Saththa Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 No ja byłam w szoku jak bardzo rozbudowany jest... jak bardzo jesst szeroki masakra. Quote
Culineo Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 On jest młodszy od mojego , a jak koło niego stanął to mi wstyd było , że mam takiego małego psa, co ja bym dała, żeby mój tak wyglądał :D może na sterydach jedzie ? :lol: byczek jak marzenie Quote
Saththa Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Culineo napisał(a):On jest młodszy od mojego , a jak koło niego stanął to mi wstyd było , że mam takiego małego psa, co ja bym dała, żeby mój tak wyglądał :D może na sterydach jedzie ? :lol: byczek jak marzenie Wstyd nie wstyd on juz bardziej CTRa przypomina :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Saththa napisał(a):Wstyd nie wstyd on juz bardziej CTRa przypomina :diabloti: ale po przodku czernyszu odziedziczył budowę-wielkość, a sierść wygląda na fajną sznupią, a nie czernyszową :loveu: Quote
Tekla64 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 no mnie sie duzy, mocny, kopiowany pies bardzo podoba!!! mam wrazenie ze siostra Dumy ciutke dluzsza od niej jest ale ja sie w ogole nie znam na snzupach i w ogole to zadnego nie mam Quote
Margi Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Też bym powiedziała,że budowa CTRa i zadek i pyszczydło. Nie mniej jednak piękny pies i chętnie bym go zobaczyła na wystawie we Wrocławiu. Quote
Saththa Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Culineo napisał(a):może to jakaś krzyżówka :evil_lol: :oops: malawaszka napisał(a):ale po przodku czernyszu odziedziczył budowę-wielkość, a sierść wygląda na fajną sznupią, a nie czernyszową :loveu: coś jest na rzeczy ;) Tekla64 napisał(a):no mnie sie duzy, mocny, kopiowany pies bardzo podoba!!! mam wrazenie ze siostra Dumy ciutke dluzsza od niej jest ale ja sie w ogole nie znam na snzupach i w ogole to zadnego nie mam Jak to nie masz?:) FredziaFredzia napisał(a):Sandra fajnie było Was zobaczyć! :) Jako i Was również :) a mnie własnie uderzyło coś... dostałam na FB wiadomość przed chwilą: witam.to nasz piesek...tylko podany nr jest niedostepny...jezeli ma pani kontakt ze znalazca prosze o tel ... I tutaj złapałam sie za głowe bo udostepniłam dziś dwa psy... Pani na to, że to inny ( z wczoraj jak się okazało...) Tylko czemu pisze do mnie a nie do "właściciela" pierwotnego ogłoszenia kurcze no... I na moja sugestię, zeby spróbowała rano zadzwonić... albo napisała do znalazcy jak do mnie;) Ale mam lenia..... Quote
Doginka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 eria napisał(a):mnie Napoleon się nie bardzo podoba, ja jestem odwieczną fanką Saszy i Griszy ;) filmik super, ładna siostrzyczka jest, fajnie by było na żywo je obie porównać jakby się spotkały :loveu: Grisza i Saszka też są fajne;-) Tekla64 napisał(a):...mam wrazenie ze siostra Dumy ciutke dluzsza od niej jest ... Też mi się tak wydaje;-) Quote
Saththa Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Margi napisał(a):Też bym powiedziała,że budowa CTRa i zadek i pyszczydło. Nie mniej jednak piękny pies i chętnie bym go zobaczyła na wystawie we Wrocławiu. Wypatruj wypatruj :) Quote
eria Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Margi we Wrocławiu mojego zobaczysz na pewno hihihi Quote
weszka Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Udana relacja z wystawy :) Siostrzyczyki A. Dyas fajnie porównać. Quote
AnkaG Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Byłam dzisiaj u Sandry :) Pieseczki elegancko ostrzyżone. Taziu tylko się przywitał i poszedł memlać zabawkę. A Fix mały szaleniec :) Żywe sreberko. No i widziałam efekt chodzenia Fixa na szkolenie. Siad przy lewej nodze i wpatrzenie w pańcię: Nooo ładnie siadłem? Quote
Pink Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 A foty ze spotkania gdzie? :evil_lol: nie uwierze jak nie zobacze ;) Quote
Saththa Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 AnkaG napisał(a):Byłam dzisiaj u Sandry :) Pieseczki elegancko ostrzyżone. Taziu tylko się przywitał i poszedł memlać zabawkę. A Fix mały szaleniec :) Żywe sreberko. No i widziałam efekt chodzenia Fixa na szkolenie. Siad przy lewej nodze i wpatrzenie w pańcię: Nooo ładnie siadłem? Nooooo i co zapomniałaś napisać, ze chciałam Fixa przehandlować :lol: FredziaFredzia napisał(a):Czyli grzeczne pieski ma ;) nie bałdzo :lol: Quote
Saththa Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Pink napisał(a):A foty ze spotkania gdzie? :evil_lol: nie uwierze jak nie zobacze ;) nie ma fot :lol: nie pomyślałam nawet ;) Anka musisz koniecznie raz jeszcze przyjechać :lol: Quote
3 x Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 jak to Fixa przehandlaować? kobieto zdurniałaś? gdzie ty znajdziesz drugiego takiego ? na pocieszenia Ci powiem, że wczoraj czyy przedwoczaraj nam się synchronicznie dwa posrały i któryś posikał 3 x Quote
Saththa Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 3 x napisał(a):jak to Fixa przehandlaować? kobieto zdurniałaś? gdzie ty znajdziesz drugiego takiego ? na pocieszenia Ci powiem, że wczoraj czyy przedwoczaraj nam się synchronicznie dwa posrały i któryś posikał 3 x Noooo 3 x zobowiązuje :lol: I nie przehandlowałam bo się Anka nie dała :lol: W ogóle mnie nie pociesza, ze Ci sie sikają i posrają... Chociaż patrząc na wielkość... No i Fix jednak mimo wsio sprząta po sobie... Quote
zerduszko Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 O w mordę jeża... fuj ;) Dajesz mu buziaczki :D Quote
Saththa Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 zerduszko napisał(a):O w mordę jeża... fuj ;) Dajesz mu buziaczki :D Co fuj?Mi go żal po prostu. Od samego poczatku jest taki cudny :roll: ja mu buziaków nie daje ale on rozdaje na potegę. Quote
Pink Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Sandra a zaczelas podawac mu te uspokajaczo-wyciszacze? kurna nieprzyjemne Hobby sobie Fixowicz znalazl bleee Quote
Saththa Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Pink napisał(a):Sandra a zaczelas podawac mu te uspokajaczo-wyciszacze? kurna nieprzyjemne Hobby sobie Fixowicz znalazl bleee Si. Przez pierwsze 3 dni jak wychodziłam, to sikał i kupkał ale nie zjadał. tj jedną zjadł a np. 3 sie ostały. teraz dalej jest jak było. Tj trochę mniej bo ostatnio np podczas 3 h nic nie zrobił a wczesniej by było ze 2 siku przynajmniej :roll: Quote
Recommended Posts