Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ! i jest domek chętny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CIOECZKI, WOJKOWIE !!!!! potrzebuję kogoś z okolic Niepołomic ( 20 km od Krakowa ) na wizytę przedadopcyjną.
Przeurocza pani, która mieszka w domu z ogródkiem, zawsze miała psy ze schroniska. W domu ma yorka , szczeniaczka ( dwa miesiące ) ...ludzie chcieli go utopić no i dwa koty też zgarnięte z ulicy. Trójka dorosłych dzieci ( na swoim ) i też maj,a w domu zwierzęta - wszystkie - ratowane .
Pani bardzo przejęła się historią Tosi i chce dać jej to co najlepsze. Pani jest na emeryturze i cały czas poświęca swym podopiecznym.

Posted

wiga138 napisał(a):
No ! i jest domek chętny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CIOECZKI, WOJKOWIE !!!!! potrzebuję kogoś z okolic Niepołomic ( 20 km od Krakowa ) na wizytę przedadopcyjną.
Przeurocza pani, która mieszka w domu z ogródkiem, zawsze miała psy ze schroniska. W domu ma yorka , szczeniaczka ( dwa miesiące ) ...ludzie chcieli go utopić no i dwa koty też zgarnięte z ulicy. Trójka dorosłych dzieci ( na swoim ) i też maj,a w domu zwierzęta - wszystkie - ratowane .
Pani bardzo przejęła się historią Tosi i chce dać jej to co najlepsze. Pani jest na emeryturze i cały czas poświęca swym podopiecznym.

Wpiszę prośbę na Krakowskim Wątku, są osoby, które mieszkają w Niepolomicach lub mają tam psy w hotelu, może ktoś się zgłosi.

Posted

dorota1 napisał(a):
Wpiszę prośbę na Krakowskim Wątku, są osoby, które mieszkają w Niepolomicach lub mają tam psy w hotelu, może ktoś się zgłosi.

dzięki, dzięki, dzięki :):):)

Posted

wiga138 napisał(a):
:) ale może znajdzie się ktoś z Niepołomic :)

Wiga, na krakowskim wątku napisała Foksia i Dżekuś, że może sprawdzić, ale dopisało jej na moim wpisie, dlatego tego nie widać na pierwszy rzut oka. Foksia jest społecznym inspektorem TOZ-u i jak ona domek zatwierdzi to na pewno będzie to dobry domek.

Posted

[quote name='dorota1']Wiga, na krakowskim wątku napisała Foksia i Dżekuś, że może sprawdzić, ale dopisało jej na moim wpisie, dlatego tego nie widać na pierwszy rzut oka. Foksia jest społecznym inspektorem TOZ-u i jak ona domek zatwierdzi to na pewno będzie to dobry domek.
Dzięki Wam ogromne . Na pw wysyłam swój nr tel. Pani może w zasadzie zawsze. Ja mogę Tosię zawieść w przyszłą sobotę. Jeżeli jednak dogadam się w pracy, będę mogła to zrobić wcześniej. Zalezy to od wizyty przedad.

Posted

Wiga, myślę, że możesz już wysłać Foksi na pw namiary (adres i telefon) na ten domek w Niepołomicach, oraz w skrócie najważniejsze infomacje o Tosi, żeby wiedziała pod jakim kątem sprawdzić domek.

Posted

dorota1 napisał(a):
Wiga, myślę, że możesz już wysłać Foksi na pw namiary (adres i telefon) na ten domek w Niepołomicach, oraz w skrócie najważniejsze infomacje o Tosi, żeby wiedziała pod jakim kątem sprawdzić domek.

nick : Foksia ?

Posted

wiga138 napisał(a):
nick : Foksia ?

Foksia i Dżekuś - możesz wejść przez jej wpis na wątku krakowskim,ona zacytowała mnie i w tym cytacie jest jej informacje, że może sprawdzić. Możesz tak wejść na jej profil i wysłać pw.

Posted

dorota1 napisał(a):
Foksia i Dżekuś - możesz wejść przez jej wpis na wątku krakowskim,ona zacytowała mnie i w tym cytacie jest jej informacje, że może sprawdzić. Możesz tak wejść na jej profil i wysłać pw.

już ją znalazłam :):):):):):)