wilczek007 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 aha, napisze na pocz.wątku ze Tośka ma 7 kg. Psy mają różnoraka budowę, ja widziałam juz malutkie grubokosciste kulfony o wadze chyba z 15 kg:) albo duże i wyglądały na 10.. Różnie to z tymi psami. Jak z ludzmi z resztą...Mnie sie też ludzie dziwią ze ja taka ciężka , wyżsi są szczuplejsi, a po mnie tych kg tyle nie widac:evil_lol: no tak, narazie Tosia musi byc z innymi suniami, najważniejsze to aby sie z nimi zgadzała i nie przysparzała sobie problemów ani swojemu Dt.Mam wielka nadzieje że tak jest:) Quote
wilczek007 Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 dziekujemy Cleo , jakby co, tekscik jest w 1 poście, moze ktos będzie do tych ogłoszen mieć lepsza reke niż moja...:roll: Quote
wiga138 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 W ogłoszeniu trzeba koniecznie podać wiek : ok 3-4 lata i wagę : ok 7kg !!!!!!! Quote
auraa Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Maleńka, maleńka......... Mój Atosik ( do odchudzenia) ma teraz 3kg. Dlatego mam problemy z doborem tymczasów. Wszystkie psy są dla mnie duuuuuże! Drugi, Fredzio, który wazy 7kg już dla mnie jest duży!:lol: Quote
Cleo2008 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 cioteczki, ktora zakladala watek na fb, zmiencie prosze zdjecie na to na sianku gdzie ona tak slodko wyglada, mi tez ktos tak kiedys zwrocil uwage i pomoglo, nie gniewajcie sie, prosze zrobcie to... Quote
terra Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Postaram się zrobić ogłoszenia jak najszybciej. Quote
tripti Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Awit napisał(a):Auraa to jakie Ty masz te psy, że tak ważą? Awit, kieszonkowe :) Quote
asinek5 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Na prośbę Wilczek007 napisałam wczoraj wieczorem parę słów nowego tekstu do ogłoszeń malutkiej, tylko kurcze tam jest chyba podany wiek 5latek. W ogóle coraz więcej wiem o Tosi i serce się ściska-Pan takiej suni długo szukał, takiej zwykłej, malutkiej, bezdomnej, o ogromnym potencjale i gotowości pokochania bezwarunkowo i na zawsze. Mały Tosinek.. Quote
wiga138 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 No, kochani !!!!! Trzymajcie , trzymajcie bardzo mocno !!!!!! Odzew z FB ( ale nie tylko ) W ten weekend jadę na wizytę. Domek z ogródkiem pod Warszawą. Rezydują tam już dwie suczki ...:) i kotki... Mam w rezerwie jeszcze jeden domek w W-wie . Wspaniała babeczka, ale ma już dwie sunie i malutkie mieszkanko. Tak więc jeżeli wypali ten pod Warszawą to będzie ...jak w raju...... Quote
obraczus87 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Wiga, trzymam bardzo mocno kciuki!!!!!!!!!!!!:) Quote
wiga138 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 obraczus87 napisał(a):Wiga, trzymam bardzo mocno kciuki!!!!!!!!!!!!:) trzymaj, trzymaj ! Ale nie odpuszczajmy - szukajmy dalej !!!!!!!!!! Bo to nigdy nie wiadomo... Quote
auraa Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Tosieńko, trzymam mocno kciuki!!!!!! Zawsze miałam małe psy. Po śmierci Brutusa ( pinczerka) stwierdziłam, że teraz kolej na inną rasę. Wzięłam bokserkę. Wazyła sporo ponad 30 kg. kiedy zachorowała i trzeba było ją nosić do lekarza, znosić w kocu po schodach i wykonywac wszystkie zabiegi pielęgnacyjne. Spać obok niej na podłodze. Stwierdziłam, że więcej nie będę miała na to siły. Teraz mam dwa, jednego średnio mniejszego a drugiego "Tomcia Paluszka". Nie wiedziałam, że będzie taki malutki i taki zadziorny!;) I taki kochany! Typowy pinczerek! Ale z tymczasami muszę bardzo uważac. Quote
wiga138 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 auraa napisał(a):Tosieńko, trzymam mocno kciuki!!!!!! Zawsze miałam małe psy. Po śmierci Brutusa ( pinczerka) stwierdziłam, że teraz kolej na inną rasę. Wzięłam bokserkę. Wazyła sporo ponad 30 kg. kiedy zachorowała i trzeba było ją nosić do lekarza, znosić w kocu po schodach i wykonywac wszystkie zabiegi pielęgnacyjne. Spać obok niej na podłodze. Stwierdziłam, że więcej nie będę miała na to siły. Teraz mam dwa, jednego średnio mniejszego a drugiego "Tomcia Paluszka". Nie wiedziałam, że będzie taki malutki i taki zadziorny!;) I taki kochany! Typowy pinczerek! Ale z tymczasami muszę bardzo uważac. ....tak z nami już jest..... :) Quote
Gosiara Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Mój jest wielkości kota,ale charakter lwa:D Quote
Iljova Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Kiedy przeczytałam tą wiadomość wszystkie mięśnie się napięły wstrzymałam na moment oddech. Nie byłam pewna czy dobrze przeczytałam więc czytałam jeszcze raz. Żeby okazał się to odpowiedzialny i wspaniały domek, tak bardzo tego życzę Tosi ! Mocno trzymam kciuki :-) i ślę pozytywną energię ;-) Quote
wilczek007 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 super super super:multi: tylko żeby nic nie zapeszac.Kciuki mnie już bolą, ale trzymam nadal!:cool2: Quote
Recommended Posts