wiga138 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 No i jeszcze raz dziękuję wszystkim za obecność :) Tosiu, kochana, gdzie Twój domek ? Quote
wiga138 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 No ! i jest domek chętny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CIOECZKI, WOJKOWIE !!!!! potrzebuję kogoś z okolic Niepołomic ( 20 km od Krakowa ) na wizytę przedadopcyjną. Przeurocza pani, która mieszka w domu z ogródkiem, zawsze miała psy ze schroniska. W domu ma yorka , szczeniaczka ( dwa miesiące ) ...ludzie chcieli go utopić no i dwa koty też zgarnięte z ulicy. Trójka dorosłych dzieci ( na swoim ) i też maj,a w domu zwierzęta - wszystkie - ratowane . Pani bardzo przejęła się historią Tosi i chce dać jej to co najlepsze. Pani jest na emeryturze i cały czas poświęca swym podopiecznym. Quote
dorota1 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 wiga138 napisał(a):No ! i jest domek chętny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CIOECZKI, WOJKOWIE !!!!! potrzebuję kogoś z okolic Niepołomic ( 20 km od Krakowa ) na wizytę przedadopcyjną. Przeurocza pani, która mieszka w domu z ogródkiem, zawsze miała psy ze schroniska. W domu ma yorka , szczeniaczka ( dwa miesiące ) ...ludzie chcieli go utopić no i dwa koty też zgarnięte z ulicy. Trójka dorosłych dzieci ( na swoim ) i też maj,a w domu zwierzęta - wszystkie - ratowane . Pani bardzo przejęła się historią Tosi i chce dać jej to co najlepsze. Pani jest na emeryturze i cały czas poświęca swym podopiecznym. Wpiszę prośbę na Krakowskim Wątku, są osoby, które mieszkają w Niepolomicach lub mają tam psy w hotelu, może ktoś się zgłosi. Quote
wiga138 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 dorota1 napisał(a):Wpiszę prośbę na Krakowskim Wątku, są osoby, które mieszkają w Niepolomicach lub mają tam psy w hotelu, może ktoś się zgłosi. dzięki, dzięki, dzięki :):):) Quote
Iljova Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Trzymam kciuki!!!!!! Niech to będzie ten właściwy domek !!!!!! Quote
wiga138 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Pani mi się tak podoba......ech ! mam nadzieję ! Quote
dorota1 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Wpisałam prośbę na tym wątku, mam nadzieję, że ktoś się zgłosi: http://www.dogomania.pl/threads/32052-Wątek-Krakowskich-Zwierzaków Quote
wiga138 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='dorota1']Wpisałam prośbę na tym wątku, mam nadzieję, że ktoś się zgłosi: http://www.dogomania.pl/threads/32052-Wątek-Krakowskich-Zwierzaków Bardzo Ci dziękuję. Dopisałam się tam :) Quote
Gosiara Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 A gdzie te Polomice?Może moge pomóc?Mój Kaps był ze mna na jednej wizycie,domek się sprawdził;) Quote
Gosiara Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 To w sumie nie tak daleko?:) Pociągiem 2h...:) Quote
wiga138 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 :) ale może znajdzie się ktoś z Niepołomic :) Quote
Gosiara Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Napiszę do pani z Krakowa której robiłam wizyte do szczęśliwego domku dla kotki w Zabrzu,oferowała się na przyszłość;) Quote
wilczek007 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 kurcze ale super!!!Znów fajna wiadomosc! Może tym razem Tosiuni się poszczesci:multi::multi::multi: ale zapeszać nie będę, poczekam na wyniki wizyty... Quote
dorota1 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 wiga138 napisał(a)::) ale może znajdzie się ktoś z Niepołomic :) Wiga, na krakowskim wątku napisała Foksia i Dżekuś, że może sprawdzić, ale dopisało jej na moim wpisie, dlatego tego nie widać na pierwszy rzut oka. Foksia jest społecznym inspektorem TOZ-u i jak ona domek zatwierdzi to na pewno będzie to dobry domek. Quote
wiga138 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='dorota1']Wiga, na krakowskim wątku napisała Foksia i Dżekuś, że może sprawdzić, ale dopisało jej na moim wpisie, dlatego tego nie widać na pierwszy rzut oka. Foksia jest społecznym inspektorem TOZ-u i jak ona domek zatwierdzi to na pewno będzie to dobry domek. Dzięki Wam ogromne . Na pw wysyłam swój nr tel. Pani może w zasadzie zawsze. Ja mogę Tosię zawieść w przyszłą sobotę. Jeżeli jednak dogadam się w pracy, będę mogła to zrobić wcześniej. Zalezy to od wizyty przedad. Quote
wilczek007 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 znalazłam wątek krakowski, są ciotki z tamtej okolicy; http://www.dogomania.pl/threads/204447-KRAKÓW-psy-pod-opieką-KTOZ-przebywające-w-hotelu Quote
dorota1 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Wiga, myślę, że możesz już wysłać Foksi na pw namiary (adres i telefon) na ten domek w Niepołomicach, oraz w skrócie najważniejsze infomacje o Tosi, żeby wiedziała pod jakim kątem sprawdzić domek. Quote
wiga138 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 dorota1 napisał(a):Wiga, myślę, że możesz już wysłać Foksi na pw namiary (adres i telefon) na ten domek w Niepołomicach, oraz w skrócie najważniejsze infomacje o Tosi, żeby wiedziała pod jakim kątem sprawdzić domek. nick : Foksia ? Quote
dorota1 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 wiga138 napisał(a):nick : Foksia ? Foksia i Dżekuś - możesz wejść przez jej wpis na wątku krakowskim,ona zacytowała mnie i w tym cytacie jest jej informacje, że może sprawdzić. Możesz tak wejść na jej profil i wysłać pw. Quote
wiga138 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 dorota1 napisał(a):Foksia i Dżekuś - możesz wejść przez jej wpis na wątku krakowskim,ona zacytowała mnie i w tym cytacie jest jej informacje, że może sprawdzić. Możesz tak wejść na jej profil i wysłać pw. już ją znalazłam :):):):):):) Quote
dorota1 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 wiga138 napisał(a):już ją znalazłam :):):):):):) Super, to teraz tylko trzymać kciuki za wizytę. Wiga wysyłam Ci pw, przeczytaj proszę. Quote
Kateczka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 no to pozostaje trzymać kciuki za malutką.... Quote
Recommended Posts