irma Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Marka'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
AśkaK Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Bąbelek zuch!:multi: Bąbelek pogromca latających smoków!:evil_lol: ;) :lol: A jaki on ma brzusio pękaty, jak balonik!:loveu: Jak bąbelek właśnie!:lol: Bąblusiu, nie płacz tylko grzecznie pozwól mamusi się pryskać, kąpać, nacierać i co tam jeszcze Ci trzeba robić;) żeby futerko odrosło. Bo choć jesteś słodki jak łysy niemowlaczek, to w zimie będzie Ci w bąbla zimno!:evil_lol: Quote
Dorothy Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Dołączam się do grona miłośniczek wielbicielek i ciotek Bąbelka!!!! Jest przecudny nic tylko pokochac!!! Ech jakie mam miekkie serce... Ale jest przeslodki. Marka - usciski. Czy on zostaje u Ciebie? Quote
Aga_Mazury Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Marka..........zgłaszam petycję.... te filmy są stanowczo za krótkie :mad: :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Dorothy napisał(a): Czy on zostaje u Ciebie? Marka to by pewnie chciała, ale jej kolaczka chyba raczej nie :evil_lol: Dabrowka napisał(a):A u mnie filmiki nie dają się odtworzyć :-( spróbuj najpierw zapisać film (klikasz prawym myszy na link i "zapisz jako") histeryk z niego niesamowity - słyszałam na własne uszy :evil_lol: ale wiem, czemu on tak robi - bo zaraz Mareczka pędzi z "pocieszaczem", a pocieszacze są bardzo miłe i mały to wykorzystuje :evil_lol: Quote
agula Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Bąbelku jaki ty jesteś piękniutki na tym zdjęciu. :cool3: Quote
Marka Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 [quote name='Dorothy']Dołączam się do grona miłośniczek wielbicielek i ciotek Bąbelka!!!! Pozdrawiamy ciotkę Dorothy i pozostałe ciotki! ;) [quote name='Dorothy']Czy on zostaje u Ciebie? niestety nie - to tylko kolejne już szczenię u mnie na "tymczasie" (wbrew woli moich własnych psów), ale nie oddam go do domu groszego niż mój - to pewne :p Bąbelek wreszcie polubił piłeczki tenisowe i pięknie się nimi bawi - także sam: Jest niesamowitym bystrzakiem i mimo, że ma swój charakterek, to bestyjka jest niezwykle rezolutna, więc niedługo zaczniemy szkolenie :p (a zaczniemy od tego, że piłeczki po aportowaniu trzeba oddawać, a nie bronić zaciekle :evil_lol: ) Quote
Bodziulka Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='Marka'] :loveu: [quote name='Marka'] to jakieś modły do piłki? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Ania-Sonia Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 U mnie filmiki cały czas nie działają :placz: , ale jestem i tak jestem w lepszej sytuacji bo dzisiaj miałam "Bąbelek live show" :multi: Na pewno żaden filmik nie odda uroku tej bestyjki :evil_lol: :loveu: Quote
Bodziulka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 no ja nie mogę: tylko 1 foteczka!! :mad: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malagos Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Czy są jakieś postepy w leczeniu? Co z tą biedną skórką ? Quote
mulinka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 a my (czyli ja z mężem) codziennie tu zaglądamy :) Bąbelek to nasz ulubieniec :) i jest taki fotogeniczny !!! Quote
Marka Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='Bodziulka']no ja nie mogę: tylko 1 foteczka!! :mad: a proszę - dzisiaj cała seria - Bąbel bawi się swoją kostką :) [quote name='malgos']Czy są jakieś postepy w leczeniu? Co z tą biedną skórką ? jest lepiej - skóra przestała się paskudnie łuszczyć, jest gładka i psiak się nie drapie, ale do wyleczenia to jeszcze sporo czasu... Ale dobry domek bez innych zwierząt (ew. z kotem, który nie będzie chciał się bawić z Bąblem) - już teraz wchodzi w grę! Ludzie - sądząc po mnie - się nie zarażają (mimo całusków i przytulania ;) ) Quote
Bodziulka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 :loveu: :loveu: Marka napisał(a): Ludzie - sądząc po mnie - się nie zarażają (mimo całusków i przytulania ;-)) No ja również po ostanim buziakowaniu (z Bąblem oczywiście, nie z Marką ;)) nie mam nic na skórze. Quote
Ania-Sonia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Ja też, ja też :multi: A jaką Bąbelek ma miłą i ciepłą skórkę w dotyku :lol: Quote
Bodziulka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Ania-Sonia napisał(a):Ja też, ja też :multi: No ja po tym - co prawda po umyciu się - wycałowałam mojego sierściucha i on też nie zdradza objaw choroby, więc jest dobrze. Kiedy następna wizyta u weta, jutro czy w czwartek? :razz: Quote
Marka Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Bodziulka - no nie wiem jeszcze - dam Ci znać jak się namyślę do wieczora, OK? A dzisiaj kolejne zdjęcia z mojej ulubionej serii: "duży i mały" :p Quote
Bodziulka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Widzę, że mały wykorzystuje Benia jak może - zwłaszcza jego cień :evil_lol: spryciula :lol: Czekam do wieczora ;) Quote
Recommended Posts