Jump to content
Dogomania

Babelek - cudowny maluch - ma juz swoich "czlowiekow" na wylacznosc :-)))

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania14p'] Marko, bardzo mu z Benkiem do twarzy :evil_lol: (?)
masz rację! dołożę Benusia jako bonus osobie adoptującej Bąbelka! :D ;-) :evil_lol:

[quote name='Bodziulka']I jak po dzisiejszej wizycie u weta?
Mimo, że pojechaliśmy raniutko i dzięki temu uniknęliśmy upału, to mały i tak padnięty - tylko trochę rozrabia. Niestety wszedł w fazę niekontrolowanego gryzienia - wszystkiego - tego co mam w ręku, moich rąk, moich butów na nogach, moim nóg, itp... :cool3:

Najistotniejsza wiadomość z gabinetu lekarskiego jest taka, że we wstępnym badaniu zeskrobiny nie wykryto grzyba! :multi: W laboratorium coś tam jeszcze starają się z tego wyhodować, ale mam nadzieję, że im się nie uda :p i okaże się, że tylko zniszczenia nużeńcowe.

Poza tym Pani Doktor pochwaliła uszka - że już czyste, mordkę - że ładnie zarasta i oczyściła gruczoły okołoodbytowe (niewtajemniczonym oszczędzę szczegółów co to znaczy ;) :lol: )
A po zastrzyku dzisiaj lamentowaliśmy dłużej niż ostatnio, bo na pocieszenie były tylko parówki, a nie ta dobra kiełbaska co ostatnio :placz: ;) :lol:

Ale generalnie Bąbel jest dzielny więc dostał nową, niebieską obróżkę (bo czerwone szeleczki zaczęły się robić ciasnawe :eviltong: )

mam nową obróżkę - ładnie mi? :p

i kapcia też mam - i nie oddam!!! :diabloti:

Posted

uważam, ze to świetny pomysł żeby do Bąbla od razu dorzucić jako gratis Benusia:evil_lol: - chciałabym zobaczyc minę tych ludzi:eek2: :eek2:

a tak poza tym to super że Bąbel nie ma grzybka:p

Posted

Nie ważyłam go ostatnio, więc nie wiem - obejrzymy "przychód" za tydzień, to wynik będzie lepszy ;-)

Odkąd się dowiedziałam wczoraj, że Bąbel nie ma grzyba - odrabiam zaległości w buziaczkowaniu i zacałowuję malucha na śmierć (wreszcie nie muszę się powstrzymywać :evil_lol: )
A przechodziłam katusze - bo jak tu nie całować czegoś tak cudownego? :loveu:

:loveu:

Posted

zawsze jak wchodze na ten wątek odkąd Bąbel jest u Marki...i są nowe wiadomości, zdjęcia, filmy...to uśmiech mam jak rogal..........:lol:

...psiak nieziemsko cudnyyyyyyyy.Marka podziwiam, że się powstrzymywałaś.....;)

Posted

[quote name='Ania-Sonia']
Bąbelek jest coraz piękniejszy :loveu: :loveu: :multi: :multi: A na mordce wypisane ma poczucie bezpieczeństwa i pewność, że już teraz będzie dobrze.
Istne cudo!!!!!!Oby takich więcej!!!!!zadowolonych,szczęśliwie i bezpiecznie śpiących psinek.Wiekie dzięki!!!

Posted

Buziakowałam się dziś z tym maleństwem - mozecie zazdrościć :lol: co prawda tylko chwilkę i przez bramę, ale... najważniejsze, że Bąbel w końcu zaczyna godnić do ludzi ;) i jaką miał piękną obróżkę, a jak szczekał :loveu:

Posted

O tak, Bąbel jest psem wspaniale stróżującym - działa o wiele lepiej niż dzwonek u drzwi :evil_lol:

Nie mogę się doczekać, kiedy wreszcie będzie mógł się pobawić z innymi psami, bo dzisiaj próbował bawić się ze swoim odbiciem w drzwiach balkonowych... Tak mi się go szkoda zrobiło... :sad:

A to dzisiejszy portrecik dla cioteczek:

:loveu: