Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hmmm mam wrazenie, ze coś pokręciłam :razz:

:) Koniec;)

I Mam mała zagadkę... zna ktoś może karmę której to pies o wadze 10 kilo... jadłby 100g dziennie??

najmniej znalazłam 125g... ale może znajdzie się i 100 tylko tych karm jest tyle, że masakra!! :mdleje:

Posted

[quote name='malawaszka']super foty! a Fix ma naprawdę świetną sylwetkę - mięśnie już są![/QUOTE]

hyhyh bo on ważąc 10 kilo.... ciaga 40 :evil_lol:
[quote name='Margi']Fajne zdjęcia.Śliczne chłopaki.:loveu:
Fiksik rośnie na prawdziwego sznaucera.;)[/QUOTE]

cieszymy się, że się podobaja;)

Posted

Cudo fotyyyy :loveu:

Ostatnio jak Bolcik s*al :evil_lol: to sobie pomyślałam o Was. No ja nie wierze w te duperele o karmach, ale zainwestowałam w Acane dla szczeniakow i Bolcikowi zredukowały się qpy o 50% - ilosc i objetosć. Tak po ok. miesiacu. Jeszcze nad orijenem dumam, ale masakra te ceny :shake: Moze i Wam by pomogła, znaczy Fixowi.

Posted

Obie jesteście niecierpliwe.Już Wam mówiłam,że jamnik załatwiał się w domu do 6 miesiąca a Figa sikała do roku.
Jeszcze trochę ciepliwości i będzie dobrze.

Figa je Boscha z jagnięciną i tam jest dla 10 kg 155g.

Posted

[quote name='zerduszko']Cudo fotyyyy :loveu:

Ostatnio jak Bolcik s*al :evil_lol: to sobie pomyślałam o Was. No ja nie wierze w te duperele o karmach, ale zainwestowałam w Acane dla szczeniakow i Bolcikowi zredukowały się qpy o 50% - ilosc i objetosć. Tak po ok. miesiacu. Jeszcze nad orijenem dumam, ale masakra te ceny :shake: Moze i Wam by pomogła, znaczy Fixowi.[/QUOTE]

Hmmmmm poszukam...

[quote name='Margi']Obie jesteście niecierpliwe.Już Wam mówiłam,że jamnik załatwiał się w domu do 6 miesiąca a Figa sikała do roku.
Jeszcze trochę ciepliwości i będzie dobrze.

Figa je Boscha z jagnięciną i tam jest dla 10 kg 155g.[/QUOTE]

ekhm... to nie o niecierpliwosc chodzi tylko o zminimalizowanie kupy aby mniej zjadał :mdleje:

Posted

[quote name='Margi']Powiem cos mało popularnego.Moje psy jadły wszystko to co miałam czy też mam na talerzu i żaden nie miał ochoty na kupy.[/QUOTE]

:) Mój Tamis miał tak samo ;) A i od czekolady nie stronił mimo wszystko ;) nie raz i nie dwa zezarł mi całą tabliczkę czekolady ;) tez jamnik:) Tylko ja wtedy nie wiedziałam... ze czekolada dla psa trująca jest :razz:

Posted

[quote name='Saththa']:) Mój Tamis miał tak samo ;) A i od czekolady nie stronił mimo wszystko ;) nie raz i nie dwa zezarł mi całą tabliczkę czekolady ;) tez jamnik:) Tylko ja wtedy nie wiedziałam... ze czekolada dla psa trująca jest :razz:[/QUOTE]

dobrze, że nie wiedziałaś bo pewnie by się zatruł jakbyś wiedziała :lol:

Margi, ale żaden nie miał ochoty na kupy własne czy kupy tak w ogólności? :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']dobrze, że nie wiedziałaś bo pewnie by się zatruł jakbyś wiedziała :lol:

[/QUOTE]

No włąsnie :razz: a tak przez moją niewiedze dożył sedziwego wieku :lol:

Posted

Jestem już
Zdajątka śliczne. Fiksio zmężniał cosik. W czym się szkolicie - w posłusznym jedzeniu smakowitości? ;)http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/lipiec/970113_687524247941303_1221319988_nKo_zps8e7faaa7.jpg Jaki wpatrzony w Ciebie :)
http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/lipiec/969749_687524147941313_346921775_nKo_zpsb8cadd56.jpg A tu oblizuje się na widok Twój czy smaczka? ;)

Posted

[quote name='malawaszka']pff no bo nie byli u nas na łąkach - żaden się nie oprze :D

ble ;)
[quote name='ulana']Jestem już
Zdajątka śliczne. Fiksio zmężniał cosik. W czym się szkolicie - w posłusznym jedzeniu smakowitości? ;)http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/lipiec/970113_687524247941303_1221319988_nKo_zps8e7faaa7.jpg Jaki wpatrzony w Ciebie :)
http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/lipiec/969749_687524147941313_346921775_nKo_zpsb8cadd56.jpg A tu oblizuje się na widok Twój czy smaczka? ;)

No włąśnie on wpatrzony we mnie nie w smaczka;) Tazz zawsze na reke patrzy, a Fix prosto w oczy ;) I raczej oblizuje sie po smaczku :razz::)

Posted

Jakie zdyscyplinowane psy, a spojrzenie Fixa rozbrajające. Ślicznie jest zbudowany, w ruchu to dobrze widać. A Tazzikowi chyba jak mojej Hondzie świetnie na szkoleniu idzie warowanie przez dłuuugie minuty (Honda była jedynąa, która nie podrywała się nigdy, niezależnie od czasu pozostawienia, przy schowanym właścicielu, inni musieli wielokrotnie biegać i odprowadzać na miejsce)

Posted

[quote name='Saththa']ekhm... to nie o niecierpliwosc chodzi tylko o zminimalizowanie kupy aby mniej zjadał :mdleje:[/QUOTE]
No to jak chcesz mniej kup, to się faktycznie zastanów nad mega przyswajalna karma. A barf? Ja nie mam z tym doswiadczen, ale slyszałam duzo dobrego.

A co tam teraz na szkoleniu robicie? PT czy cos innego

Posted

nadrobiłam. chłopaki boskie.. no a zdjęcia profesjonalnym aparatem to jednak jest róznica... Fixik ślicznie wyrósł...
Brokat nie licząc epizodu z ludzkimi kupami na dworze to innych też nie rusza a reszta naszych psów też nigdy nie jadała ale my też dzielimy się naszym żarciem :)