Jump to content
Dogomania

Babelek - cudowny maluch - ma juz swoich "czlowiekow" na wylacznosc :-)))

Recommended Posts

Posted

Czerwone szeleczki są the best!

Jaki Bąbelek jest chudziutki:oops: , dopiero widać to na tych zdjęciach.
Marko, zabrałaś go chyba w ostatniej chwili.

A zdjęcie jak bobas śpi w białym kocyku...:placz: :loveu: Się wzruszyłam!:p

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przeczytałam, obejrzałam... Cioteczko Marko i wszystkie osoby wspierajace JESTEŚCIE WIELKIE :Rose: :Rose: :Rose: - anioły w ludzkiej skórze!!!!
Brak słów, żeby opisać, to co zrobiłaś, wielki szacunek!!! I oby takich ludzi było więcej.
Malutki miał dużo szczęścia, że trafił do takich ludzi :loveu: Niech zdrowieje, rośnie i przyniesie wiele radości! Ta historia jest wzruszająca, budujaca i przywraca nadzieję, że warto spedzać czas na dogo :lol:

Posted

ja nie mogę-ja po prostu pocałuję ten ekran:glaszcze: :buzi: :iloveyou: -Marka musi to być dla niego osoba taka "MAMA" Wiesz o co chodzi? po prostu tuliła go do piersi, na rączkach nosiła-leczyła dalej-on tego bardzo potrzebuje-to niezbędne-tą mamą na razie jesteś TY szkoda, że nie na zawsze:-( i jak mu musi być cudownie w tej torebusi przy Twoich rączkach:loveu:

Posted

Przeczytałam wszystko i :

Marka - jesteś aniołem. Co by bąbelek zrobił bez Ciebie? :loveu:
On jest taki kochany. Pozdrów go :) Czymam kciuki że wszystko bedzie
dobrze ;*

Posted

Dzisiaj był wielki dzień - Bąbelek zaczął się bawić!
Widać czuje się lepiej i odzyskuje humor :multi:

TUTAJ można nawet obejrzeć minutę z takiej zabawy :p

a tak właśnie odsypiamy te harce i piszemy do naszych ciotek ;)

Posted

Marka napisał(a):
Dzisiaj był wielki dzień - Bąbelek zaczął się bawić!
Widać czuje się lepiej i odzyskuje humor :multi:

TUTAJ można nawet obejrzeć minutę z takiej zabawy :p

a tak właśnie odsypiamy te harce i piszemy do naszych ciotek ;)

dzidziu-ależ ty pięknie bawiłeś się zabaweczką:multi: co za szarpanka:eviltong: i na kolankach u mamusi jak sobie podsypiasz:sleep2: o rety co za słodycz :buzi: :calus:

Posted

Bąbelek ma tak fikuśnie pomarszczony nosek że...:loveu: :loveu: Marka, jak Ty wytrzymujesz?!:lol: Ja to bym chyba nic w domu nie zrobiła, ani prania, ani obiadu, ani nawet tv bym nie oglądała, tylko ściskała i całowała to pomarszczone pyszczydełko.:lol!: :iloveyou:

Posted

AśkaK napisał(a):
Bąbelek ma tak fikuśnie pomarszczony nosek że...:loveu: :loveu: Marka, jak Ty wytrzymujesz?!:lol: Ja to bym chyba nic w domu nie zrobiła, ani prania, ani obiadu, ani nawet tv bym nie oglądała, tylko ściskała i całowała to pomarszczone pyszczydełko.:lol!: :iloveyou:

:lol: Jak to wytrzymuję? Z trudem! Z wielkim trudem się powstrzymuję! :lol:

A Bąbel zaczął rozrabiać i dokazywać (szczeka i wrzeszczy, kiedy coś jest nie po jego myśli ;) :lol: ) - jak prawdziwy jamnik :p

Był też dzisiaj ze mną na pierwszym długim spacerze razem z Benym, który pogodził się już z obecnością kolejnego psiego dziecka w naszym domu (suka się nie pogodziła i to się raczej nie zmieni...:shake: )

To fotki z dzisiejszego spacerku:

i filmik o tym, jak mały Bąbel potrafi biegać po polach, przeganiając nawet bernardyny ;) :evil_lol:

Posted

:lol: :megagrin: :roflt: Możnaby rzec, że Bąbel jest ogonem Benka :loveu: Jak na jamnika, to się dopiero rozkręca - któregoś dnia wyjdziesz z kuchni, a tam drzwi wejściowych nie będzie - a tak się wszyscy martwili, że piesek zamknięty w sobie, strachliwy itp :diabloti:

filmik nie działa - ma złe rozszerzenie podane - a raczej go nie ma :evil_lol: powinno być ->tak<- ;)

Posted

Marka napisał(a):
:lol: Jak to wytrzymuję? Z trudem! Z wielkim trudem się powstrzymuję! :lol:

A Bąbel zaczął rozrabiać i dokazywać (szczeka i wrzeszczy, kiedy coś jest nie po jego myśli ;) :lol: ) - jak prawdziwy jamnik :p

Był też dzisiaj ze mną na pierwszym długim spacerze razem z Benym, który pogodził się już z obecnością kolejnego psiego dziecka w naszym domu (suka się nie pogodziła i to się raczej nie zmieni...:shake: )

To fotki z dzisiejszego spacerku:

i filmik o tym, jak mały Bąbel potrafi biegać po polach, przeganiając nawet bernardyny ;) :evil_lol:

ale mały biega:Dog_run: aż furczy a Bernardyn w tyle-co za ubaw na tym filmie miałam-i to rozpierducha z kapciami:roflt:Marka on jest boski-tak jak Ty

Posted

Bąbelkowi poprawił się apetyt (ja już także eukanubę), więc dzisiaj cały dzień chodził z brzuszkiem rozkosznie wypchanym :p

A poza tym... szczeka... ale jak! Praktycznie bez przerwy! Tak się rozsmakował w tym sposobie wyrażania siebie, że jak zobaczyłam w jaki sposób ujada do psa sąsiadów z balkonu, to aż go za szelki przytrzymałam, bo bałam się, że jeszcze chwilia, a zapomni się i skoczy..!
Musimy jakoś zabezpieczyć ten balkon :hmmmm:

Ktoś wie, czy takie nadmierne szczekanie to jest cecha jamników, czy to jakaś osobnicza cecha Bąblowatych? ;)

Posted

Specjalnie dla Bodziulki - Bąbel we wtorek, 20 czerwca, na parę minut przed 23.00:

Jutro znowu jedziemy do Weta - na przegląd i straaaaaaszny zastrzyk! :placz:
(na jakąś 14-tą się szykujemy :p )