Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saththa napisał(a):
ma bo Pani która go strzygła nie obcieła ani nie skróciła grzywki tylko zrobiła warkoczyk. Tazz nie jest wystawiany ;) I nie podejrzewam aby go to męczyło. nie zwraca na to uwagi najmniejszej. a przynajmniej włochy mu do oczy nie włazą

czytam teraz Grę o tron i tam jeden pan też ma nieobcinany warkocz z jakimiś koralikami
i znaczy to tyle, że jest niepokonany
bo pokonanym obcina się włosy
może zrób warkoczyk tez Fixowi a zmężnieje i prawy i klwy i wogóle ;)

tym takim czupurkowatym fajnie się właśnie robi czupurki
u nas Zorka Potworka - klik taki miała - śmieszna była :)

Posted

Małgorzata Noga napisał(a):
Zarąbista parka :loveu: Olbrzym cud malina ale małego to ............. chyba bym zalizała z miłości :evil_lol:

Ekhem.... Smacznego :lol:

Posted

Oooooooooooooooo Matko pierwszy raz mi się zachciało olbrzyma, jest idealny
http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/czerwiec/wystawa/DSCN6895Kopiowanie_zps26bbc6cb.jpg

Widzę, że pieseczkom dobrze w łóżeczku :).Tazzik z Kłapouchym rozczulający :)
Mój Leo też długo sikał w domu, miałam już dość, ale jakoś daliśmy radę.Gustował w kupach , ale ludzkich z tym, że on głodomorek jest.Jeżeli za duża różnica jest między śniadaniem, a kolacją to na spacerze trawę wpie..., nie je normalnie, wpie... i nie można go odciągnąć.

Posted

Filip wpiernicza tak trawe - normalnie stanie i pasie sie jak krowa. Ja wiem, ze psy trawe podzeraja ale on ma normalnie jakies zapedy przezuwacza :evil_lol:

Posted

WATACHA napisał(a):
Oooooooooooooooo Matko pierwszy raz mi się zachciało olbrzyma, jest idealny
http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/czerwiec/wystawa/DSCN6895Kopiowanie_zps26bbc6cb.jpg

Widzę, że pieseczkom dobrze w łóżeczku :).Tazzik z Kłapouchym rozczulający :)
Mój Leo też długo sikał w domu, miałam już dość, ale jakoś daliśmy radę.Gustował w kupach , ale ludzkich z tym, że on głodomorek jest.Jeżeli za duża różnica jest między śniadaniem, a kolacją to na spacerze trawę wpie..., nie je normalnie, wpie... i nie można go odciągnąć.

ja mam dość :shake:

Pink napisał(a):
Filip wpiernicza tak trawe - normalnie stanie i pasie sie jak krowa. Ja wiem, ze psy trawe podzeraja ale on ma normalnie jakies zapedy przezuwacza :evil_lol:

Fix tez się tak pasie :lol: Koza jedna noooo :razz:

Posted

Mały cosik z FB mego wczorajszego ;) Ci co FB mają ( i mię w znajomych :razz:) widzieli Ci co nie mają niech też zobaczą a co?:)

Pełne Obłożenie nastapiło ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Ja widziałam, ale nie widziałam tam prawie-białego :lol:

heheh tak sie zastanawiałam kto go dojrzy ;) Jest tam :) Inaczej nie było by pełnego obłożenia :loveu:
Pink napisał(a):
Zalegli na Tobie jak na swoim :lol:
PS przesylka dotarla - dziekuje :loveu: to teraz mozemy sie kapac do oporu :evil_lol:

No w koncu ja dla nich estem :razz:

PS to dobrze ;)

FredziaFredzia napisał(a):
Wygodnie Ci było? ;)

nienajgorzej :) zasadniczo to słodki ciężar :)
AnkaG napisał(a):
No chyba lubią Cię te twoje psiaki :)

chyba.... :cool3:

Posted

Ales gały wybaluszyla na tej sweet focie hihihihihih

Powiem Ci ze oba siersciuchy sa mega fantastycznie urocze ......poza tym nie ma to jak psy w lozku sama radośc hihihhihi

Moja Fruzia tez niestety gustowala w kupach powiem szczerze że NIC nie pomagało a przerobilam cuda cudenka przez blisko 3 miesiace dopiero jak dostała w doopsko w momencie kon sumpcji to ją otrzezwiło i potem miala jeszcze moze ze 2 razy takowe zapędy ale jak podnioslam ręke to jej sie odechciewało .Mozliwe ze zostane uznana za znęcaczke ale mam to gdzies hihihih dupa nie szklanka nie pękła a ja mam spokoj ...nie namawiam absolutnie do powielania jesli to sprzeczne z sumieniem niemniej moje jest wredne i jakos mnie nie bolało ;-)

pozdrowionka i mizianko dla chlopaków!

Posted

one to się cudnie tulą :loveu: ja się nie mogę potulić z Dumką na kanapie:shake: bo jak siadam na kanapie i ją zaproszę to ona zwykle wpada z rozpędu, włazi na mnie z całą swą OLBRZYMIĄ radością i miłością i z tą radością i miłością usiłuje wleźć mi w całości na głowę , co powoduje moją niestety ewakuację z powodu uzasadnionej obawy o swoje życie :evil_lol:

Posted

Tazz pod kołderką sama słodycz :loveu: i jeszcze warkoczyk :loveu: Ale Idefixowi niczego również nie brakuje.

PS. Żwacz w puszcze widzę dostarcza wrażeń ;):diabloti: