3 x Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Saththa'] wiem, ze mają nie po drodze. Ale ibuprom zatoki ma działanie przeciwzapalnie :lol: a o to mi chodziło :lol: ketonal na ból ibuprom na zapalenie :lol: kij, że nie tej części ciała co trzeba ;) sorki że się nabijam ale to silniejsze ode mnie :oops: Quote
Saththa Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [quote name='3 x']kij, że nie tej części ciała co trzeba ;) sorki że się nabijam ale to silniejsze ode mnie :oops: jest przeciwzapalny? Jest ;) Ibuprom Zatoki to połączenie sprawdzonego silnego środka przeciwbólowego o dodatkowym działaniu przeciwzapalnym Ibupromu Przeciez Ibuprom nie ejst tylko do zatok ;) Quote
marako Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Ja nawet brałam Ibuprom Zatoki na kolano kiedyś, jak mi się zrobił stan zapalny i pomagał, a kolano dalej jeszcze od zatok niż kręgosłup. Quote
Saththa Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='marako']Ja nawet brałam Ibuprom Zatoki na kolano kiedyś, jak mi się zrobił stan zapalny i pomagał, a kolano dalej jeszcze od zatok niż kręgosłup. [quote name='Kandraxyz2354']No ibuprom to ibuprom, więc nie dziwię się że pomógł O to to to :loveu: Idefixa komuś?:) I Mamy PP - Prawie Pum :razz: :) Quote
ulana Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Psiaki rozespane - śliczne mordy. Uwielbiam takie miny, kiedy jeszcze jedną nogą są gdzięś tam w swoich snach. Skok przez kozioł bardzo mi się podobał. Właściwie to psy mają instynkt - nie masz jakiś koźlich korzeni? Może faun wśród przodków? ;) A może to o masaż na kręgosłup chodziło? A propos to jak dziś się masz? https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1231074_697527653608470_258366339_n.jpg Nochal Małego jak zwykle cudownie na pierwszym planie:loveu: Quote
Saththa Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Ulana ale co maja moje korzenie do skakania Fixa? :lol: O masaż... no nie wiem... Myślisz ze chciał mnie tylnymi łapkami masowac a mu się wyskoczyło niechcąco :evil_lol: A co do mnie to ja juz po ketonalu i po 2x ibuprom zatoki :cool3: Boli jak cholera zasadniczo, moje rozciagania nic nie robią. W przyszłym tyg muszę jednak do ortopedy iść :( Quote
Małgorzata Noga Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='Saththa']O to to to :loveu: Idefixa komuś?:) Nie kuś losu maleńka oj nie kuś ( ja bym go chętnie wzięła :loveu: ) brakuje mi białego do kolekcji :evil_lol: Quote
Saththa Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='Małgorzata Noga'][quote name='Saththa'] Nie kuś losu maleńka oj nie kuś ( ja bym go chętnie wzięła :loveu: ) brakuje mi białego do kolekcji :evil_lol:[/QUOTE] A widziałam gdzieś taka białą suńkę ;) Chcesz? Quote
Małgorzata Noga Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 A wezmiesz mojego chłopa? On to raczej też był by chętny a raczej dało by się go przekonać ale właściciela domu już nie :( ale tak mi się marzy .... trójca święta :evil_lol: Quote
3 x Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='Małgorzata Noga']A wezmiesz mojego chłopa? On to raczej też był by chętny a raczej dało by się go przekonać ale właściciela domu już nie :( ale tak mi się marzy .... trójca święta :evil_lol: a robotny ten chłop? mojemu tacie by się pomocnik teraz do robót remontowo budowlanych w domu przydał ;) Quote
Saththa Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='Małgorzata Noga']A wezmiesz mojego chłopa? On to raczej też był by chętny a raczej dało by się go przekonać ale właściciela domu już nie :( ale tak mi się marzy .... trójca święta :evil_lol:[/QUOTE] IIiii tam myslisz ze by sie doliczył :diabloti: [quote name='3 x']a robotny ten chłop? mojemu tacie by się pomocnik teraz do robót remontowo budowlanych w domu przydał ;)[/QUOTE] Ooooo sa chętni ;) Quote
Pink Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Z tego co kolacze mi sie po glowie, to miniusow jest cztery kolory :evil_lol: Quote
Małgorzata Noga Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 no bez przesady he he , stadka to nie mam zamiaru zakładać :) Quote
malawaszka Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='Małgorzata Noga'] Nie kuś losu maleńka oj nie kuś ( ja bym go chętnie wzięła :loveu: ) brakuje mi białego do kolekcji :evil_lol:[/QUOTE] no jak tak to i czarnego brakuje :p Quote
Saththa Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='Pink']Z tego co kolacze mi sie po glowie, to miniusow jest cztery kolory :evil_lol:[/QUOTE] Hyhyh [quote name='Małgorzata Noga']no bez przesady he he , stadka to nie mam zamiaru zakładać :)[/QUOTE] juz masz stadko ;) [quote name='malawaszka']no jak tak to i czarnego brakuje :p[/QUOTE] o to i czarnego widziałam ostatnio słodziutką wersję Piździ :lol: Quote
AnkaG Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 I jeszcze można w każdym rozmiarze :) Quote
Saththa Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 [quote name='AnkaG']I jeszcze można w każdym rozmiarze :)[/QUOTE] i po dwa osobniki:lol: [quote name='Pink']Czyli stado ze hej :multi:[/QUOTE] ano :loveu: Quote
Saththa Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 http://finanse.wp.pl/kat,1038019,title,Pojdziesz-po-grzyby-wrocisz-z-mandatem,wid,15937390,wiadomosc.html Jestem zasadniczo w szoku... 5000 zł grozi także za lekkomyślne zachowanie, jakim jest puszczenie w lesie psa wolno, bez smyczy. Jeden spacer 10 tysi :razz: Quote
malawaszka Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 nooo tak jest :lol: nawet nie liczę ile by mnie to kosztowało :D Quote
Saththa Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 [quote name='AnkaG']U mnie 15 tysi :)[/QUOTE] Jeszcze lepiej;) [quote name='malawaszka']nooo tak jest :lol: nawet nie liczę ile by mnie to kosztowało :D[/QUOTE] Ja w nieświadomości zyłam :) [quote name='wilczy zew']foty widziałam :loveu:[/QUOTE] Fajnie :) Quote
AnkaG Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 A ja wczoraj łaziłam za Wołczkowem po lesie :) I tylko Kajcia na smyczy. :) Quote
Saththa Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 [quote name='AnkaG']A ja wczoraj łaziłam za Wołczkowem po lesie :) I tylko Kajcia na smyczy. :)[/QUOTE] jak mnie sie kręgosłup naprawie to KONIECZNIE!!!! musi iśc na spacer sznupowy ;) Quote
Recommended Posts