Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Saththa']

wiem, ze mają nie po drodze. Ale ibuprom zatoki ma działanie przeciwzapalnie :lol: a o to mi chodziło :lol: ketonal na ból ibuprom na zapalenie :lol:
kij, że nie tej części ciała co trzeba ;)
sorki że się nabijam
ale to silniejsze ode mnie :oops:

Posted

[quote name='3 x']kij, że nie tej części ciała co trzeba ;)
sorki że się nabijam
ale to silniejsze ode mnie :oops:

jest przeciwzapalny? Jest ;)

Ibuprom Zatoki to połączenie sprawdzonego silnego środka przeciwbólowego o dodatkowym działaniu przeciwzapalnym Ibupromu

Przeciez Ibuprom nie ejst tylko do zatok ;)

Posted

[quote name='marako']Ja nawet brałam Ibuprom Zatoki na kolano kiedyś, jak mi się zrobił stan zapalny i pomagał, a kolano dalej jeszcze od zatok niż kręgosłup.

[quote name='Kandraxyz2354']No ibuprom to ibuprom, więc nie dziwię się że pomógł

O to to to :loveu:

Idefixa komuś?:)

I Mamy PP - Prawie Pum :razz:

:)

Posted

Psiaki rozespane - śliczne mordy. Uwielbiam takie miny, kiedy jeszcze jedną nogą są gdzięś tam w swoich snach.
Skok przez kozioł bardzo mi się podobał. Właściwie to psy mają instynkt - nie masz jakiś koźlich korzeni? Może faun wśród przodków? ;)
A może to o masaż na kręgosłup chodziło? A propos to jak dziś się masz?
https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1231074_697527653608470_258366339_n.jpg Nochal Małego jak zwykle cudownie na pierwszym planie:loveu:

Posted

Ulana ale co maja moje korzenie do skakania Fixa? :lol:

O masaż... no nie wiem... Myślisz ze chciał mnie tylnymi łapkami masowac a mu się wyskoczyło niechcąco :evil_lol:

A co do mnie to ja juz po ketonalu i po 2x ibuprom zatoki :cool3:

Boli jak cholera zasadniczo, moje rozciagania nic nie robią. W przyszłym tyg muszę jednak do ortopedy iść :(

Posted

[quote name='Małgorzata Noga'][quote name='Saththa']
Nie kuś losu maleńka oj nie kuś ( ja bym go chętnie wzięła :loveu: ) brakuje mi białego do kolekcji :evil_lol:[/QUOTE]

A widziałam gdzieś taka białą suńkę ;) Chcesz?

Posted

[quote name='Małgorzata Noga']A wezmiesz mojego chłopa?

On to raczej też był by chętny a raczej dało by się go przekonać ale właściciela domu już nie :( ale tak mi się marzy .... trójca święta :evil_lol:

a robotny ten chłop?
mojemu tacie by się pomocnik teraz do robót remontowo budowlanych w domu przydał ;)

Posted

[quote name='Małgorzata Noga']A wezmiesz mojego chłopa?

On to raczej też był by chętny a raczej dało by się go przekonać ale właściciela domu już nie :( ale tak mi się marzy .... trójca święta :evil_lol:[/QUOTE]

IIiii tam myslisz ze by sie doliczył :diabloti:
[quote name='3 x']a robotny ten chłop?
mojemu tacie by się pomocnik teraz do robót remontowo budowlanych w domu przydał ;)[/QUOTE]

Ooooo sa chętni ;)

Posted

[quote name='Pink']Z tego co kolacze mi sie po glowie, to miniusow jest cztery kolory :evil_lol:[/QUOTE]

Hyhyh

[quote name='Małgorzata Noga']no bez przesady he he , stadka to nie mam zamiaru zakładać :)[/QUOTE]

juz masz stadko ;)

[quote name='malawaszka']no jak tak to i czarnego brakuje :p[/QUOTE]

o to i czarnego widziałam ostatnio słodziutką wersję Piździ :lol:

Posted

[quote name='AnkaG']U mnie 15 tysi :)[/QUOTE]

Jeszcze lepiej;)

[quote name='malawaszka']nooo tak jest :lol: nawet nie liczę ile by mnie to kosztowało :D[/QUOTE]

Ja w nieświadomości zyłam :)

[quote name='wilczy zew']foty widziałam :loveu:[/QUOTE]

Fajnie :)

Posted

[quote name='AnkaG']A ja wczoraj łaziłam za Wołczkowem po lesie :) I tylko Kajcia na smyczy. :)[/QUOTE]

jak mnie sie kręgosłup naprawie to KONIECZNIE!!!! musi iśc na spacer sznupowy ;)