Jump to content
Dogomania

Babelek - cudowny maluch - ma juz swoich "czlowiekow" na wylacznosc :-)))

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taaak, suchymi to chętnie poczęstuje - bo sam woli namoczone ;)

a jak są namoczone sosem z tuńczyka - oooo, to wcinamy aż do przejedzenia :p

więc po obiadku trzeba troszkę poleżeć...

:lol:

Posted

Surykatka!! Sutykatka!! :evil_lol: A może Muminek :p ;) Wiem - sobowtór Małej Mi :evil_lol:

Wybieracie się jutro do Weta? Bo ja nie wiem, czy będę w stanie przyjechać :oops: dzisiaj na mieście mnie mocno przewiało (a taka ładna pogoda :mad:) i nie bardzo mam siły wyłazić z domu :-(
W razie czego napisz mi sms-ka o której byście byli w Wawie (bo sądzę, że w razie czego jedziecie o 9) i jeżeli będę w stanie, to się spotkamy na tym przystanku, co poprzednio ;) jak będę jechała, to dam znać ;)

Posted

W tym tygodniu do lekarza wybierzemy się w czwartek rano, bo dzisiaj dopiero wróciłam, Bąbel wyspany, więc pół nocy będzie z głowy - nie zerwę się rano, nie ma mowy :shake:
Na zredukowanie tego nadmiaru energii mały dostał właśnie nową zabawkę - futerkowego szczura, który robi furorę - tzn. jest mordowany nieustannie od pół godziny :evil_lol:

Szczur w tej chwili jest już właściwie do połowy łysy - Bąbel chyba go przerabia na swojego sobowtóra ;) :evil_lol: :lol:

Posted

eurydyka napisał(a):
Babel sie zachowuje identycznie jak moje jamnice, ktore zabawki rozwalaja na kawalki. Dobrze zes mu Marka charakter przyrownala do jamniora:)

Naprawdę coś w tym jest - dzisiaj właśnie odkrył rozkosz chowania się pod kołdrą - nigdy jeszcze tam nie był i ta wielka, ciemna "nora" go zafascynowała ;) :lol:
No i kopie w ogródku - jak wiele jamników i nie-jamników... :cool3:
:evil_lol:
Dorothy napisał(a):
zdjecia po prostu bsokie, jak ja Ci zazdroszcze takiego malucha:loveu:

to zapraszam - odbiór wyłącznie osobisty :p

Posted

Bodziulka napisał(a):
hehe mam zabaweczkę dla Bąbla do tępienia ząbków (chyba) - moze uda mi się do jutra wykurować :lol: i odratować "szczurka"

niestety - szczurkowi już nic nie pomoże :shake: - już po nim :evil_lol:

Posted

eurydyka napisał(a):
trzeba kupowac zabawki w second handzie:smile:

Poważnie? A gdzie np. sprzedają zabawki? Bo mnie faktycznie przy takim przerobie - jedna dziennie - będzie jeszcze sporo potrzebnych ;) :evil_lol:

Dzisiaj jest gryzione gumowe kurze udko - to też wczorajszy zakup - ale ono nie cieszy się takim wzięciem jak szczurek, którego można było rozszarpać :cool3: Udko służy raczej za smoczek pomagający mu zasnąć ;)

Posted

Marka napisał(a):
Poważnie? A gdzie np. sprzedają zabawki? Bo mnie faktycznie przy takim przerobie - jedna dziennie - będzie jeszcze sporo potrzebnych ;) :evil_lol:

Dzisiaj jest gryzione gumowe kurze udko - to też wczorajszy zakup - ale ono nie cieszy się takim wzięciem jak szczurek, którego można było rozszarpać :cool3: Udko służy raczej za smoczek pomagający mu zasnąć ;)

Marka miałam z moją Perłą ...na tymczasie to samo (mam nadal)...zniszczyła wszystkie zabawki mojemu colakowi (które miał 4 lata i o nie dbał ;)) ...codziennie kupowałam praktycznie nowy wynalzek i nic nie pomagało....więc...kupiłam gumową piłkę...wsadziłam w skarpetę...zawiązałam supeł....potem w inną skarpetę powsadzałam stare skar[pety zrobiłam supeł,,,,,i o dziwo...zabawki są już od kilku dni.....mocno nadwyrężone, ale...........są jeszcze :evil_lol:

Posted

jak masz sklepy z uzywanymi ciuchami to maja tam czesto tez maskotki

warto je przed podaniem psu przeprac a kosztuja srednio 1-2 zl

ja kupuje to hurtowo, bo jamniory zabijaja takie zabawki szybko, jakies 15-20 minut, gumowe kupuje ukochane 3 modele i mamy ich juz ze 30 sztuk, wszystkie inne dra lub gryza na minikawalki a Fender probuje jesc

Posted

dobranoc kkusiu-klocuszku-aniołku-buuuuzi:loveu::glaszcze: :buzi:
dobry pomysł z zabawkę z ciucholandu-jutro kupię swojemu ma urodzinki a z kaską kruchutko-taki misio pluszowy go rozweseli i moje głaski po brusiu

Posted

A ja dziś nie spotkałam Bąbelka :placz: Wszystko przez zapominalską ciotkę Markę :mad: :evil_lol: ale jeszcze sobie to odbiję :evil_lol:
Wiem, że Bąbelek powoli moze zaczynać bawić się z innymi pieskami :cool3:

Posted

Bodziulka napisał(a):
A ja dziś nie spotkałam Bąbelka :placz: Wszystko przez zapominalską ciotkę Markę :mad: :evil_lol: ale jeszcze sobie to odbiję :evil_lol:
Wiem, że Bąbelek powoli moze zaczynać bawić się z innymi pieskami :cool3:

Oj tak, dałam dzisiaj d..., dałam, ale ja komórkę to powinnam mieć przyczepioną kółeczkiem do ucha zamiat kolczyka, żeby jej nie zapominać ciągle :cool3:

Ale Bąbelek jeszcze się nie bawi z pieskam - mógłby, bo intruz nużeniec jest już na tyle zatruty, że nie da rady się nigdzie przenieść, ale jak na razie nie mamy skąd wiąć mu piesków do zabawy :lol:

Więc dzisiaj bawiliśmy się ze starym miśkiem, plastikową doniczką, szczotką do zamiatania, związaną linką i muchami...

Poza tym niedobra mamusia zrobiła dzisiaj swojemu dziecku ekstrakcję ruszającego się ząbka - i Bąbelek ma jednego kiełka mniej (czyli teraz ma tylko siedem kiełków :cool1:- 4 stałe i 3 mleczne, bo jeden został przez mamusię wyjęty ;) :lol: )

ania14p napisał(a):
Piękny psiak robi się z tego maluszka, czy jest już kolejka chętnych?

ha,ha,ha - nie żartuj kochana - chorych psów ludzie się boją jak zarazy - dopóki Bąbel nie wyzdrowieje to nawet nie zaczynam szukać - już to trenowałam :cool1:

Posted

Oj, widzę, że mamusia była dzisiaj baaardzo niedobra :evil_lol: żeby pozbywać takich fajnych ząbków, którymi można tak fajnie mamusię drapać, gryźć itp :mad: :lol:

Posted

Byłąm dzisiaj w second-handzie, i były zabawki - co prawda wybór marny, niektóre wyglądały, jakby jakiś Bąbel w nich buszował, ale udało się wygrzebać 3 w stanie zadawalającym :lol: to będzie jakieś :hmmmm: 30 minut spokoju :lol: