ania14p Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Marko, bardzo mu z Benkiem do twarzy :evil_lol: (?) Quote
Marka Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='ania14p'] Marko, bardzo mu z Benkiem do twarzy :evil_lol: (?) masz rację! dołożę Benusia jako bonus osobie adoptującej Bąbelka! :D ;-) :evil_lol: [quote name='Bodziulka']I jak po dzisiejszej wizycie u weta? Mimo, że pojechaliśmy raniutko i dzięki temu uniknęliśmy upału, to mały i tak padnięty - tylko trochę rozrabia. Niestety wszedł w fazę niekontrolowanego gryzienia - wszystkiego - tego co mam w ręku, moich rąk, moich butów na nogach, moim nóg, itp... :cool3: Najistotniejsza wiadomość z gabinetu lekarskiego jest taka, że we wstępnym badaniu zeskrobiny nie wykryto grzyba! :multi: W laboratorium coś tam jeszcze starają się z tego wyhodować, ale mam nadzieję, że im się nie uda :p i okaże się, że tylko zniszczenia nużeńcowe. Poza tym Pani Doktor pochwaliła uszka - że już czyste, mordkę - że ładnie zarasta i oczyściła gruczoły okołoodbytowe (niewtajemniczonym oszczędzę szczegółów co to znaczy ;) :lol: ) A po zastrzyku dzisiaj lamentowaliśmy dłużej niż ostatnio, bo na pocieszenie były tylko parówki, a nie ta dobra kiełbaska co ostatnio :placz: ;) :lol: Ale generalnie Bąbel jest dzielny więc dostał nową, niebieską obróżkę (bo czerwone szeleczki zaczęły się robić ciasnawe :eviltong: ) mam nową obróżkę - ładnie mi? :p i kapcia też mam - i nie oddam!!! :diabloti: Quote
Ania-Sonia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 mam nową obróżkę - ładnie mi? :p No jasne, że ładnie, mały skubańcu i dobrze o tym wiesz! :cool3: :lol: Widać po minie i dumnie wypiętej piersi :loveu: Quote
tanitka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 uważam, ze to świetny pomysł żeby do Bąbla od razu dorzucić jako gratis Benusia:evil_lol: - chciałabym zobaczyc minę tych ludzi:eek2: :eek2: a tak poza tym to super że Bąbel nie ma grzybka:p Quote
aniac50 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 Piękna hostoria ,aż się popłakam .CDN nastąpi wkrótce prawda ?-czekam niecierpliwie!!!!!! Quote
Marka Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Nie ważyłam go ostatnio, więc nie wiem - obejrzymy "przychód" za tydzień, to wynik będzie lepszy ;-) Odkąd się dowiedziałam wczoraj, że Bąbel nie ma grzyba - odrabiam zaległości w buziaczkowaniu i zacałowuję malucha na śmierć (wreszcie nie muszę się powstrzymywać :evil_lol: ) A przechodziłam katusze - bo jak tu nie całować czegoś tak cudownego? :loveu: :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 zawsze jak wchodze na ten wątek odkąd Bąbel jest u Marki...i są nowe wiadomości, zdjęcia, filmy...to uśmiech mam jak rogal..........:lol: ...psiak nieziemsko cudnyyyyyyyy.Marka podziwiam, że się powstrzymywałaś.....;) Quote
Bodziulka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 czyli Bąbel moze się spotykać z innymi psami, skoro nie ma grzyba :cool3: Quote
Marka Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Bąbel może się spotykać z innymi psami, ale nie może się z nimi bawić - nużyca jest zaraźliwa przy bliższych kontaktach :sad: Quote
Bodziulka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 buuu szkoda... to jeszcze trzeba trochę poczekać na zabawy Quote
wanda szostek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Śliczny maluch. Niech zdrowieje i pięknieje. Quote
Ania-Sonia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Bąbelek jest coraz piękniejszy :loveu: :loveu: :multi: :multi: A na mordce wypisane ma poczucie bezpieczeństwa i pewność, że już teraz będzie dobrze. Quote
aniac50 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Ania-Sonia'] Bąbelek jest coraz piękniejszy :loveu: :loveu: :multi: :multi: A na mordce wypisane ma poczucie bezpieczeństwa i pewność, że już teraz będzie dobrze. Istne cudo!!!!!!Oby takich więcej!!!!!zadowolonych,szczęśliwie i bezpiecznie śpiących psinek.Wiekie dzięki!!! Quote
Marka Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Dzisiaj tylko jedna foteczka dla ciotek na dobranoc: Quote
oktawia6 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Marka']Dzisiaj tylko jedna foteczka dla ciotek na dobranoc: Dobranoc aniołku:buzi: a drugi anioł to Twoja PANI :tort: Quote
Bodziulka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Mam dziwne przeczucia, że niedługo ucałuję mu pysia osobiście :lol: Quote
Bodziulka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Buziakowałam się dziś z tym maleństwem - mozecie zazdrościć :lol: co prawda tylko chwilkę i przez bramę, ale... najważniejsze, że Bąbel w końcu zaczyna godnić do ludzi ;) i jaką miał piękną obróżkę, a jak szczekał :loveu: Quote
Marka Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 O tak, Bąbel jest psem wspaniale stróżującym - działa o wiele lepiej niż dzwonek u drzwi :evil_lol: Nie mogę się doczekać, kiedy wreszcie będzie mógł się pobawić z innymi psami, bo dzisiaj próbował bawić się ze swoim odbiciem w drzwiach balkonowych... Tak mi się go szkoda zrobiło... :sad: A to dzisiejszy portrecik dla cioteczek: :loveu: Quote
Bodziulka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Bąbelku, nie smuć się tak - jak tylko zagrożenie zmaleje to załatwimy Ci sforę maluchów do zabawy ;) Quote
oktawia6 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Bobasku piękny jesteś-jak będziesz zdrów to pobawisz się z pieskami-już niedługo:loveu: :p Quote
Marka Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Szukam chrupków w rękach: szukam chrupków w kieszeniach: a potem je w skupieniu zakopuję pod narzutą ;) Quote
Recommended Posts