Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']Boże, jakie słodkości fota:loveu:
http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/czerwiec/DSCN6875Kopiowanie_zps0c4af814.jpg

:loveu::)
[quote name='zuzolandia']Ales gały wybaluszyla na tej sweet focie hihihihihih

Powiem Ci ze oba siersciuchy sa mega fantastycznie urocze ......poza tym nie ma to jak psy w lozku sama radośc hihihhihi

Moja Fruzia tez niestety gustowala w kupach powiem szczerze że NIC nie pomagało a przerobilam cuda cudenka przez blisko 3 miesiace dopiero jak dostała w doopsko w momencie kon sumpcji to ją otrzezwiło i potem miala jeszcze moze ze 2 razy takowe zapędy ale jak podnioslam ręke to jej sie odechciewało .Mozliwe ze zostane uznana za znęcaczke ale mam to gdzies hihihih dupa nie szklanka nie pękła a ja mam spokoj ...nie namawiam absolutnie do powielania jesli to sprzeczne z sumieniem niemniej moje jest wredne i jakos mnie nie bolało ;-)

pozdrowionka i mizianko dla chlopaków!

Bo to z fleszem i musiałam sie skupić aby oczu nie zamknąć;)

U Fixa jest ten problem ze przede wszytskim zjada te swoją kupę jak mnie nie ma w domu :shake:

[quote name='eria']one to się cudnie tulą :loveu: ja się nie mogę potulić z Dumką na kanapie:shake: bo jak siadam na kanapie i ją zaproszę to ona zwykle wpada z rozpędu, włazi na mnie z całą swą OLBRZYMIĄ radością i miłością i z tą radością i miłością usiłuje wleźć mi w całości na głowę , co powoduje moją niestety ewakuację z powodu uzasadnionej obawy o swoje życie :evil_lol:

OOoooooj Tazz tez tak miał ;) ale jak tylko zaczynał swirowac to mu schodzić kazałam i się opanował;) teraz czesto wskakuje i od razu sie kładzie obym tylko go nie wyprosiła:evil_lol:
[quote name='weszka']Tazz pod kołderką sama słodycz :loveu: i jeszcze warkoczyk :loveu: Ale Idefixowi niczego również nie brakuje.

PS. Żwacz w puszcze widzę dostarcza wrażeń ;):diabloti:

Bo oni teraz mają wewnętrzny konkurs- kto jest słodszy :razz: grzeczniejszy, niegrzeczniejszy ITD :)

Zwacza została jedna puszka jeszcze.... a ja nie moge sie zmusic aby ją otworzyc heheh

Posted

Chińczyk :evil_lol:

Wczoraj bylismy w esie :) ale wcale nie długo ;) jakieś1,5h za to jak wrócilimy Tazzio była tak strasznie zmęczony..., ze w ogóle nie reagował ;)

I w ten oto sposób

Mamy

ZEMSTĘ KŁAPOUCHA :diabloti:

Na pewno pamiętacie, ze Tazzio się na nim uwala :cool3::cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha zemsta kłapoucha rządzi :lol:[/QUOTE]

Bardzo zmeczony był;) spał jak zabity ;) mimo, ze kłapouchy na nim a ja i TZ sikalismy ze smiechu ;)

Posted

Klapouchy Maja to do siebie, ze sa pamietliwe :cool3: ale ta fota na balkonie, to normalnie czad .... zobaczcie jak nosza ogony, no idetyko prawie.

Posted

[quote name='WATACHA']Słodkości :)

A Kłapouszek to mściwa bestia :)[/QUOTE]

Nie mściwa, nie nie :) zreszta tak sobie teraz myslę, ze to nie na tym klaouchym Tazzio zawsze lezy :lol:

[quote name='AnkaG']Niuniusie koffane. :) A z tego balkoniku szczekały na mnie :)[/QUOTE]

Jak stałas to i szczekały :mad:
[quote name='Pink']Klapouchy Maja to do siebie, ze sa pamietliwe :cool3: ale ta fota na balkonie, to normalnie czad .... zobaczcie jak nosza ogony, no idetyko prawie.[/QUOTE]

Fix ma za krótki ogon aby tak zawinąć jak Tazz :) tj proporcjonalnie za krótki:P
[quote name='zerduszko']Hahaha, Klapouch dał czadu! A Fix fajnie wyrośl, budowa, ogonek - cudo :)[/QUOTE]

Przekaże Małemu:)

Posted

Tak lubię fotki Twoich zwierzaków! Czuję się, jakbym je znała osobiście - każda nowa fota to jakby zobaczyć starych dobrych sympatycznych znajomych, bezcenne wrażenie.

Posted

[quote name='marako']Tak lubię fotki Twoich zwierzaków! Czuję się, jakbym je znała osobiście - każda nowa fota to jakby zobaczyć starych dobrych sympatycznych znajomych, bezcenne wrażenie.[/QUOTE]

Bardzo bardzo mi miło :)