3 x Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Saththa napisał(a):ma bo Pani która go strzygła nie obcieła ani nie skróciła grzywki tylko zrobiła warkoczyk. Tazz nie jest wystawiany ;) I nie podejrzewam aby go to męczyło. nie zwraca na to uwagi najmniejszej. a przynajmniej włochy mu do oczy nie włazą czytam teraz Grę o tron i tam jeden pan też ma nieobcinany warkocz z jakimiś koralikami i znaczy to tyle, że jest niepokonany bo pokonanym obcina się włosy może zrób warkoczyk tez Fixowi a zmężnieje i prawy i klwy i wogóle ;) tym takim czupurkowatym fajnie się właśnie robi czupurki u nas Zorka Potworka - klik taki miała - śmieszna była :) Quote
Saththa Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 O No widzisz :loveu: A Fixowi tez można bylo takiego Irokeza trzasnąc jak Zorce Potworce przed fryzjerem ;) Quote
Małgorzata Noga Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Zarąbista parka :loveu: Olbrzym cud malina ale małego to ............. chyba bym zalizała z miłości :evil_lol: Quote
Saththa Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 Małgorzata Noga napisał(a):Zarąbista parka :loveu: Olbrzym cud malina ale małego to ............. chyba bym zalizała z miłości :evil_lol: Ekhem.... Smacznego :lol: Quote
WATACHA Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Oooooooooooooooo Matko pierwszy raz mi się zachciało olbrzyma, jest idealny http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/czerwiec/wystawa/DSCN6895Kopiowanie_zps26bbc6cb.jpg Widzę, że pieseczkom dobrze w łóżeczku :).Tazzik z Kłapouchym rozczulający :) Mój Leo też długo sikał w domu, miałam już dość, ale jakoś daliśmy radę.Gustował w kupach , ale ludzkich z tym, że on głodomorek jest.Jeżeli za duża różnica jest między śniadaniem, a kolacją to na spacerze trawę wpie..., nie je normalnie, wpie... i nie można go odciągnąć. Quote
Pink Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Filip wpiernicza tak trawe - normalnie stanie i pasie sie jak krowa. Ja wiem, ze psy trawe podzeraja ale on ma normalnie jakies zapedy przezuwacza :evil_lol: Quote
Saththa Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 WATACHA napisał(a):Oooooooooooooooo Matko pierwszy raz mi się zachciało olbrzyma, jest idealny http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/czerwiec/wystawa/DSCN6895Kopiowanie_zps26bbc6cb.jpg Widzę, że pieseczkom dobrze w łóżeczku :).Tazzik z Kłapouchym rozczulający :) Mój Leo też długo sikał w domu, miałam już dość, ale jakoś daliśmy radę.Gustował w kupach , ale ludzkich z tym, że on głodomorek jest.Jeżeli za duża różnica jest między śniadaniem, a kolacją to na spacerze trawę wpie..., nie je normalnie, wpie... i nie można go odciągnąć. ja mam dość :shake: Pink napisał(a):Filip wpiernicza tak trawe - normalnie stanie i pasie sie jak krowa. Ja wiem, ze psy trawe podzeraja ale on ma normalnie jakies zapedy przezuwacza :evil_lol: Fix tez się tak pasie :lol: Koza jedna noooo :razz: Quote
WATACHA Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Jak już otworzysz ten bazarek to weź mi zaznacz nr 18 i 19 ;) Quote
Saththa Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 WATACHA napisał(a):Jak już otworzysz ten bazarek to weź mi zaznacz nr 18 i 19 ;) to idź i napisz na wątku bazarku aby było tak jak należy :) A ja zapraszam :) Biżuteria srebrna i nie , kosmetyki, portfeliki, książki :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/245165-Bi%C5%BCu-srebrna-ksi%C4%85zki-kosmetyki-portfeliki-zegarki-na-Sznupki-waszki-do-30-07-21 Quote
WATACHA Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Saththa napisał(a):to idź i napisz na wątku bazarku aby było tak jak należy :) A ja zapraszam :) Biżuteria srebrna i nie , kosmetyki, portfeliki, książki :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/245165-Biżu-srebrna-ksiązki-kosmetyki-portfeliki-zegarki-na-Sznupki-waszki-do-30-07-21 Chciałam Cię ponaglić , bo się grzebiesz:) Quote
Saththa Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 WATACHA napisał(a):Chciałam Cię ponaglić , bo się grzebiesz:) jak zawsze :razz: Quote
WATACHA Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Saththa napisał(a):jak zawsze :razz: i tak jestem w szoku, że teraz to tylko tydzień ;) Quote
Saththa Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 WATACHA napisał(a):i tak jestem w szoku, że teraz to tylko tydzień ;) zasadniczo to ja też :) Quote
Saththa Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 Mały cosik z FB mego wczorajszego ;) Ci co FB mają ( i mię w znajomych :razz:) widzieli Ci co nie mają niech też zobaczą a co?:) Pełne Obłożenie nastapiło ;) Quote
zerduszko Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Ja widziałam, ale nie widziałam tam prawie-białego :lol: Quote
Pink Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Zalegli na Tobie jak na swoim :lol: PS przesylka dotarla - dziekuje :loveu: to teraz mozemy sie kapac do oporu :evil_lol: Quote
Saththa Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 zerduszko napisał(a):Ja widziałam, ale nie widziałam tam prawie-białego :lol: heheh tak sie zastanawiałam kto go dojrzy ;) Jest tam :) Inaczej nie było by pełnego obłożenia :loveu: Pink napisał(a):Zalegli na Tobie jak na swoim :lol: PS przesylka dotarla - dziekuje :loveu: to teraz mozemy sie kapac do oporu :evil_lol: No w koncu ja dla nich estem :razz: PS to dobrze ;) FredziaFredzia napisał(a):Wygodnie Ci było? ;) nienajgorzej :) zasadniczo to słodki ciężar :) AnkaG napisał(a):No chyba lubią Cię te twoje psiaki :) chyba.... :cool3: Quote
wilczy zew Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 ładnie z Twojej strony,że wstawiłaś fotkę z FB :) Quote
Saththa Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='wilczy zew']ładnie z Twojej strony,że wstawiłaś fotkę z FB :)[/QUOTE] :loveu: :) Quote
Doginka Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Boże, jakie słodkości fota:loveu: http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/czerwiec/DSCN6875Kopiowanie_zps0c4af814.jpg Quote
zuzolandia Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Ales gały wybaluszyla na tej sweet focie hihihihihih Powiem Ci ze oba siersciuchy sa mega fantastycznie urocze ......poza tym nie ma to jak psy w lozku sama radośc hihihhihi Moja Fruzia tez niestety gustowala w kupach powiem szczerze że NIC nie pomagało a przerobilam cuda cudenka przez blisko 3 miesiace dopiero jak dostała w doopsko w momencie kon sumpcji to ją otrzezwiło i potem miala jeszcze moze ze 2 razy takowe zapędy ale jak podnioslam ręke to jej sie odechciewało .Mozliwe ze zostane uznana za znęcaczke ale mam to gdzies hihihih dupa nie szklanka nie pękła a ja mam spokoj ...nie namawiam absolutnie do powielania jesli to sprzeczne z sumieniem niemniej moje jest wredne i jakos mnie nie bolało ;-) pozdrowionka i mizianko dla chlopaków! Quote
eria Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 one to się cudnie tulą :loveu: ja się nie mogę potulić z Dumką na kanapie:shake: bo jak siadam na kanapie i ją zaproszę to ona zwykle wpada z rozpędu, włazi na mnie z całą swą OLBRZYMIĄ radością i miłością i z tą radością i miłością usiłuje wleźć mi w całości na głowę , co powoduje moją niestety ewakuację z powodu uzasadnionej obawy o swoje życie :evil_lol: Quote
weszka Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Tazz pod kołderką sama słodycz :loveu: i jeszcze warkoczyk :loveu: Ale Idefixowi niczego również nie brakuje. PS. Żwacz w puszcze widzę dostarcza wrażeń ;):diabloti: Quote
Recommended Posts