!-)-)-)-) A tak piszą w "sieci" http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20131217/POLICE/131219714 Quote
Recommended Posts