AśkaK Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Czerwone szeleczki są the best! Jaki Bąbelek jest chudziutki:oops: , dopiero widać to na tych zdjęciach. Marko, zabrałaś go chyba w ostatniej chwili. A zdjęcie jak bobas śpi w białym kocyku...:placz: :loveu: Się wzruszyłam!:p Quote
akucha Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Przeczytałam, obejrzałam... Cioteczko Marko i wszystkie osoby wspierajace JESTEŚCIE WIELKIE :Rose: :Rose: :Rose: - anioły w ludzkiej skórze!!!! Brak słów, żeby opisać, to co zrobiłaś, wielki szacunek!!! I oby takich ludzi było więcej. Malutki miał dużo szczęścia, że trafił do takich ludzi :loveu: Niech zdrowieje, rośnie i przyniesie wiele radości! Ta historia jest wzruszająca, budujaca i przywraca nadzieję, że warto spedzać czas na dogo :lol: Quote
oktawia6 Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 ja nie mogę-ja po prostu pocałuję ten ekran:glaszcze: :buzi: :iloveyou: -Marka musi to być dla niego osoba taka "MAMA" Wiesz o co chodzi? po prostu tuliła go do piersi, na rączkach nosiła-leczyła dalej-on tego bardzo potrzebuje-to niezbędne-tą mamą na razie jesteś TY szkoda, że nie na zawsze:-( i jak mu musi być cudownie w tej torebusi przy Twoich rączkach:loveu: Quote
sNuJkA Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Przeczytałam wszystko i : Marka - jesteś aniołem. Co by bąbelek zrobił bez Ciebie? :loveu: On jest taki kochany. Pozdrów go :) Czymam kciuki że wszystko bedzie dobrze ;* Quote
Marka Posted June 17, 2006 Author Posted June 17, 2006 Dzisiaj był wielki dzień - Bąbelek zaczął się bawić! Widać czuje się lepiej i odzyskuje humor :multi: TUTAJ można nawet obejrzeć minutę z takiej zabawy :p a tak właśnie odsypiamy te harce i piszemy do naszych ciotek ;) Quote
Bodziulka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Ale fajna... wycieraczka :evil_lol: Słonik BE, słonika trzeba stłamsić :lol: :loveu: Widać, że humorek dopisuje i wszystko powoli będzie wracac do normy :) Quote
AśkaK Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Ja to nic po filmiku nie napiszę tylko :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :loveu: Quote
oktawia6 Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Marka napisał(a):Dzisiaj był wielki dzień - Bąbelek zaczął się bawić! Widać czuje się lepiej i odzyskuje humor :multi: TUTAJ można nawet obejrzeć minutę z takiej zabawy :p a tak właśnie odsypiamy te harce i piszemy do naszych ciotek ;) dzidziu-ależ ty pięknie bawiłeś się zabaweczką:multi: co za szarpanka:eviltong: i na kolankach u mamusi jak sobie podsypiasz:sleep2: o rety co za słodycz :buzi: :calus: Quote
AśkaK Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Bąbelek ma tak fikuśnie pomarszczony nosek że...:loveu: :loveu: Marka, jak Ty wytrzymujesz?!:lol: Ja to bym chyba nic w domu nie zrobiła, ani prania, ani obiadu, ani nawet tv bym nie oglądała, tylko ściskała i całowała to pomarszczone pyszczydełko.:lol!: :iloveyou: Quote
Marka Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 AśkaK napisał(a):Bąbelek ma tak fikuśnie pomarszczony nosek że...:loveu: :loveu: Marka, jak Ty wytrzymujesz?!:lol: Ja to bym chyba nic w domu nie zrobiła, ani prania, ani obiadu, ani nawet tv bym nie oglądała, tylko ściskała i całowała to pomarszczone pyszczydełko.:lol!: :iloveyou: :lol: Jak to wytrzymuję? Z trudem! Z wielkim trudem się powstrzymuję! :lol: A Bąbel zaczął rozrabiać i dokazywać (szczeka i wrzeszczy, kiedy coś jest nie po jego myśli ;) :lol: ) - jak prawdziwy jamnik :p Był też dzisiaj ze mną na pierwszym długim spacerze razem z Benym, który pogodził się już z obecnością kolejnego psiego dziecka w naszym domu (suka się nie pogodziła i to się raczej nie zmieni...:shake: ) To fotki z dzisiejszego spacerku: i filmik o tym, jak mały Bąbel potrafi biegać po polach, przeganiając nawet bernardyny ;) :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 :lol: :megagrin: :roflt: Możnaby rzec, że Bąbel jest ogonem Benka :loveu: Jak na jamnika, to się dopiero rozkręca - któregoś dnia wyjdziesz z kuchni, a tam drzwi wejściowych nie będzie - a tak się wszyscy martwili, że piesek zamknięty w sobie, strachliwy itp :diabloti: filmik nie działa - ma złe rozszerzenie podane - a raczej go nie ma :evil_lol: powinno być ->tak<- ;) Quote
Marka Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 ups :oops: - już poprawiłam ;) - chyba... kurrrka, jak mi sie ten internet dzisiaj pierdzieli..! :angryy: Quote
oktawia6 Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Marka napisał(a)::lol: Jak to wytrzymuję? Z trudem! Z wielkim trudem się powstrzymuję! :lol: A Bąbel zaczął rozrabiać i dokazywać (szczeka i wrzeszczy, kiedy coś jest nie po jego myśli ;) :lol: ) - jak prawdziwy jamnik :p Był też dzisiaj ze mną na pierwszym długim spacerze razem z Benym, który pogodził się już z obecnością kolejnego psiego dziecka w naszym domu (suka się nie pogodziła i to się raczej nie zmieni...:shake: ) To fotki z dzisiejszego spacerku: i filmik o tym, jak mały Bąbel potrafi biegać po polach, przeganiając nawet bernardyny ;) :evil_lol: ale mały biega:Dog_run: aż furczy a Bernardyn w tyle-co za ubaw na tym filmie miałam-i to rozpierducha z kapciami:roflt:Marka on jest boski-tak jak Ty Quote
Marka Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Bąbelkowi poprawił się apetyt (ja już także eukanubę), więc dzisiaj cały dzień chodził z brzuszkiem rozkosznie wypchanym :p A poza tym... szczeka... ale jak! Praktycznie bez przerwy! Tak się rozsmakował w tym sposobie wyrażania siebie, że jak zobaczyłam w jaki sposób ujada do psa sąsiadów z balkonu, to aż go za szelki przytrzymałam, bo bałam się, że jeszcze chwilia, a zapomni się i skoczy..! Musimy jakoś zabezpieczyć ten balkon :hmmmm: Ktoś wie, czy takie nadmierne szczekanie to jest cecha jamników, czy to jakaś osobnicza cecha Bąblowatych? ;) Quote
malagos Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Jestem pewna, ze to cecha Bąblowatych Z Przerzedzoną Sierścią :cool3: Quote
AśkaK Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Hahaha, biegający Bąbelek, haha, filmik rewelacja!!!:loveu: :multi: :lol: Quote
Bodziulka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Jamniki raczej lubią głośno wyrażać swoje emocje :evil_lol: Quote
Bodziulka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Jakoś skąpo dziś z fotkami :mad: A kiedy wpadacie do Wawy na jakąś wizytę kontrolną? Quote
Bodziulka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Oj, bardzo skąpo z fotkami :mad: :mad: :evil_lol: Quote
eurydyka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Marka ma ludzkich gosci, a poczatki odrastania sa powolne. Pewnie sie odezwie lada dzien:) Quote
Marka Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 Specjalnie dla Bodziulki - Bąbel we wtorek, 20 czerwca, na parę minut przed 23.00: Jutro znowu jedziemy do Weta - na przegląd i straaaaaaszny zastrzyk! :placz: (na jakąś 14-tą się szykujemy :p ) Quote
Aga_Mazury Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 marka....Marka....wstyd...23.00 a dzieciak jeszcze nie śpi ;):evil_lol: co za matka z Ciebie :eviltong: Quote
Legion23 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 właśnie usiłował spać, a na dźwięk aparatu wstał i pyta "co chcesz?" :) (na ostatnim zdjęciu ma taką pytającą minę :)) Quote
Recommended Posts