Javena Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Ja tez zagladam na Florcie z nowa fryzurą i cisza. Quote
Andzike Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 O maaaaaaaatko!!!! Jak Czaputek!!! :) :) :) :) :) Cudna jest - wygląda o wiele młodziej :D Quote
majuska Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Nooo! Wcale nie jest żadną grubachną, ślicznie wygląda i na pewno będzie lżej w upały:lol::lol: Quote
mamanabank Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 O matuniu! Wcale nie jest grubaskiem, to dobrze! Cieszę się :-D Ale waży 16kg, więc chudzinką też nie jest. Ani chudzinką, ani grubaską. O rety, to ile ona musiała mieć tego futra! A jaka zatroskana Pastereczka http://img807.imageshack.us/img807/2425/dscn4828.jpg Sylwia, mówiła Pani Wet. ile trzeba zapłacić? Pazurki też obcięte? Quote
danka4u1 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 http://img807.imageshack.us/img807/2425/dscn4828.jpg Pastereczka zatroskana , bo nie poznaje swojej podopiecznej Florci. My tez widzimy tylko jakąś młodą damę. Tego futra musiało być sporo. Teraz Florci bedzie lżej znosić upały. Ślicznota malutka :loveu: Quote
Romka Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Andzike napisał(a):O maaaaaaaatko!!!! Jak Czaputek!!! :) :) :) :) :) Cudna jest - wygląda o wiele młodziej :D Masz rację,Czaputek...tylko dłuższa...;)i wcale nie jest gruba...co te ciotki plotkowały:mad:...i oczywiście wygląda młodziej w nowej fryzurze...:lol::lol::lol: Quote
sylwiaso Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 A jeszcze kilka dni temu....ze swoją pastereczką Quote
mamanabank Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Opłaty w lecznicy za Florcię za maj ze skarpety łowickiej, Andzike dopisz proszę jako jednorazową ze skarpety, strzyżenie było w czerwcu, rachunek dostaniemy na koniec czerwca i wtedy zapłacimy. Leki i fiprex - 73zł odrobaczenie - 22,50zł Quote
Romka Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Łowickie Towarzystwo Przyjaciół Zwierząt przekazało na rzecz Florci:legowisko,nowe i bardzo ładne oraz obrożę przeciwkleszczową długości 65 cm...ta jest za duża na Florcię...Informuję niniejszym,że obroża przeciwkleszczowa została przekazana dla Fary a legowisko prawdopodobnie przekażemy na potrzeby nowego bazarku,który zamierzamy z Mamanabank zrobić dla naszych zwierzaków...Sylwuś chyba,że takie legowisko przyda się Florci u Ciebie? Quote
nika28 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Florcia odmłodniała po strzyżeniu :loveu: Teraz jest jeszcze bardziej śliczna :loveu: Quote
sylwiaso Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Nikusiu to jest nasza Dama Florciowa nasza pieknotka!Legowisko dla Florci dostałam od Argusiowej także możecie przekazać dalej. Quote
Romka Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 sylwiaso napisał(a):Nikusiu to jest nasza Dama Florciowa nasza pieknotka!Legowisko dla Florci dostałam od Argusiowej także możecie przekazać dalej. Tak pomyślałam...i przekazałam na bazarek dla naszych psiaków... Quote
majuska Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 No.....tylko gdzie jej będzie lepiej:roll::lol: Quote
Andzike Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Doszły nowe wpłaty od Javeny (czerwiec) i margi (maj i czerwiec) - zaktualizowałam post rozliczeniowy, w skarbonce Florci jest 176,45 zł :loveu: Quote
mamanabank Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Uwaga BAZAR!!! [SIZE=5]dla Florci i innych psiaków Quote
leni356 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Nieśmiało się zapytam czy ja mogłabym wpłacać swoją deklarację na Florcię od razu do Sylwii? Wpłacam też na Bingo i byłoby mi łatwiej jednym przelewem Quote
Andzike Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 leni356 napisał(a):Nieśmiało się zapytam czy ja mogłabym wpłacać swoją deklarację na Florcię od razu do Sylwii? Wpłacam też na Bingo i byłoby mi łatwiej jednym przelewem Ja nie mam nic przeciwko, jeśli sylwi to nie robi problemu :) będę przelewać wtedy co miesiac kwotę pomniejszoną o deklarację leni. Quote
sylwiaso Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Flośku Ty ciociny obrońco!!!Leni nie ma dla mnie problemu z wpłatą,bardzo ale to bardzo Ci DZIĘKUJEMY w imieniu Florci:calus::buzi::buzi::iloveyou::iloveyou: Quote
leni356 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 sylwiaso napisał(a):Flośku Ty ciociny obrońco!!!Leni nie ma dla mnie problemu z wpłatą,bardzo ale to bardzo Ci DZIĘKUJEMY w imieniu Florci:calus::buzi::buzi::iloveyou::iloveyou: To super, dzięki :) Florcia śliczna jak zawsze Quote
Recommended Posts