Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wilczek007 napisał(a):

no bo wiem czasem czlowiek zrobi cos niby bezmyślnie, a jednak na dobre wychodzi.

Masz racje ze w przypadku Tosi wyszlo to tylko dla dobra suni. A na przyszlosc prosze mnie informowac ze wyadoptowals psa na nasz umowe. Wypelnic ja dokladnie i kopie przyslac do siedziby Fundacji. Bo tu nie chdzilo o to ze skorzystalas z umowy Fundacyjnej ale o to ze ja o niczym nie wiedzialam.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cleo2008 napisał(a):
czy mozna prosic o link do facebooka na pierwszy post?

ok, juz sie robi;)
jakby był odzew chyba Wiga by juz napisala gdziekolwiek...:(

Słyszalam opcje jak ktos komus powiedział , że Tośka jest nieadopcyjna, ja chyba zaraz ze smiechu pękne!!!!!!!!Tez mi żart.

Posted

karolina_g_k napisał(a):
Dziewczynki, myslę, ze sunia nie zostanie bez dachu, chocby tymczasowego, nad łepkiem.
Monika musi wyjechać ale znam kogos z jej okolic kto na pewno pomoże ;)

O, cieszę sie że nie zostanie na lodzie :)

Posted

Tosieńko ciotka cały czas jest z tobą. Wspaniale, ze komuś ze schroniska chciało się zawaidomić fundacje o takim psiaku. Napawa to nadzieją.

Posted

wiem od Karolinki, ze sunia ma zapewniony dt, wiec nie musimy sie martwic. A Karola ma urwanie głowy z sunią, którtą wzieła na 2 dni na przechowanie, a ta złapała babeszjozę!

Posted

Secia napisał(a):
Tosieńko ciotka cały czas jest z tobą. Wspaniale, ze komuś ze schroniska chciało się zawaidomić fundacje o takim psiaku. Napawa to nadzieją.

dziękuję Seciu :)

Posted

strasznie sie cieszę , że sunia nie jest w strasznie niepewnej sytuacji, niesamowite jestescie, podziwiam!:)
biedna ta sunia z babeszjozą, to juz to swinstwo można złapac? Mam nadzieje ze szczepionka psa przed tym jakoś chroni...

Posted

hm...to dam mojej to i to.

Mam pytanko;
ILE TA NASZA Tosię WOGÓLE WAŻY??
Na stronie schronu nie podano, a ludzie to moga wszystko chciec wiedziec...U nas w schronie wagi nie było, więc liczyłam na oko w porównaniu z moja sunią...

Posted

Właśnie skończyłam czytanie wątku Tosi od A do Z. Faktycznie nigdzie nie ma podanej dokładnej wielkości małej, Wilczek007 pisała dużo wcześniej, że sięga do jej kolana. To raczej waży więcej, niż te 6-7kg. Może to dla kogoś istotne. U Pana Tosia była jedynym zwierzakiem. Czy nie czuje się pokrzywdzona teraz w dt, gdzie jest jeszcze inna sunia? Może warto dodać w ogłoszeniach, jaki domek jest preferowany, w końcu chodzi o dobro małej.

Posted

Wdg mnie Tosia waży ok 7 kg. Sięga poniżej kolan i jest b.b.b. szczuplutka - dobniutka.
Ten domek w którym jest obecnie - jest bezpłatny ( ja i Madalena coś tam jednak dla Tosi kupujemy ). Następny jednak będzie płatny......
Asinek5 - domki tymczasowe mają to do siebie, że są tam minimum dwa psy. Tosia więc "skazana " jest narazie na towarzystwo.

Posted

Jolanta08 napisał(a):
Skoro dt dla Tosi jest płatny to ja potwierdzam moją deklarację sprzed adopcji

Bardzo, bardzo dziękuję. Napiszę, kiedy przyjdzie ten moment :)