Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

aha, napisze na pocz.wątku ze Tośka ma 7 kg.
Psy mają różnoraka budowę, ja widziałam juz malutkie grubokosciste kulfony o wadze chyba z 15 kg:) albo duże i wyglądały na 10..
Różnie to z tymi psami. Jak z ludzmi z resztą...Mnie sie też ludzie dziwią ze ja taka ciężka , wyżsi są szczuplejsi, a po mnie tych kg tyle nie widac:evil_lol:
no tak, narazie Tosia musi byc z innymi suniami, najważniejsze to aby sie z nimi zgadzała i nie przysparzała sobie problemów ani swojemu Dt.Mam wielka nadzieje że tak jest:)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maleńka, maleńka......... Mój Atosik ( do odchudzenia) ma teraz 3kg. Dlatego mam problemy z doborem tymczasów. Wszystkie psy są dla mnie duuuuuże! Drugi, Fredzio, który wazy 7kg już dla mnie jest duży!:lol:

Posted

cioteczki, ktora zakladala watek na fb, zmiencie prosze zdjecie na to na sianku gdzie ona tak slodko wyglada, mi tez ktos tak kiedys zwrocil uwage i pomoglo, nie gniewajcie sie, prosze zrobcie to...

Posted

Na prośbę Wilczek007 napisałam wczoraj wieczorem parę słów nowego tekstu do ogłoszeń malutkiej, tylko kurcze tam jest chyba podany wiek 5latek. W ogóle coraz więcej wiem o Tosi i serce się ściska-Pan takiej suni długo szukał, takiej zwykłej, malutkiej, bezdomnej, o ogromnym potencjale i gotowości pokochania bezwarunkowo i na zawsze. Mały Tosinek..

Posted

No, kochani !!!!!
Trzymajcie , trzymajcie bardzo mocno !!!!!! Odzew z FB ( ale nie tylko ) W ten weekend jadę na wizytę. Domek z ogródkiem pod Warszawą. Rezydują tam już dwie suczki ...:) i kotki...
Mam w rezerwie jeszcze jeden domek w W-wie . Wspaniała babeczka, ale ma już dwie sunie i malutkie mieszkanko. Tak więc jeżeli wypali ten pod Warszawą to będzie ...jak w raju......

Posted

obraczus87 napisał(a):
Wiga, trzymam bardzo mocno kciuki!!!!!!!!!!!!:)

trzymaj, trzymaj ! Ale nie odpuszczajmy - szukajmy dalej !!!!!!!!!! Bo to nigdy nie wiadomo...

Posted

Tosieńko, trzymam mocno kciuki!!!!!!
Zawsze miałam małe psy. Po śmierci Brutusa ( pinczerka) stwierdziłam, że teraz kolej na inną rasę. Wzięłam bokserkę. Wazyła sporo ponad 30 kg. kiedy zachorowała i trzeba było ją nosić do lekarza, znosić w kocu po schodach i wykonywac wszystkie zabiegi pielęgnacyjne. Spać obok niej na podłodze. Stwierdziłam, że więcej nie będę miała na to siły. Teraz mam dwa, jednego średnio mniejszego a drugiego "Tomcia Paluszka". Nie wiedziałam, że będzie taki malutki i taki zadziorny!;) I taki kochany! Typowy pinczerek! Ale z tymczasami muszę bardzo uważac.

Posted

auraa napisał(a):
Tosieńko, trzymam mocno kciuki!!!!!!
Zawsze miałam małe psy. Po śmierci Brutusa ( pinczerka) stwierdziłam, że teraz kolej na inną rasę. Wzięłam bokserkę. Wazyła sporo ponad 30 kg. kiedy zachorowała i trzeba było ją nosić do lekarza, znosić w kocu po schodach i wykonywac wszystkie zabiegi pielęgnacyjne. Spać obok niej na podłodze. Stwierdziłam, że więcej nie będę miała na to siły. Teraz mam dwa, jednego średnio mniejszego a drugiego "Tomcia Paluszka". Nie wiedziałam, że będzie taki malutki i taki zadziorny!;) I taki kochany! Typowy pinczerek! Ale z tymczasami muszę bardzo uważac.

....tak z nami już jest..... :)

Posted

Kiedy przeczytałam tą wiadomość wszystkie mięśnie się napięły wstrzymałam na moment oddech. Nie byłam pewna czy dobrze przeczytałam więc czytałam jeszcze raz.
Żeby okazał się to odpowiedzialny i wspaniały domek, tak bardzo tego życzę Tosi ! Mocno trzymam kciuki :-) i ślę pozytywną energię ;-)