Jump to content
Dogomania

Babelek - cudowny maluch - ma juz swoich "czlowiekow" na wylacznosc :-)))

Recommended Posts

Posted

dzieciak nie śpi, bo spał całe popołudnie, jak wyrodna matka była poza domem :cool3: :lol:
coś mi się zdaje, że nocka będzie z głowy, bo Bąbel, zwany też niekiedy "małym Bin-Ladenkiem" nie pozwoli się zaniedbywać towarzystko :evil_lol:

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marka']Dzisiaj był wielki dzień - Bąbelek zaczął się bawić!
Widać czuje się lepiej i odzyskuje humor :multi:

TUTAJ można nawet obejrzeć minutę z takiej zabawy :p

a tak właśnie odsypiamy te harce i piszemy do naszych ciotek ;)

przypominam o odlotowym filmie tym, którzy go jeszcze nie widzieli:multi: :eviltong:

Posted

[quote name='Marka']Specjalnie dla Bodziulki - Bąbel we wtorek, 20 czerwca, na parę minut przed 23.00:

:cool3: No no - specjalnie dla mnie :oops: :evil_lol:
a minkę ma, jakby mu się spać chciało :lol:

Posted

Może zacznę od tego, że Bąbel był dzisiaj w... McDonald's :cool3: dwa razy :razz: i miał niebywałą okazję lizać kostki lodu zamoczone w cześniej w coli i fancie, to tak dla schłodzenia ;) oczywiście była podróż autobusem, ale zanim wsiedliśmy do autobusu, tochwilę siedzieliśmy na przystanku i ludzie tak dziwnie na nas patrzeli, bo gadałyśmy z Marką o nużycy, schronisku, zabieraniu psów itp, :shake: a Bąbel siedział w kontenerku. No ale nieważne...

W gabinecie Bąbel był nawet grzeczny i dał sobie zajrzć w uszy ;) tylko ten zastrzyk :eek2::placz: Ale ból szybko minął, bo nagle pod mordkę podjechała szyneczka :cool3: Fotki niestety są niewyraźne, ale Bąbel zdecydowanie za szybko ruszał głową jak dla mojego telefonu :evil_lol:

Potem były ploty w poczekalni w lecznicy...

...i chwilka przed lecznicą...

...na polowanie na gołębie... :evil_lol:

a na koniec małe piciu-piciu, ale dostojne jamniorkowate to muszą z ręki pić, a nie z miski :evil_lol:

Bąbel waży 3.3kg i troszeczkę zaczyna mu meszek na gołej skórce rosnąć.

Posted

:lol: Ale fajny reportaż :lol:
A tu jak mojemu bobaskowi się uszki fajnie zawinęły :loveu:

SUbiektywnie uważam, że Bąbel to pies o najpiękniejszych oczach świata - czy ktoś się może nie zgodzi? :mad: ;) :lol:

PS. Ciekawe czy Ania pozna swój kontenerek, który służy obecnie psu wielkości kota za środek transportu i budę :lol:

Posted

Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę, ze mogłyście się spotkać (Bodziulki to ja już chyba nigdy nie zobaczę :-? ) i to w tak miłych okolicznościach - Bąbelek, różowy kontenerek, słoneczko! Ja też tak chce!!! A tu nawet filmik mi się nie otwiera :placz: :placz:
Mizianko dla małego terrorysty! :loveu:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę, ze mogłyście się spotkać (Bodziulki to ja już chyba nigdy nie zobaczę :-? ) i to w tak miłych okolicznościach - Bąbelek, różowy kontenerek, słoneczko! Ja też tak chce!!!

Chcesz słoneczko w nieklimatyzowanym autobusie miejskim :cool3: albo bandę z podstawówki w kolejce w McDonaldzie, gdy chce Ci się pić :evil_lol: ;) Jak to mnie nigdy nie zobaczysz, a co, masz zamiar stracić wzrok patrząc na mnie najbliższym razem ;) no aż tak źle jeszcze nie wyglądam, choć dzieci na ulicy dziwnie na mnie patrzą :roll:

A w tym kontenerku to chyba wiozłam kiedyś jakąś kotkę, która okazała się być kotem ;)

Posted

Bodziulka napisał(a):
Jak to mnie nigdy nie zobaczysz, a co, masz zamiar stracić wzrok patrząc na mnie najbliższym razem ;) no aż tak źle jeszcze nie wyglądam, choć dzieci na ulicy dziwnie na mnie patrzą :roll:

Ale kiedy będzie ten najbliższy raz? :diabloti: Ze starości stracę wzrok i zabiorą mi prawo jazdy :roll: A tak serio :evil_lol: - to zaintrygował mnie Twój post. Zmieniłaś coś w swoim wyglądzie? :cool3:

A Bąbelek - Bin Ladenek ;) jest OBIEKTYWNIE coraz piękniejszy i chyba troszeczkę już sierśc odrasta, co?

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Ale kiedy będzie ten najbliższy raz? :diabloti: Ze starości stracę wzrok i zabiorą mi prawo jazdy :roll: A tak serio :evil_lol: - to zaintrygował mnie Twój post. Zmieniłaś coś w swoim wyglądzie? :cool3:

tia, mam większe wory pod oczami i nie mam czasu się czesać ;)

Ania-Sonia napisał(a):
A Bąbelek - Bin Ladenek ;) jest OBIEKTYWNIE coraz piękniejszy i chyba troszeczkę już sierśc odrasta, co?

A oi owszem coo nieco kępkami się pojawia - będzie dobrze :)

Posted

a to tutaj schował się Bąbel:lol:
- jak to jest moje drogie koleżanki że ja dopiero dziś dowiedziałam się że Bąbel jest u Marki!!???????????:mad: :mad: :mad:

Mały wygląda super!!!:loveu:

Posted

[quote name='tanitka']
- jak to jest moje drogie koleżanki że ja dopiero dziś dowiedziałam się że Bąbel jest u Marki!!???????????:mad: :mad: :mad:

za mało się interneta czyta :evil_lol:

Posted

Dzisiaj znowu było spreyowanie Fungidermem - czyli to, czego Bąbelki strasznie nie lubią :shake: i się boją:crazyeye: (nacieranie anty-nużycowe jest dużo przyjemniejsze, bo wacik przyjwmnie masuje ciałko). W ramach pocieszenia mamy właśnie utulanie w kocyku na kolankach, ale żebyście słyszeli to kwilenie, które się jeszcze wydobywa ze szczeniaka... :-(
(nawet pytałam Pani Doktor, czy to go może piec, że on tak panikuje - ale zapewniała, że nie - więc taki to już mały histeryk z tego Bąbla...)

A to portrecik Bąbelka wykonany dzisiaj:

:loveu:
oraz jego dokonania jako pogromcy powietrznych bestii :evil_lol:
- czyli 3. FILMIK o przygodach Bąbelka ;)