Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam info o Tosi;
jest u Wigi, z minutki na minutkę jest spokojniejsza, ma apetyt, pomalutku znów się osfaja, ale jest tez w niej radosc mimo ze w tym schronie juz siedziała 2 tygodnie:shake: dlatego nie dziwie się ze sunia totalnie zdezorientowana i smutna na tej fotce jak widac.
Wieczorem Tośka pojedzie do DT do Magdy, a Wiga wejdzie tu wieczorem, jak juz sie wszystko na spokojnie poukłada i pewnie da pare foteczek.

ja juz jej robie ogłoszenia;
gumtree,szerlok, olx,ojej,morusek,cafeanimal,adopcjapsa,mojpupil,animalia
reztę wieczorem.
Tosia ma Dt na tydzien wiec im wiecej tego tym lepiej.

Posted

Gosiara napisał(a):
Kurcze długo 2 tygodnie po takich przejściach...Potem miała ukochanego pana i klapa:(

no...ona kilka lat w naszym schronie siedziała...a potem miała ukochanego pana:(...a teraz ma tylko nas...

Posted

azalia napisał(a):
Jak długo Tosieńka przebywała u tego pana?

Od października 2010 r., czyli prawie pół roku. Biedactwo kochane, taka zagubiona na tych zdjęciach:shake:

Posted

Gosiara napisał(a):
Dobrze że ma Was inaczej umarłaby z tęsknoty do depresji u takiego psiaka nie trudno,po takich przeżyciach:(

Gosiarko ma NAS czyli Wszystkie poomagające ciotki.
Ciebie tez:)

Tosia, tak się zastanawiałam jak wygląda, biedna nie wie co się dzieje, nie wie że już nie ujrzy swojego domu..Ryczeć sie chce
:(
Tosia przebywała w nowym domku od pazdziernika 2010...Jeszcze przed świetami jej opiekun dzwonił do mnie i opowiadal o Tosi, jaka ona jest swietna...Pamiętam jeszcze jego głos, Boże to jest straszne...
JEsu mam nadzieje ze ten DT, DS cokolwiek sie znajdzie przeciez nie możemy jej znów oddac do schronu:(
Ja jej znów zrobiłam drugi szerlok, dodam co dzien, a co tam.Ma na psy.pl, hiperogloszenia,petsy.pl, e-zwierzak,pajeczyna.pl.

Posted

AHAAA!!!...Czy można cos powiedziec jaka ona jest dla innych psiaków??Kotów itp?? W schronie była zazdrosna troche, ale przy zwróceniu uwagi było ok, nie wiem jak teraz, chciałabym to tez zawrzec w tych ogloszeniach jesli już bedziecie wiedziały...Tyle moge zrobic, te ogłoszenia...nie znam osób które by mogły chciec Tosie:( (a nawet jesli by sie trafił ewentualny DT to z dwoma suniami, dlatego pytam, ale to już ostatnia ostatecznosc, możliwe ze niemozliwa dlatego nadziei sobie nie robię)

Posted

Kochani jestem
Wczoraj wieczorem oczywiście miałam problemy z internetem. Ciągle mnie wywlało....
Gosiarko,
Bardzo proszę - zainstaluj POZOSTAŁE zdjęcia, które Ci wysłałam !!!!! bo to jest prawdziwy obraz który zastałyśmy w schronisku....
Tosia totalnie sparaliżowana strachem.......
zaraz to wrócę !

Posted

c.d.

Kiedy wyciągnęłyśmy Tosię z klatki …wyglądała jak sparaliżowana. Stres zjadł ją totalnie. Ja nie wyrobiłam..nie mogłam powstrzymać łez.
Przywiozłam ją najpierw do mnie, a wieczorem do TYMCZASOWEGO domku tymczasowego ( na tydzień )
Kochani ! Błagam o szukanie domku stałego !!!! Tosia to piesek, który natychmiast kocha człowieka, który okazuje je miłość ! Była ze mną pięć godzin i…..nie chciała mnie wypuścić z domu , w którym teraz przebywa. Jestem pewna, że teraz zakocha się w nowej tymczasowej Pani….Czy można dalej narażać ją na taki stres ?

Posted

Mamy okropnie mało czasu, a dla Tosi to najlepiej by było znaleźć od razu DS, bo to taka wrażliwa sunia, która szybko się przywiązuje do opiekuna. Będę pytać wsród moich znajomych-dogomaniaków, bo inny dom w przypadku Tosi nie wchodzi w grę.

Posted

Dopiero przeczytałam tę historię. Całe szczęście, ze już mała poza schronem.
Wiga, dzięki!
Zobaczcie, jaka ona podobna do mojej tymczasowej Wiki ............

Posted

malagos napisał(a):
Dopiero przeczytałam tę historię. Całe szczęście, ze już mała poza schronem.
Wiga, dzięki!
Zobaczcie, jaka ona podobna do mojej tymczasowej Wiki ............

dziękuję Małgosiu za obecność :)