Pink Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Aha, czyli trzeba uzbroic sie w cierpliwosc, bo male oznakii ku lepszemu juz sa. Quote
Saththa Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Tak jest. Najgorzej ze jest ciepło. no ale nic to. wytrzymałam prawie 5 miesięcy wytrzymam jeszcze. Quote
3 x Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 naprostuje się chłopak mam taka szczera nadzieję kurna, współczuję Ci popaprańca Quote
Fides79 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 kurcze a ile Fix ma już miesięcy? bo mój jak go wziełam 7 miesięczny elegancko wytrzymywał i 3 spacery wystarczały a Fixik fiksuje :evil_lol: Quote
Saththa Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 3 x napisał(a):naprostuje się chłopak mam taka szczera nadzieję kurna, współczuję Ci popaprańca wiem.... wyrosnie :mdleje: Fides79 napisał(a):kurcze a ile Fix ma już miesięcy? bo mój jak go wziełam 7 miesięczny elegancko wytrzymywał i 3 spacery wystarczały a Fixik fiksuje :evil_lol: jakieś 8-9... no nie jest to normalne. Quote
natija Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 wspolczucia,moja Bella tez mi dlugo sikala:shake:po roku przeszlo:roll: a jak kupki zjada to mam jedna rade,moj wczesniejszy pies podobnie robil,wiec dalam mu sie raz najesc konskiej zdrowej kupki i od tamtego czasu mialam spkoj:roll: Quote
Saththa Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 natija napisał(a):wspolczucia,moja Bella tez mi dlugo sikala:shake:po roku przeszlo:roll: a jak kupki zjada to mam jedna rade,moj wczesniejszy pies podobnie robil,wiec dalam mu sie raz najesc konskiej zdrowej kupki i od tamtego czasu mialam spkoj:roll: heh Idefix dostaje żwacz w 3 róznych postaciach, i tabletki i je trawe. I Tazza kupy tez je. I w ogole jak jest ciepla kupa to zje. pod tym względem juz probowałam. Quote
natija Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 nasyp cos na kupe,moze skosztuje i juz nie tknie wiecej:roll: Quote
AnkaG Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Jak nie chciałam przehandlować - chciałam wymienić 3 stare na 1 młodego :) No muszę wpaść te piłeczki tenisowe podrzucić :) Fix baaardzo chciał mi buziaczki dawać :) No wygląd już takiego dorosłego ma w sumie ale oczka dalej takie sceniackowe wesołe :) Quote
Saththa Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 natija napisał(a):nasyp cos na kupe,moze skosztuje i juz nie tknie wiecej:roll: Nie mam pomysłu co... on jest pod względem smakowym nie zniszczalny :roll: Quote
malawaszka Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Saththa napisał(a):Nie mam pomysłu co... on jest pod względem smakowym nie zniszczalny :roll: pieprz? albo jakąś ostrą paprykę? Quote
Saththa Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 malawaszka napisał(a):pieprz? albo jakąś ostrą paprykę? z pieprzem nie ma problemu... Paprykę musze pomyślec.... Quote
Saththa Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 natija napisał(a):chili,ale nie wiem czy nie za ostre:shake: no włąsnie nie chciałabym zrobić mu krzywdy.... Quote
wilczy zew Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 To spróbuj podawać : Vitapol granulat lucerny dedykowany dla gryzoni garść namoczyć w ciepłej wodzie i kefir. Quote
Saththa Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Idefix dostaje tabletki dla szczeniąt mineralnowitaminowe. Do tego żwacza wołowego (74% białka) . Nie jestem przekonana pakowaniem w niego dodatkowych "składników". Quote
ania0112 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 ja myślę, że odrobina chili mu nie zaszkodzi a jak lekko popiecze to może przestanie jeść.. tylko upewnij się czy ma wodę... Quote
Saththa Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 ania0112 napisał(a):ja myślę, że odrobina chili mu nie zaszkodzi a jak lekko popiecze to może przestanie jeść.. tylko upewnij się czy ma wodę... nie wydaje mi się aby taka ilość jaką jestem w stanie mu podać zrobiła na nim jakiekolwiek wrażenie. chyba ze kupie nie wiadomo co. Jak lekko go popiecze to on nie zauważy. To jest pies który bez mrugnięcia okiem wypija czystą wódkę. A jak wiadomo ona tez piecze... Quote
Aśka Belkowska Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Saththa napisał(a):Idefix dostaje tabletki dla szczeniąt mineralnowitaminowe. Do tego żwacza wołowego (74% białka) . Nie jestem przekonana pakowaniem w niego dodatkowych "składników". Ja właśnie mojemu Fidkowi znowu kupiłam tabletki Stool Repel czy coś takiego. Jakiś czas temu pomogły. Niestety zrobiło sie ciepło i ludzie znowu wypinają tyłki w krzakach. :mad: Quote
Doginka Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 A może jak Fix zrobi koopkę, to na niego krzyczysz i on później zjada, bo się boi tej bury;-) Quote
Saththa Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Aśka Belkowska napisał(a):Ja właśnie mojemu Fidkowi znowu kupiłam tabletki Stool Repel czy coś takiego. Jakiś czas temu pomogły. Niestety zrobiło sie ciepło i ludzie znowu wypinają tyłki w krzakach. :mad: :niewiem: Doginka napisał(a):A może jak Fix zrobi koopkę, to na niego krzyczysz i on później zjada, bo się boi tej bury;-) Nie. Quote
zerduszko Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Gdzieś czytałam, że żwacze są o dpę rozbić, bo podczas "suszenia"... bla bla bla.... szczegółów nie pamiętam :lol: ale to by sioę zgadzało, bo moja Lizka tego zjadła więcej niż waży i zero efektu. O ananasie pewnie już Ci pisałam. I współczuję, bo życie z gwnojadem nie jest fajne, ale ja i tak mam luz, bo Liz preferuje ludzkie i jest szansa upilnować. Quote
Saththa Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Fix dostaje w puszce 100% żwacza wołowego, nie suszone ;) suszone swoja droga tez :lol: EDIT Kurde photobucket mi nie działa :( Quote
zerduszko Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 To o takich cudach nie słyszałam, a działa toto? Mi nei działa aparat, więc nie mam problemów z photobucketem ;) Quote
Saththa Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 zerduszko napisał(a):To o takich cudach nie słyszałam, a działa toto? Mi nei działa aparat, więc nie mam problemów z photobucketem ;) Na mnie działa bardzo jak mu nakładam :lol: http://eko-pies.pl/pl/p/100-ZWACZ-WOLOWY-DLA-PSOW-I-KOTOW/248 A na Młodego cięzko stwierdzić... Quote
Recommended Posts