Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

3 x napisał(a):
naprostuje się chłopak
mam taka szczera nadzieję

kurna, współczuję Ci popaprańca

wiem.... wyrosnie :mdleje:

Fides79 napisał(a):
kurcze a ile Fix ma już miesięcy? bo mój jak go wziełam 7 miesięczny elegancko wytrzymywał i 3 spacery wystarczały
a Fixik fiksuje :evil_lol:

jakieś 8-9...

no nie jest to normalne.

Posted

wspolczucia,moja Bella tez mi dlugo sikala:shake:po roku przeszlo:roll:
a jak kupki zjada to mam jedna rade,moj wczesniejszy pies podobnie robil,wiec dalam mu sie raz najesc konskiej zdrowej kupki i od tamtego czasu mialam spkoj:roll:

Posted

natija napisał(a):
wspolczucia,moja Bella tez mi dlugo sikala:shake:po roku przeszlo:roll:
a jak kupki zjada to mam jedna rade,moj wczesniejszy pies podobnie robil,wiec dalam mu sie raz najesc konskiej zdrowej kupki i od tamtego czasu mialam spkoj:roll:

heh Idefix dostaje żwacz w 3 róznych postaciach, i tabletki i je trawe. I Tazza kupy tez je. I w ogole jak jest ciepla kupa to zje.

pod tym względem juz probowałam.

Posted

Jak nie chciałam przehandlować - chciałam wymienić 3 stare na 1 młodego :)
No muszę wpaść te piłeczki tenisowe podrzucić :)
Fix baaardzo chciał mi buziaczki dawać :)
No wygląd już takiego dorosłego ma w sumie ale oczka dalej takie sceniackowe wesołe :)

Posted

natija napisał(a):
nasyp cos na kupe,moze skosztuje i juz nie tknie wiecej:roll:

Nie mam pomysłu co... on jest pod względem smakowym nie zniszczalny :roll:

Posted

Idefix dostaje tabletki dla szczeniąt mineralnowitaminowe. Do tego żwacza wołowego (74% białka) . Nie jestem przekonana pakowaniem w niego dodatkowych "składników".

Posted

ania0112 napisał(a):
ja myślę, że odrobina chili mu nie zaszkodzi a jak lekko popiecze to może przestanie jeść.. tylko upewnij się czy ma wodę...

nie wydaje mi się aby taka ilość jaką jestem w stanie mu podać zrobiła na nim jakiekolwiek wrażenie. chyba ze kupie nie wiadomo co. Jak lekko go popiecze to on nie zauważy. To jest pies który bez mrugnięcia okiem wypija czystą wódkę. A jak wiadomo ona tez piecze...

Posted

Saththa napisał(a):
Idefix dostaje tabletki dla szczeniąt mineralnowitaminowe. Do tego żwacza wołowego (74% białka) . Nie jestem przekonana pakowaniem w niego dodatkowych "składników".

Ja właśnie mojemu Fidkowi znowu kupiłam tabletki Stool Repel czy coś takiego. Jakiś czas temu pomogły.
Niestety zrobiło sie ciepło i ludzie znowu wypinają tyłki w krzakach. :mad:

Posted

Aśka Belkowska napisał(a):
Ja właśnie mojemu Fidkowi znowu kupiłam tabletki Stool Repel czy coś takiego. Jakiś czas temu pomogły.
Niestety zrobiło sie ciepło i ludzie znowu wypinają tyłki w krzakach. :mad:

:niewiem:

Doginka napisał(a):
A może jak Fix zrobi koopkę, to na niego krzyczysz i on później zjada, bo się boi tej bury;-)

Nie.

Posted

Gdzieś czytałam, że żwacze są o dpę rozbić, bo podczas "suszenia"... bla bla bla.... szczegółów nie pamiętam :lol: ale to by sioę zgadzało, bo moja Lizka tego zjadła więcej niż waży i zero efektu. O ananasie pewnie już Ci pisałam. I współczuję, bo życie z gwnojadem nie jest fajne, ale ja i tak mam luz, bo Liz preferuje ludzkie i jest szansa upilnować.