oktawia6 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 ale super sesja-mały Bąbel widać, że nie da sobie w kaszę dmuchać-wcale nie jest uległy:evil_lol: -żadnej pozycji prosząco-uległej tu nie widzę:lol: :evil_lol: :p - ślicznota na dobranoc muszę go odwiedzać:loveu: Quote
Bodziulka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Marka napisał(a): Marka - wychowałaś POTFFORA!! :lol: Quote
Ania-Sonia Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Bodziulka napisał(a):Marka - wychowałaś POTFFORA!! :lol: W końcu trzeba pogonić intruza :diabloti: (a co to za puchata kula???? :cool3: ) Quote
Marka Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 ania-Sonia napisał(a):W końcu trzeba pogonić intruza :diabloti: (a co to za puchata kula???? :cool3: ) tak, to rezydentka zaprzyjaźnionego hotelu, która niestety już jutro wyjeżdża i znowu będzie kłopot z towarzystwem do zabawy :sad: Dzisiaj nadmiar energii wyzwalany był piłeczką - Bąbel to zapalony aporter (który wciąż zaciekle broni się przed oddawaniem aportu :evil_lol: ) Quote
oktawia6 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 dzidziuniu-ciocia przyszła powiedzieć ci dobranoc:calus: i Marce też;) Quote
tanitka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Bąbelek dzisiaj mnie pięknie zabawiał i robi się z niego prawdziwa pięknotka:evil_lol: Quote
Marka Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Dzisiaj w ramach poznawania świata mały po raz pierwszy w życiu zobaczył jezioro i co tu dużo mówić - być niezwykle dzielny :p :multi: Quote
eurydyka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 z tego malucha bedzie normalny jamnior skoro wode lubi Quote
oktawia6 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 a boszzzz-ale z niego pływak-jeszcze kapok dla niego by się przydał;) poniżej prezentacja kapoka: w takim kapoku to się pływa pływa-mam nadzieję Marka, że się nie obrazisz na Lalusia, że jest na Twoim wątku:oops: -ale to dla Twojego maluszka:eviltong: :p Quote
tanitka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 no Marka inwestycja w kapok sie czeka a potem to już przygotowania olimpijskie;) Quote
Bodziulka Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 :lol: no proszę proszę... co tu się dzieje :evil_lol: Quote
Marka Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 oktawia6 napisał(a): ale słodkie stworzonko! :loveu: A Bąbelek pływa pięknym, klasycznym pieskiem i nie boi się wody, więc myślę, że następnym razem też poradzi sobie bez specjalnego ekwipunku ;) Bąbel pozdrawia wszystkie kochane ciotki i tradycyjnie przesyła fotkę na dobranoc: :bye: Quote
oktawia6 Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 cieszę się że kapoczek Marka Ci się podobał-to dla bezpieczeństwa każdego maluszka i nie tylko:razz: Ten Bobas jest rozczulający:loveu: Quote
Bodziulka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: ja też tak chcę spać i spać i spać i... ;) :evil_lol: kiedy przyjeżdżacie do weta? Quote
Marka Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Bodziulka napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: ja też tak chcę spać i spać i spać i... ;) :evil_lol: jeśli Ci się wydaje, że on tak ciągle śpi - to wyprowadzam z błędu: jemu po prostu zdjęcie najłatwiej zrobić, jak śpi - bo jak nie śpi - to jest bardzo trudno :evil_lol: Bodziulka napisał(a):kiedy przyjeżdżacie do weta? w czwartek raniutko - i czekamy z utęsknieniem na spotkanie z ciocią Bodziulką i na obiecane zabawki ;-) - bo mamy już dosyć tych wszystkich starych piłek i nudnego miśka :cool3: :eviltong: A to dzisiejsze fotki Bąbla: 1/ pt. "nie mam zamiaru schodzić sam -proszę mnie znieść na dół na rączkach" 2/ "nie..? - to będę tutaj spał, biedny malutki piesek..." ;) Quote
Bodziulka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 :lol: :lol: :loveu: jak nic widać, że to humorzasty i uparty jamnik szorstkołysy ;) czwartek rano -> muszę sprawdzić w kalendarzu ;) :evil_lol: przewiduje sen do południa :evil_lol: tak bardzo bradzo rano jak ostanio? wręcz o świcie? aaa i mam teoretyczne namiary na 2 kolejne dziecięce second-handy w okolicy :razz: Quote
Marka Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Bodziulka napisał(a):czwartek rano -> muszę sprawdzić w kalendarzu ;) :evil_lol: przewiduje sen do południa :evil_lol: tak bardzo bradzo rano jak ostanio? wręcz o świcie? dokładnie tak :D Quote
Dorothy Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Bodziulka napisał(a)::lol: :lol: :loveu: jak nic widać, że to humorzasty i uparty jamnik szorstkołysy ;) nowa rasa??? Bardzo ladna. Zamawiam jednego.:evil_lol: Quote
Bodziulka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Marka napisał(a):dokładnie tak :D :placz: żebym tylko z niewyspania o komórce nie zapomniała :diabloti: Quote
Marka Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Komórkę to sobie chyba już dzisiaj spakuję... Bodziulka - to jutro 8.20 na przystanku, czy 9.30 pod McDonaldem, jak będziemy po? :) Zobaczysz jutro Bąbelka w jego nowych szeleczkach - kupiłam mu komplecik szeleczki + smyczka, w kolorze zielonym, z paskiem odblaskowym :p :) Quote
Bodziulka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 no no sexi szeleczki - panienki go będą wyrywać jak nic ;) jutro rano albo na przystanku (8.20), albo przy klinice (koło 8.30) - jeszcze nie wiem jakie tempo Box będzie miał na porannym spacerku i na którą się wyrobię ;) koło 8 wyślę Ci sms-a co, gdzie i jak ;) Quote
Recommended Posts