3 x Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Saththa napisał(a): Nooo Fix sie miota:razz: trzeba go było jakoś inaczej nazwac czego ty wymagasz od sFIXowanego psiaka? Quote
Saththa Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 3 x napisał(a):trzeba go było jakoś inaczej nazwac czego ty wymagasz od sFIXowanego psiaka? on jest IDEfix ;) Quote
3 x Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Saththa napisał(a):on jest IDEfix ;) IDEalnie sFIXowany psiak ;) masz co chcialas ja chcialam mastifa i tez mam co chciałam :splat: Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 ja mam dwa szczory,wiec nie ma co oczekiwac:roll: Quote
Saththa Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 3 x napisał(a):IDEalnie sFIXowany psiak ;) masz co chcialas ja chcialam mastifa i tez mam co chciałam :splat: idę se w łeb strzelić. natija napisał(a):ja mam dwa szczory,wiec nie ma co oczekiwac:roll: dwa NA RAZ?? Matko boska :lol: Na wystawe polazłam :lol: Obkupiłam Fixa :evil_lol: najpierw smyczkę:) Bo jaks zlag mnie trafi nie potrafie juz chodzic zpsem na taśmie. tj smyczy tasmowe, slizga mi sie masakra jakas:) potem obrózkę... a potem poszlismy do domu z TZtem wzielismy psy i poszlismy na spacer. Zachaczając o wystawe gdzie tez się władowałam z Idefixem do sklepiku i kupiłam jeszcze szelki :lol: za 10 zł ;) Jak to stwierdziłam.... On juz jest cały u Państwa ubrany to jakiś rabacik by się zdał :razz: Nawet grzeczny był ten mój głupek :) i nie próbował żadnego psa zjeść :roll: A dziś na sznupkach doznałam szoku :) Ja wiem, że ja się mało znam :lol: ale NAPOLEON Dyas Poland pomijajać fakt, ze cały kopiowany jest... wielki :crazyeye: do CTRa jeszcze mu trochę brakuje ale niewiele :lol: Jakim cudek ten pies jest taki potężny kurde blaszka no?:) Do tego stopnia byłam w szoku, ze nawet fotki mu porobiłam;) Tutaj porównanie... wydaje mi się, że to ROBIN DYAS POLAND... Quote
Saththa Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 No i specjalnie dla Erii się starałam jak mogłam aby coś można było zobaczyc. ale zdjęcia robione na max zoomie a i tak "dalekie" więc p oprostu wrzuce wsyztskie... a Ty co tam sobie popatrzysz to popatrzysz;) ANA Dyas Poland Quote
Saththa Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Porównanie JOINT Asterniger i ANA Dyas Poland ( wydaje mi się, że na korzyść Any... ale ja to nie bardzo się z tym sędziowym machaniem ogarniam :lol: I koniec zdjęć :) Quote
malawaszka Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 fajny ten Napoleon, ach takiego dużego psiura mieć marznie - tylko, zeby mi go ktoś wychował :D Quote
eria Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 bardzo bardzo Ci dziękuję za fotki siostry Dumki !!!!!! Quote
Saththa Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 malawaszka napisał(a):fajny ten Napoleon, ach takiego dużego psiura mieć marznie - tylko, zeby mi go ktoś wychował :D ja jednak wolę uszate i ogoniaste :lol: ale zbudowany jest ten pies nieziemsko. :) A tak w ogóle, czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć dlaczego niektórzy wystawijąc sznupki ustawiają im tylne łapy jak u ONków? Jedna łapa dalej druga bliżej? zawsze wydawąło mi sie, ze tak u ONków robią aby jeszcze oblizyc zad... A tak apropo... widziałam cudnego ONka który po ringu biegł nie na stopie: tylko opierał łapę na całym stawie skokowym... Doskonałą dostał... i sędzia wychwalał... Ja chyba jestem dzwina... Quote
Saththa Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 eria napisał(a):bardzo bardzo Ci dziękuję za fotki siostry Dumki !!!!!! Proszę;) Mam jeszcze filmi bo tak sobie właśnie pomyślałam, ze fotki to Raz ( a jeszcze moje to w ogóle) a zobaczyc "na zywo" to dwa... Tylko coś mi swiruje i sie nie chce wczytac :lol: Quote
Saththa Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 I filmik. proponuję wyłączyć dzwięk bo hałas jest b. nieprzyjemny :shake: mi jakoś nie chce iśc. Najwyzej wgram 2 raz ;) [video=youtube_share;neW9uEfmGNo]http://youtu.be/neW9uEfmGNo[/video] http://youtu.be/neW9uEfmGNo Quote
malawaszka Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Saththa napisał(a):ja jednak wolę uszate i ogoniaste :lol: ale zbudowany jest ten pies nieziemsko. :) A tak w ogóle, czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć dlaczego niektórzy wystawijąc sznupki ustawiają im tylne łapy jak u ONków? Jedna łapa dalej druga bliżej? zawsze wydawąło mi sie, ze tak u ONków robią aby jeszcze oblizyc zad... A tak apropo... widziałam cudnego ONka który po ringu biegł nie na stopie: tylko opierał łapę na całym stawie skokowym... Doskonałą dostał... i sędzia wychwalał... Ja chyba jestem dzwina... no nie podoba mi się tylko dlatego, że jest kopiowany - cały mi się podoba i jakby miał uszy i ogon to nadal by mi się podobał no :lol: hah nie widziałam takiego ustawiania sznaucerów - a jesteś pewna, ze tak ustawiali celowo a nie pies robił psikusa? Quote
Saththa Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Tak raz na pewno! Boja niby stałam przy tych ringach ale bardziej dlatego, ze czekałam na tę siostrę Dumki :lol: inaczej dawno bym do domu poszła:lol: Ewidentnie widziałam jak pies był ustawiany, nawet do TZta mówiłam i mu pokazaywałam na swoich nogach o co mi chodzi :lol: A co do Napoleona to ja tak tylk oo tych uszach i ogonie :lol:, nie ze Ci sie podoba bo kopiowany;) A nawet ktos m ikiedyś mówił, ze włąsnie cos sie zmienia i sznupki wystawiają/ustawiaja jak ONki... Mam fotki tych moich Łobuzów :lol::) łóżkowe;) Bo co do lasu pójdę... to zapominam aparatu;) Quote
wilczy zew Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 wsio widziałam :) Napoleon piękny i kopiowany :loveu: Quote
AnkaG Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Sandra to chyba młoda wetka G. tego Napoleona wystawiała? O fantach pamiętam ... Kajcia no lepsza ale jeszcze nie całkiem zdrowa. Quote
Saththa Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 wilczy zew napisał(a):wsio widziałam :) Napoleon piękny i kopiowany :loveu: :) AnkaG napisał(a):Sandra to chyba młoda wetka G. tego Napoleona wystawiała? O fantach pamiętam ... Kajcia no lepsza ale jeszcze nie całkiem zdrowa. Tak jest Agnieszka. Ty nie pamiętaj o Fantach tylko"dawaj dawaj" bo ja czekam ze swoim :lol: Kajcia- super, ze lepsza i 3mamy kciuki za dalszą poprawe;) Quote
Doginka Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Ale Napoleon jest śliczny i wielki:loveu: A Idek po strzyżeniu ma wyeksponowaną fajnie brodę;-) Quote
Saththa Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 malawaszka napisał(a):no to dawaj te łóżkowe :lol: danyww napisał(a):no i..?????????????? Gdzie te foty? :cool3: no spac poszłam :lol: Doginka napisał(a):Ale Napoleon jest śliczny i wielki:loveu: A Idek po strzyżeniu ma wyeksponowaną fajnie brodę;-) Heheh siedze i myslę, jaki Idek... :lol: no po strzyzeniu zrobił się... ładny :lol: Quote
Pink Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Nie zrobil sie ladny, tylko byl ladny a teraz jest elegancja francja :lol: Quote
Saththa Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Pink napisał(a):Nie zrobil sie ladny, tylko byl ladny a teraz jest elegancja francja :lol: Nieeet ;) Brzydal :lol: Quote
eria Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 mnie Napoleon się nie bardzo podoba, ja jestem odwieczną fanką Saszy i Griszy ;) filmik super, ładna siostrzyczka jest, fajnie by było na żywo je obie porównać jakby się spotkały :loveu: Quote
Recommended Posts