Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże jaka biedna Tosieńka.
Powiedzcie mi, skąd na paluchu wiedzieli, od kogo sunia była adoptowana?
Kurcze, żal mi tego jej pana, żyli sobie szczęśliwie i facet zmarł, a przecież to chyba nie był stary człowiek.
I jak ona musiała się czuć, Pana traci, z domu zabierają, dramat przeżyła:-(

Posted

Tosia jest kruszynką mi sięgała gówą do kolana ale ja mam 1m,58 cm(liliput:evil_lol:)
Tosia ma jedynie te nózki takie dłuższe, śmieszne chude jak sarenka.
nie wiem ile ona teraz waży, przedtem miała tak 6-7 kg.

Ten pan nie byl stary, też mi go strasznie żal.Podobno to choroba jakas wyskoczyła:shake:
Wiemy, że Tosia była na Paluchu,no bo wiem czasem czlowiek zrobi cos niby bezmyślnie, a jednak na dobre wychodzi.

Posted

Tosia to piesek niewielki i drobniutki. Przeżyła koszmar bo widziała śmierć swojego pana. Kiedy ją zabierali do schroniska, siedziała wciśnięta pod łóżkiem....nie mogli jej wyciągnąć.....
Teraz w tymczasowym domku - TYMCASOWYM przebywa z drugą sunią - Sonią. Nie ma walki o jedzenie. Sonia po prostu oddała Tosi swoją miskę :)
Przez 48 godzin Tosia nie chciała załatwiać się na dworze . Robiła to w domu... DZIŚ wielki postęp ! Siusiu było na zewnątrz a kupka zaczęła się na klatce ale skończyła na trawce :):):)
Wszystkim którzy chcą pomóc b.b.b.b. serdecznie dziękujemy i...pamiętajmy że PILNIE I intensywnie szukamy dla Tosi domku ! najlepiej stałego bo Tosia niemalże natychmiast przywiązuje się do kolejnego człowieka , który okazuje jej miłość. Nie chcę żeby cierpiała kolejny i kolejny i kolejny raz przy rozstaniu .......

Posted

Mam do wszystkich prośbę ! Ja nie wiem gdzie i jak ogłaszać Tosię. Koleżanka mówiła, że najlepiej na pierwszych stronach. KTO może mi pomóc w ogłoszeniach ? Za każde płatne - JA ZAPŁACĘ !!!!

Posted

dzięki za pw, sunia prześliczna, narazie nie wiem jak pomóc , calkiem rozżalona że mieszkanie nie chce być elastyczne, przepełnione ponad normę tymczaskami, z wczoraj na dodatek przybyłą kielecką Lizunią do leczenia po wnykach ale zapisuję wątek i noszę w pamięci może coś się cudownego wydarzy!

Posted

dziekujemy że napisałaś Wiga tyle o Tosi, sraszne przeżyc smierć opiekuna:(
Na tych fotkach wyglada zupelnie tak jak kiedys jak ją wyciągałam ze schronu:placz:
Ale bardzo sie cieszę ze znów powraca do formy!

Ja robie ogłoszenia na darmowych stronach np gumtree, olx,ojej. Jest na nich po opcja"wyróżnij" chyba kazą se płacic smsmem. Wtedy sunia jest na 1 stronie...
Teresko dziekujemy ze jestes!

Posted

[quote name='Secia']Wiga to jest bazarek Paji, robi błyskawicznie ogłoszenia, korzystam z jej usług. Robi pakiety po 30,40 i 60 sztuk
podaję ci jej maila powiedz, że sprawa mega pilna może zrobi poza kolejką

[email protected]

...dziękuję, dziękuję , dziękuję .....

Posted

Jestem na zaproszenie adamo.
Witaj maleńka . W takich momentach myśli się o jednym że życie jest podłe i niesprawiedliwe. Ale nic na to nie poradzimy. Tak się stało(może z jakiegoś nam niewiadomego powodu tak miało być?) i trzeba wspólnymi siłami jej pomóc.