Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saththa napisał(a):
on jest IDEfix ;)

IDEalnie sFIXowany psiak ;)
masz co chcialas
ja chcialam mastifa i tez mam co chciałam :splat:

Posted

3 x napisał(a):
IDEalnie sFIXowany psiak ;)
masz co chcialas
ja chcialam mastifa i tez mam co chciałam :splat:

idę se w łeb strzelić.
natija napisał(a):
ja mam dwa szczory,wiec nie ma co oczekiwac:roll:

dwa NA RAZ?? Matko boska :lol:

Na wystawe polazłam :lol:

Obkupiłam Fixa :evil_lol: najpierw smyczkę:) Bo jaks zlag mnie trafi nie potrafie juz chodzic zpsem na taśmie. tj smyczy tasmowe, slizga mi sie masakra jakas:) potem obrózkę... a potem poszlismy do domu z TZtem wzielismy psy i poszlismy na spacer. Zachaczając o wystawe gdzie tez się władowałam z Idefixem do sklepiku i kupiłam jeszcze szelki :lol: za 10 zł ;) Jak to stwierdziłam.... On juz jest cały u Państwa ubrany to jakiś rabacik by się zdał :razz:

Nawet grzeczny był ten mój głupek :) i nie próbował żadnego psa zjeść :roll:

A dziś na sznupkach doznałam szoku :)

Ja wiem, że ja się mało znam :lol: ale NAPOLEON Dyas Poland pomijajać fakt, ze cały kopiowany jest... wielki :crazyeye: do CTRa jeszcze mu trochę brakuje ale niewiele :lol: Jakim cudek ten pies jest taki potężny kurde blaszka no?:)

Do tego stopnia byłam w szoku, ze nawet fotki mu porobiłam;)

Tutaj porównanie... wydaje mi się, że to ROBIN DYAS POLAND...

Posted

No i specjalnie dla Erii

się starałam jak mogłam aby coś można było zobaczyc. ale zdjęcia robione na max zoomie a i tak "dalekie"
więc p oprostu wrzuce wsyztskie... a Ty co tam sobie popatrzysz to popatrzysz;)

ANA Dyas Poland

Posted

Porównanie JOINT Asterniger i ANA Dyas Poland ( wydaje mi się, że na korzyść Any... ale ja to nie bardzo się z tym sędziowym machaniem ogarniam :lol:

I koniec zdjęć :)

Posted

malawaszka napisał(a):
fajny ten Napoleon, ach takiego dużego psiura mieć marznie - tylko, zeby mi go ktoś wychował :D

ja jednak wolę uszate i ogoniaste :lol: ale zbudowany jest ten pies nieziemsko. :)

A tak w ogóle, czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć dlaczego niektórzy wystawijąc sznupki ustawiają im tylne łapy jak u ONków? Jedna łapa dalej druga bliżej? zawsze wydawąło mi sie, ze tak u ONków robią aby jeszcze oblizyc zad... A tak apropo... widziałam cudnego ONka który po ringu biegł nie na stopie: tylko opierał łapę na całym stawie skokowym... Doskonałą dostał... i sędzia wychwalał... Ja chyba jestem dzwina...

Posted

eria napisał(a):
bardzo bardzo Ci dziękuję za fotki siostry Dumki !!!!!!

Proszę;) Mam jeszcze filmi bo tak sobie właśnie pomyślałam, ze fotki to Raz ( a jeszcze moje to w ogóle) a zobaczyc "na zywo" to dwa...

Tylko coś mi swiruje i sie nie chce wczytac :lol:

Posted

Saththa napisał(a):
ja jednak wolę uszate i ogoniaste :lol: ale zbudowany jest ten pies nieziemsko. :)

A tak w ogóle, czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć dlaczego niektórzy wystawijąc sznupki ustawiają im tylne łapy jak u ONków? Jedna łapa dalej druga bliżej? zawsze wydawąło mi sie, ze tak u ONków robią aby jeszcze oblizyc zad... A tak apropo... widziałam cudnego ONka który po ringu biegł nie na stopie: tylko opierał łapę na całym stawie skokowym... Doskonałą dostał... i sędzia wychwalał... Ja chyba jestem dzwina...

no nie podoba mi się tylko dlatego, że jest kopiowany - cały mi się podoba i jakby miał uszy i ogon to nadal by mi się podobał no :lol:

hah nie widziałam takiego ustawiania sznaucerów - a jesteś pewna, ze tak ustawiali celowo a nie pies robił psikusa?

Posted

Tak raz na pewno! Boja niby stałam przy tych ringach ale bardziej dlatego, ze czekałam na tę siostrę Dumki :lol: inaczej dawno bym do domu poszła:lol:

Ewidentnie widziałam jak pies był ustawiany, nawet do TZta mówiłam i mu pokazaywałam na swoich nogach o co mi chodzi :lol:

A co do Napoleona to ja tak tylk oo tych uszach i ogonie :lol:, nie ze Ci sie podoba bo kopiowany;)

A nawet ktos m ikiedyś mówił, ze włąsnie cos sie zmienia i sznupki wystawiają/ustawiaja jak ONki...

Mam fotki tych moich Łobuzów :lol::) łóżkowe;)

Bo co do lasu pójdę... to zapominam aparatu;)

Posted

wilczy zew napisał(a):
wsio widziałam :)

Napoleon piękny i kopiowany :loveu:

:)
AnkaG napisał(a):
Sandra to chyba młoda wetka G. tego Napoleona wystawiała?
O fantach pamiętam ...
Kajcia no lepsza ale jeszcze nie całkiem zdrowa.

Tak jest Agnieszka. Ty nie pamiętaj o Fantach tylko"dawaj dawaj" bo ja czekam ze swoim :lol:

Kajcia- super, ze lepsza i 3mamy kciuki za dalszą poprawe;)

Posted

malawaszka napisał(a):
no to dawaj te łóżkowe :lol:

danyww napisał(a):
no i..?????????????? Gdzie te foty? :cool3:

no spac poszłam :lol:
Doginka napisał(a):
Ale Napoleon jest śliczny i wielki:loveu:

A Idek po strzyżeniu ma wyeksponowaną fajnie brodę;-)

Heheh siedze i myslę, jaki Idek... :lol: no po strzyzeniu zrobił się... ładny :lol:

Posted

mnie Napoleon się nie bardzo podoba, ja jestem odwieczną fanką Saszy i Griszy ;)
filmik super, ładna siostrzyczka jest, fajnie by było na żywo je obie porównać jakby się spotkały :loveu: