Marka Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 dzieciak nie śpi, bo spał całe popołudnie, jak wyrodna matka była poza domem :cool3: :lol: coś mi się zdaje, że nocka będzie z głowy, bo Bąbel, zwany też niekiedy "małym Bin-Ladenkiem" nie pozwoli się zaniedbywać towarzystko :evil_lol: Quote
Irkowa Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 No nie wytrzymam - Filmik jest BOSKI!!!!! :sweetCyb: Quote
oktawia6 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Marka']Dzisiaj był wielki dzień - Bąbelek zaczął się bawić! Widać czuje się lepiej i odzyskuje humor :multi: TUTAJ można nawet obejrzeć minutę z takiej zabawy :p a tak właśnie odsypiamy te harce i piszemy do naszych ciotek ;) przypominam o odlotowym filmie tym, którzy go jeszcze nie widzieli:multi: :eviltong: Quote
Bodziulka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Marka']Specjalnie dla Bodziulki - Bąbel we wtorek, 20 czerwca, na parę minut przed 23.00: :cool3: No no - specjalnie dla mnie :oops: :evil_lol: a minkę ma, jakby mu się spać chciało :lol: Quote
Bodziulka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Ale dzisiaj było przygód :cool3: i ile różnych dziwnych smaków :cool3: i takie dziwne miejce z hamburgerami :evil_lol: zaraz będa foteczki - o ile wyszły ;) Quote
Bodziulka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Może zacznę od tego, że Bąbel był dzisiaj w... McDonald's :cool3: dwa razy :razz: i miał niebywałą okazję lizać kostki lodu zamoczone w cześniej w coli i fancie, to tak dla schłodzenia ;) oczywiście była podróż autobusem, ale zanim wsiedliśmy do autobusu, tochwilę siedzieliśmy na przystanku i ludzie tak dziwnie na nas patrzeli, bo gadałyśmy z Marką o nużycy, schronisku, zabieraniu psów itp, :shake: a Bąbel siedział w kontenerku. No ale nieważne... W gabinecie Bąbel był nawet grzeczny i dał sobie zajrzć w uszy ;) tylko ten zastrzyk :eek2::placz: Ale ból szybko minął, bo nagle pod mordkę podjechała szyneczka :cool3: Fotki niestety są niewyraźne, ale Bąbel zdecydowanie za szybko ruszał głową jak dla mojego telefonu :evil_lol: Potem były ploty w poczekalni w lecznicy... ...i chwilka przed lecznicą... ...na polowanie na gołębie... :evil_lol: a na koniec małe piciu-piciu, ale dostojne jamniorkowate to muszą z ręki pić, a nie z miski :evil_lol: Bąbel waży 3.3kg i troszeczkę zaczyna mu meszek na gołej skórce rosnąć. Quote
Marka Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 :lol: Ale fajny reportaż :lol: A tu jak mojemu bobaskowi się uszki fajnie zawinęły :loveu: SUbiektywnie uważam, że Bąbel to pies o najpiękniejszych oczach świata - czy ktoś się może nie zgodzi? :mad: ;) :lol: PS. Ciekawe czy Ania pozna swój kontenerek, który służy obecnie psu wielkości kota za środek transportu i budę :lol: Quote
Bodziulka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Marka napisał(a): SUbiektywnie uważam, że Bąbel to pies o najpiękniejszych oczach świata - czy ktoś się może nie zgodzi? :mad: ;) :lol: Subiektywnie to... :evil_lol: Quote
eurydyka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 ten rozowy kontenerek przynosi szczescie zwierzakom:) Quote
Ania-Sonia Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę, ze mogłyście się spotkać (Bodziulki to ja już chyba nigdy nie zobaczę :-? ) i to w tak miłych okolicznościach - Bąbelek, różowy kontenerek, słoneczko! Ja też tak chce!!! A tu nawet filmik mi się nie otwiera :placz: :placz: Mizianko dla małego terrorysty! :loveu: Quote
ania14p Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Taaa, to chyba jest kontenerek po Kicie mojej sąsiadki - ma najlepsze zamki na świecie, tylko jest troszkę za mały na dorosłego kota:evil_lol: ! Quote
Bodziulka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Ania-Sonia napisał(a):Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę, ze mogłyście się spotkać (Bodziulki to ja już chyba nigdy nie zobaczę :-? ) i to w tak miłych okolicznościach - Bąbelek, różowy kontenerek, słoneczko! Ja też tak chce!!! Chcesz słoneczko w nieklimatyzowanym autobusie miejskim :cool3: albo bandę z podstawówki w kolejce w McDonaldzie, gdy chce Ci się pić :evil_lol: ;) Jak to mnie nigdy nie zobaczysz, a co, masz zamiar stracić wzrok patrząc na mnie najbliższym razem ;) no aż tak źle jeszcze nie wyglądam, choć dzieci na ulicy dziwnie na mnie patrzą :roll: A w tym kontenerku to chyba wiozłam kiedyś jakąś kotkę, która okazała się być kotem ;) Quote
oktawia6 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Bąbel u weta-i kostki lodu polizał jakie samczne:eviltong: Boziu ile przeżyć ile nowych sytuacji ale na rękach Marki to była fraszka;) Quote
Ania-Sonia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Bodziulka napisał(a): Jak to mnie nigdy nie zobaczysz, a co, masz zamiar stracić wzrok patrząc na mnie najbliższym razem ;) no aż tak źle jeszcze nie wyglądam, choć dzieci na ulicy dziwnie na mnie patrzą :roll: Ale kiedy będzie ten najbliższy raz? :diabloti: Ze starości stracę wzrok i zabiorą mi prawo jazdy :roll: A tak serio :evil_lol: - to zaintrygował mnie Twój post. Zmieniłaś coś w swoim wyglądzie? :cool3: A Bąbelek - Bin Ladenek ;) jest OBIEKTYWNIE coraz piękniejszy i chyba troszeczkę już sierśc odrasta, co? Quote
Bodziulka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ania-Sonia napisał(a):Ale kiedy będzie ten najbliższy raz? :diabloti: Ze starości stracę wzrok i zabiorą mi prawo jazdy :roll: A tak serio :evil_lol: - to zaintrygował mnie Twój post. Zmieniłaś coś w swoim wyglądzie? :cool3: tia, mam większe wory pod oczami i nie mam czasu się czesać ;) Ania-Sonia napisał(a):A Bąbelek - Bin Ladenek ;) jest OBIEKTYWNIE coraz piękniejszy i chyba troszeczkę już sierśc odrasta, co? A oi owszem coo nieco kępkami się pojawia - będzie dobrze :) Quote
tanitka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 a to tutaj schował się Bąbel:lol: - jak to jest moje drogie koleżanki że ja dopiero dziś dowiedziałam się że Bąbel jest u Marki!!???????????:mad: :mad: :mad: Mały wygląda super!!!:loveu: Quote
Bodziulka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='tanitka'] - jak to jest moje drogie koleżanki że ja dopiero dziś dowiedziałam się że Bąbel jest u Marki!!???????????:mad: :mad: :mad: za mało się interneta czyta :evil_lol: Quote
Marka Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 taki grzeczny pies... a tak się nad nim znęcają :diabloti: Quote
Bodziulka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Marka'] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa poootttffffffffffffóóóóóórrrrrrr Quote
mulinka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 pokaż sie wszytkim Bąbelku !!! koniecznie zobaczcie filmik na stronie 14 !!! Quote
Marka Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Dzisiaj znowu było spreyowanie Fungidermem - czyli to, czego Bąbelki strasznie nie lubią :shake: i się boją:crazyeye: (nacieranie anty-nużycowe jest dużo przyjemniejsze, bo wacik przyjwmnie masuje ciałko). W ramach pocieszenia mamy właśnie utulanie w kocyku na kolankach, ale żebyście słyszeli to kwilenie, które się jeszcze wydobywa ze szczeniaka... :-( (nawet pytałam Pani Doktor, czy to go może piec, że on tak panikuje - ale zapewniała, że nie - więc taki to już mały histeryk z tego Bąbla...) A to portrecik Bąbelka wykonany dzisiaj: :loveu: oraz jego dokonania jako pogromcy powietrznych bestii :evil_lol: - czyli 3. FILMIK o przygodach Bąbelka ;) Quote
Recommended Posts