Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']Fiksik ogolony jednak, ale może wcześniej wytrymowali,tego nie da się stwierdzić...

Ja mówiłam. Ale p. Basia mówiła, ze tylko na trymowanie prawie nie reagował więc trymowanie a potem ogolenie...

[quote name='danyww']Aaaaale golaski :lol: :loveu:

Uwielbiam się do takich przytulać :lol:

zapraszam :lol:
[quote name='Małgorzata Noga']Boskie :loveu: kurde gdyby nie kurduple w domku to olbrzym już by u mnie siedział :evil_lol:

Kurduple nie przeszkadzają :)
[quote name='Pink']Bialas super wyglada ale Tazz futrzany jest the best - to jest kwitnesencja olbrzyma :loveu:

Dziękujemy ;)

[quote name='WATACHA']Ha,ha,ha Tazik żyrafa
http://i1020.photobucket.com/albums/af326/Saththa/2013/czerwiec/DSCN6865Kopiowanie_zps2373543b.jpg

Fix pierwszy raz golony?

NIe Zyrafa a ARAB!!! Czystej Krwi :)

Pierwszy raz był...
[quote name='malawaszka']super wyglądają :klacz:

dziękujemy :)

[quote name='Margi']Niedźwiedzie cudne ale golaski też fajne.No i Fixsik ma sznaucerową brodę.:loveu:

Ma :)

Posted

no prosze to sa nowe psy
jak mi sie to podba ze co jakis czas mozna miec tego samego anowego psa
fajnie wygladaja
ja w koncu tez musze znalezc czas i sily i opitolic moje na zero

Posted

Saththa napisał(a):
ale, że co przepraszam :) Bo nie załapałam :)

łysolce
jak boni dydy masz łysolce hie hie hie hie ;)
jako i ja mam jednego ;)

btw
po cichu wam powiem, bo to chyba tutaj była dyskusja o siuskach itp ? ;)
że Prodzik od chyba ok 2 tyg wsio załatwia na dworze
długo mu zeszło
7 miechów
jeszcze nie wiemy czy sygnalizuje bo wyprowadzamy zapobiegawczo i w zwiększonej ilości
znaczy spacery im się podwoiły
oby mu się nie odwidziło :roll:

Posted

3 x napisał(a):
łysolce
jak boni dydy masz łysolce hie hie hie hie ;)
jako i ja mam jednego ;)

btw
po cichu wam powiem, bo to chyba tutaj była dyskusja o siuskach itp ? ;)
że Prodzik od chyba ok 2 tyg wsio załatwia na dworze
długo mu zeszło
7 miechów
jeszcze nie wiemy czy sygnalizuje bo wyprowadzamy zapobiegawczo i w zwiększonej ilości
znaczy spacery im się podwoiły
oby mu się nie odwidziło :roll:

Tu było tu... I nie kop leżącego. ja po wczorajszej rozmowe z wetem nt Fixa dostałam jakies psychotropy...

A Tak btw to sniłaś mi się dzis... tj bardziej Twoje psy i jakas niewyraźna kobieta z niewyraźnym gremem... ale liczy się nie?:razz:

Posted

Saththa napisał(a):
Tu było tu... I nie kop leżącego. ja po wczorajszej rozmowe z wetem nt Fixa dostałam jakies psychotropy...

A Tak btw to sniłaś mi się dzis... tj bardziej Twoje psy i jakas niewyraźna kobieta z niewyraźnym gremem... ale liczy się nie?:razz:

jestes pewne ze te psychotropy to po rozmowie z wetem a nie po śnie ? ;)

co z Fixem?

Posted

Psiaki fajoskie! A fixik teraz bardzo sznaucerkowy - świetny jest no! Brakuje mi zdjęcia Fiza jak stoi po obcięciu... da się załatwić? tak trochę bokiem by wszystko widzieć :)
Ogolone łapy Tazz dziwniej wyglądają niż Fiza chociaż ja wiem, ze zalet ogolonych łap jest bez liku to jednak z włosami wyglądają tak dostojnie...

Posted

malawaszka napisał(a):
ale że co????

no właśnie to, że mi wet podejrzewa nerwice :razz:
wilczy zew napisał(a):
no właśnie,rozwiń

czemu Fix ma kosmate uszy,powinny być łyse

Mordziasta kocha surowe mleko i nic jej nie jest,jej szkodzi tylko reklamówka...

Czemu Twoje mają ogolone łapy? Powinny być kosmate :)

Bo Tak :)
3 x napisał(a):
jestes pewne ze te psychotropy to po rozmowie z wetem a nie po śnie ? ;)

co z Fixem?

z wetem :)

ania0112 napisał(a):
Psiaki fajoskie! A fixik teraz bardzo sznaucerkowy - świetny jest no! Brakuje mi zdjęcia Fiza jak stoi po obcięciu... da się załatwić? tak trochę bokiem by wszystko widzieć :)
Ogolone łapy Tazz dziwniej wyglądają niż Fiza chociaż ja wiem, ze zalet ogolonych łap jest bez liku to jednak z włosami wyglądają tak dostojnie...

spróbuje jutro. Ja go sama do zjecia nie ustawie ledwo mi wysiedzi a co dopiero wystoi :razz::)

Wiem, ze z tymi łapami śmiesznie;) Ale ostatnio po lesie duzo łazimy i wszytsko mu sie do tych łap czepia. a ja nie mam cierpliwosci ;)

ulana napisał(a):
No, ale kontrast - najpierw kudłate Ziejki, a zaraz łysolce. :smile: Tazz to arab i to z krainy kuhailana. ;-)

:)

No bo widzicie.
Z Fixem jest taki problem ze oprócz tego, ze mi cały czas leje w mieszkaniu i wygryzł wielką dziure w drzwiach to notorycznie spozywa odchody.

jak mnie nie ma w domu to się załatwia i zjada. O tyle o ile jestem w stanie zaakceptowac przez JAKIŚ czas i niszczenie i lanie i kupkanie. Tak zjadania swoich własnych odchodów nie ejstem.

Duża część osób z którymi rozmawiałam mówi mi ze to szczeniak i wyrośnie. ale noż do jasnej anielki gryzie mnie to strasznie no i jak byłam u weta na obcieciu to sie wdałam w rozmowę. no i dostałam tabletki uspokajające- mamy podejrzenie nerwicy.

:(

Posted

AnkaG napisał(a):
Komp mi padł. Teraz dorwałam lapa Tz-ta na chwilke.
Śliczne nunusie :)

ciesze sie ze uzyskałam łacznosc z baza;)
zerduszko napisał(a):
Koń arabski pierwsza klasa, ale małemu lepiej łapy pasują :) A co to ci wet powiedział?

Zgadzam się;) Tazziowi zaraz odrosną;)

wet mi powiedział po małym wywiadzie srodowiskowym ze tzreba zapobiec zeby sie nie zrobił super nawyk. no i trzeba go troche uspokoic. mowil ze przy 200g zarcia dziennie 5-6 kup to strasznie duzo i juz to mu sie nie podobało. Fix jest ogolnie nadpobudliwy troche heh. a jak sie zafiksuje na czyms to juz koniec.

nie wiem zobaczymy.