Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marako- wiem. ja tak tylko o tych legowiskowych. i dziekuję :Rose:

skończmy ten temat. bo w tej chwili to i tak już do niczego nie prowadzi. i a itak pewnie wróci prędzej czy później.

zdjęcia wstawiłam :razz:

Posted

[quote name='Saththa']marako- wiem. ja tak tylko o tych legowiskowych. i dziekuję :Rose:

skończmy ten temat. bo w tej chwili to i tak już do niczego nie prowadzi. i a itak pewnie wróci prędzej czy później.

i gites :cool2:
Fix jest przeuroczy :loveu:

Saththa - sięm wtrącę odnośnie klatki zanim zamilkniemy ;)
nam mówili i mówią, że jak mastif dorasta to tylko klatka
nie wnikam w szczegóły bo tez tego nie widze
a poza tym ten głuptak nigdy nie dorośnie ;)
więc nie mam czym się martwić :evil_lol:

Posted

3x no i masz problem z głowy ;) ja mam jak marako.

Fix jest powalony :evil_loL: jak on wychodzi na tych zdjęciach ja nie mam sił do niego;)

[quote name='Pink']Ale super czarna para :loveu: a na tej focie, to prezencja po prawej jest powalajaca http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/czerwiec/DSC_2432Kopiowanie_zpsccc2bf9b.jpg
Wypnij piers zolnierzu :cool3:

heheh Tazzio aż paszczę zamknął;)

Posted

w zeszłym tygodniu chciał go "dziabnąć" Menda Mała. ale już jest lepiej. Nie Tazz nie pilnuje przed znajomymi psami. Przed nieznajomymi psami tez nie pilnuje dopóki Idefix nie piśnie.

Posted

Takie male a taka Cholera :evil_lol: ale ja zawsze mowilam, ze male to wsciekle :cool3: w szkole w grupie obok, jest suka papilona - bosh co za gangrena straszna z niej. Nikomu nie popusci - nie mowiac o rodzince, ktora namietnie ustawia i klapie na niz zebiskami a ujada tak na psy i chce je ustawiac, ze moj Felix to przy niej aniolek.

Posted

e tam, jakbys widziala Felixa na smyczy, to bys zobaczyla dopiero co to "agresja smyczowa" :evil_lol: On na smyczy, to jak chodzaca bomba z przyspieszonym zaplonem - na lince zachowuje sie duzo lepiej i gdyby nie kury, to juz dawno zaczela bym go luzem puszczac. No ale pomagam sobie flexi, ktora w jego przypadku jest duzo lepsza niz linka, bo moge szybciej zareagowac ... linke zanim sie skroci zwijajac, to kura juz w paszczy.

Posted

Tekla64 napisał(a):
mam wrazenie ze Fix w wiekszosci w innym kierunku jak dwa czarne biega hihihi

I pozuje też jakby patrząc w drugą stronę dość często. Nawet fajnie to wygląda - taki odmieniec wśród dwóch czarnuchów zachowujących się jak bliźniacy.

Posted

Tekla64 napisał(a):
mam wrazenie ze Fix w wiekszosci w innym kierunku jak dwa czarne biega hihihi
fajowe zdejcia i pewnie fajny czas byl

Bo on w te i nazad :)
Pink napisał(a):
e tam, jakbys widziala Felixa na smyczy, to bys zobaczyla dopiero co to "agresja smyczowa" :evil_lol: On na smyczy, to jak chodzaca bomba z przyspieszonym zaplonem - na lince zachowuje sie duzo lepiej i gdyby nie kury, to juz dawno zaczela bym go luzem puszczac. No ale pomagam sobie flexi, ktora w jego przypadku jest duzo lepsza niz linka, bo moge szybciej zareagowac ... linke zanim sie skroci zwijajac, to kura juz w paszczy.

ja Cię w ogóle z ta linką podziwiam... nie lepiej na tasmie? palców nie popali tak
marako napisał(a):
I pozuje też jakby patrząc w drugą stronę dość często. Nawet fajnie to wygląda - taki odmieniec wśród dwóch czarnuchów zachowujących się jak bliźniacy.

On nie pozuje :evil_lol: i bron boze go zawołac aby na ludzia popatrzył bo wstaje od razu :mdleje:

Posted

Tak, tak, ja mam tasme - tylko tak mowie linka. Ale to wsio ryba, jak tasme chce sie chwycic a pies leci, to tez palce pali :evil_lol: dlatego ja przewaznie rekawiczki rowerowe mam na sobie.

Posted

Saththa napisał(a):

A co Ty myślisz, ze nam zdjęciami uwagę odwrócisz od naszego pitu pitu :lol:

Zart, ale już widziałam wcześniej na fb, to nie przykuły uwagi jakoś... Przekleństwo z tym fb.

Posted

Pink napisał(a):
Tak, tak, ja mam tasme - tylko tak mowie linka. Ale to wsio ryba, jak tasme chce sie chwycic a pies leci, to tez palce pali :evil_lol: dlatego ja przewaznie rekawiczki rowerowe mam na sobie.

najlepiej to taka okrągła grubsza linka... jak uwiąz dla konia :lol: Kurde Tazzman ma taaką smycz ze m isie z łapy nie wyślizguje a każda taka płaska tasma to mnie sie ślizga jak szlag :shake: najbardziej to nie mogę uchwycić smyczy Fixa :evil_lol:
zuzolandia napisał(a):
Rodzinnie czarno biało;-)

pozdrowionka morskie choc akurat Ty masz morza pod dostatkiem hihihi

Ale morskie zawsze mile widziane :) chociaż do morza kawałek jednak mam :) przeszło sto kilometrów;)
zerduszko napisał(a):
A co Ty myślisz, ze nam zdjęciami uwagę odwrócisz od naszego pitu pitu :lol:

Zart, ale już widziałam wcześniej na fb, to nie przykuły uwagi jakoś... Przekleństwo z tym fb.

Tak myślałam bo zakończenie tematu zarządziłam :lol:

Czy ja wiem, czy przekleństwo?:) nie wszyscy są na dogo :evil_lol:

Posted

[quote name='Saththa']

Tak myślałam bo zakończenie tematu zarządziłam :lol:

Czy ja wiem, czy przekleństwo?:) nie wszyscy są na dogo :evil_lol:

i nie wszyscy sa na fb ;)

Posted

Moze i lepsza ale wyobraz sobie miniusa ktory ciagnie za soba taka gruba linke nasiaknieta woda i utaplana w blocie :evil_lol: Juz te standardowe 2cm, to same w sobie sporo waza, dlatego taks uszyla nam z cienszej tasmy 1.2 chyba.

Posted

Saththa napisał(a):
Nooooooo wilcza nie ma FB :lol:

ja mam ale nie uzywam ;)

za szybko chyba Prodzka pochwaliłam
wczoraj była wpadziocha mieszkaniowa znaczy sik ;)

Posted

[quote name='3 x']ja mam ale nie uzywam ;)

za szybko chyba Prodzka pochwaliłam
wczoraj była wpadziocha mieszkaniowa znaczy sik ;)

U mnie były 3...

[quote name='ulana']http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/czerwiec/DSC_2451Kopiowanie_zps2158fcd0.jpg co za szał - rozwiany język i uszy :) :)

Ildefix widać, że wulkan energii i indywidualista - ciągle osobno. Nawet jak siedzi obok czarnuchów to patrzy w drugą stronę. :)

NoooFix sie miota:razz:

[quote name='natija']witam,kury widocznie mu sie nie podobaja,albo obiadek chce zaliczyc:);)

:chaos: ale jak to?? :eek2:

Posted

natija napisał(a):
albo wez jedna kurke do mieszkania to moze sie z nia zakoleguje;)

ale koło mnie nie ma kur :cool3:

jak byłam u Magdy to rzeczywiście ale u mnie nie ma;)