Ada-jeje Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 wilczek007 napisał(a): no bo wiem czasem czlowiek zrobi cos niby bezmyślnie, a jednak na dobre wychodzi. Masz racje ze w przypadku Tosi wyszlo to tylko dla dobra suni. A na przyszlosc prosze mnie informowac ze wyadoptowals psa na nasz umowe. Wypelnic ja dokladnie i kopie przyslac do siedziby Fundacji. Bo tu nie chdzilo o to ze skorzystalas z umowy Fundacyjnej ale o to ze ja o niczym nie wiedzialam. Quote
karolina_g_k Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 auraa napisał(a):Dzień dobry malutka. Gdzie ona dokładnie jest? W jakiej części Ursusa? Skorosze ;) Quote
wilczek007 Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Ada nie będzie żadnej przyszłosci. Wigę połamała grypa, wiec wejdzie na wątek jutro, jesli chodzi o dokładne info o DT Tosi;) Quote
Cleo2008 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 czy mozna prosic o link do facebooka na pierwszy post? Quote
wilczek007 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Cleo2008 napisał(a):czy mozna prosic o link do facebooka na pierwszy post? ok, juz sie robi;) jakby był odzew chyba Wiga by juz napisala gdziekolwiek...:( Słyszalam opcje jak ktos komus powiedział , że Tośka jest nieadopcyjna, ja chyba zaraz ze smiechu pękne!!!!!!!!Tez mi żart. Quote
wiga138 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Tosia ma się duzo lepiej. Wzasadzie załatwia się już na trawce. Oczywiście bardzo pokochała tymczasową mamusię.......... Quote
malagos Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 karolina_g_k napisał(a):Dziewczynki, myslę, ze sunia nie zostanie bez dachu, chocby tymczasowego, nad łepkiem. Monika musi wyjechać ale znam kogos z jej okolic kto na pewno pomoże ;) O, cieszę sie że nie zostanie na lodzie :) Quote
wiga138 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 a coś więcej Karolinko ???? Martwię się, czas ucieka. Quote
phase Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Niech niunia sama nie zostaje, ona taka biedna malutka, kruszynka , tyle przeszła. :( Dobrze że ma was ! Quote
Secia Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Tosieńko ciotka cały czas jest z tobą. Wspaniale, ze komuś ze schroniska chciało się zawaidomić fundacje o takim psiaku. Napawa to nadzieją. Quote
malagos Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 wiem od Karolinki, ze sunia ma zapewniony dt, wiec nie musimy sie martwic. A Karola ma urwanie głowy z sunią, którtą wzieła na 2 dni na przechowanie, a ta złapała babeszjozę! Quote
wiga138 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Secia napisał(a):Tosieńko ciotka cały czas jest z tobą. Wspaniale, ze komuś ze schroniska chciało się zawaidomić fundacje o takim psiaku. Napawa to nadzieją. dziękuję Seciu :) Quote
Jolanta08 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Bardzo się cieszę,że Tosia ma zapewniony dt ,czy on jest płatny? Quote
wilczek007 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 strasznie sie cieszę , że sunia nie jest w strasznie niepewnej sytuacji, niesamowite jestescie, podziwiam!:) biedna ta sunia z babeszjozą, to juz to swinstwo można złapac? Mam nadzieje ze szczepionka psa przed tym jakoś chroni... Quote
asinek5 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Przed babeszjozą to chyba szczepionka nie chroni. Raczej krople na kleszcze, a i to nie zawsze Quote
wilczek007 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 hm...to dam mojej to i to. Mam pytanko; ILE TA NASZA Tosię WOGÓLE WAŻY?? Na stronie schronu nie podano, a ludzie to moga wszystko chciec wiedziec...U nas w schronie wagi nie było, więc liczyłam na oko w porównaniu z moja sunią... Quote
asinek5 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Właśnie skończyłam czytanie wątku Tosi od A do Z. Faktycznie nigdzie nie ma podanej dokładnej wielkości małej, Wilczek007 pisała dużo wcześniej, że sięga do jej kolana. To raczej waży więcej, niż te 6-7kg. Może to dla kogoś istotne. U Pana Tosia była jedynym zwierzakiem. Czy nie czuje się pokrzywdzona teraz w dt, gdzie jest jeszcze inna sunia? Może warto dodać w ogłoszeniach, jaki domek jest preferowany, w końcu chodzi o dobro małej. Quote
wiga138 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Wdg mnie Tosia waży ok 7 kg. Sięga poniżej kolan i jest b.b.b. szczuplutka - dobniutka. Ten domek w którym jest obecnie - jest bezpłatny ( ja i Madalena coś tam jednak dla Tosi kupujemy ). Następny jednak będzie płatny...... Asinek5 - domki tymczasowe mają to do siebie, że są tam minimum dwa psy. Tosia więc "skazana " jest narazie na towarzystwo. Quote
Jolanta08 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Skoro dt dla Tosi jest płatny to ja potwierdzam moją deklarację sprzed adopcji Quote
wiga138 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Jolanta08 napisał(a):Skoro dt dla Tosi jest płatny to ja potwierdzam moją deklarację sprzed adopcji Bardzo, bardzo dziękuję. Napiszę, kiedy przyjdzie ten moment :) Quote
Recommended Posts