Jump to content
Dogomania

Babelek - cudowny maluch - ma juz swoich "czlowiekow" na wylacznosc :-)))

Recommended Posts

Posted

ale super sesja-mały Bąbel widać, że nie da sobie w kaszę dmuchać-wcale nie jest uległy:evil_lol: -żadnej pozycji prosząco-uległej tu nie widzę:lol: :evil_lol: :p - ślicznota na dobranoc muszę go odwiedzać:loveu:

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania-Sonia napisał(a):
W końcu trzeba pogonić intruza :diabloti: (a co to za puchata kula???? :cool3: )

tak, to rezydentka zaprzyjaźnionego hotelu, która niestety już jutro wyjeżdża i znowu będzie kłopot z towarzystwem do zabawy :sad:

Dzisiaj nadmiar energii wyzwalany był piłeczką - Bąbel to zapalony aporter (który wciąż zaciekle broni się przed oddawaniem aportu :evil_lol: )

Posted

Dzisiaj w ramach poznawania świata mały po raz pierwszy w życiu zobaczył jezioro

i co tu dużo mówić - być niezwykle dzielny :p

:multi:

Posted

a boszzzz-ale z niego pływak-jeszcze kapok dla niego by się przydał;)

poniżej prezentacja kapoka:

w takim kapoku to się pływa pływa-mam nadzieję Marka, że się nie obrazisz na Lalusia, że jest na Twoim wątku:oops: -ale to dla Twojego maluszka:eviltong: :p

Posted

oktawia6 napisał(a):

ale słodkie stworzonko! :loveu:

A Bąbelek pływa pięknym, klasycznym pieskiem i nie boi się wody, więc myślę, że następnym razem też poradzi sobie bez specjalnego ekwipunku ;)

Bąbel pozdrawia wszystkie kochane ciotki i tradycyjnie przesyła fotkę na dobranoc:

:bye:

Posted

Bodziulka napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu: ja też tak chcę spać i spać i spać i... ;) :evil_lol:

jeśli Ci się wydaje, że on tak ciągle śpi - to wyprowadzam z błędu: jemu po prostu zdjęcie najłatwiej zrobić, jak śpi - bo jak nie śpi - to jest bardzo trudno :evil_lol:
Bodziulka napisał(a):
kiedy przyjeżdżacie do weta?

w czwartek raniutko - i czekamy z utęsknieniem na spotkanie z ciocią Bodziulką i na obiecane zabawki ;-) - bo mamy już dosyć tych wszystkich starych piłek i nudnego miśka :cool3: :eviltong:

A to dzisiejsze fotki Bąbla:

1/ pt. "nie mam zamiaru schodzić sam -proszę mnie znieść na dół na rączkach"

2/ "nie..? - to będę tutaj spał, biedny malutki piesek..."

;)

Posted

:lol: :lol: :loveu: jak nic widać, że to humorzasty i uparty jamnik szorstkołysy ;)

czwartek rano -> muszę sprawdzić w kalendarzu ;) :evil_lol: przewiduje sen do południa :evil_lol: tak bardzo bradzo rano jak ostanio? wręcz o świcie?

aaa i mam teoretyczne namiary na 2 kolejne dziecięce second-handy w okolicy :razz:

Posted

Bodziulka napisał(a):
czwartek rano -> muszę sprawdzić w kalendarzu ;) :evil_lol: przewiduje sen do południa :evil_lol: tak bardzo bradzo rano jak ostanio? wręcz o świcie?

dokładnie tak :D

Posted

Bodziulka napisał(a):
:lol: :lol: :loveu: jak nic widać, że to humorzasty i uparty jamnik szorstkołysy ;)

nowa rasa???
Bardzo ladna. Zamawiam jednego.:evil_lol:

Posted

Komórkę to sobie chyba już dzisiaj spakuję... Bodziulka - to jutro 8.20 na przystanku, czy 9.30 pod McDonaldem, jak będziemy po? :)

Zobaczysz jutro Bąbelka w jego nowych szeleczkach - kupiłam mu komplecik szeleczki + smyczka, w kolorze zielonym, z paskiem odblaskowym :p

:)

Posted

no no sexi szeleczki - panienki go będą wyrywać jak nic ;)

jutro rano albo na przystanku (8.20), albo przy klinice (koło 8.30) - jeszcze nie wiem jakie tempo Box będzie miał na porannym spacerku i na którą się wyrobię ;) koło 8 wyślę Ci sms-a co, gdzie i jak ;)