Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
O maaaaaaaatko!!!! Jak Czaputek!!! :) :) :) :) :)
Cudna jest - wygląda o wiele młodziej :D

Masz rację,Czaputek...tylko dłuższa...;)i wcale nie jest gruba...co te ciotki plotkowały:mad:...i oczywiście wygląda młodziej w nowej fryzurze...:lol::lol::lol:

Posted

Opłaty w lecznicy za Florcię za maj ze skarpety łowickiej, Andzike dopisz proszę jako jednorazową ze skarpety,
strzyżenie było w czerwcu, rachunek dostaniemy na koniec czerwca i wtedy zapłacimy.

Leki i fiprex - 73zł
odrobaczenie - 22,50zł

Posted

Łowickie Towarzystwo Przyjaciół Zwierząt przekazało na rzecz Florci:legowisko,nowe i bardzo ładne oraz obrożę przeciwkleszczową długości 65 cm...ta jest za duża na Florcię...Informuję niniejszym,że obroża przeciwkleszczowa została przekazana dla Fary a legowisko prawdopodobnie przekażemy na potrzeby nowego bazarku,który zamierzamy z Mamanabank zrobić dla naszych zwierzaków...Sylwuś chyba,że takie legowisko przyda się Florci u Ciebie?

Posted

sylwiaso napisał(a):
Nikusiu to jest nasza Dama Florciowa nasza pieknotka!Legowisko dla Florci dostałam od Argusiowej także możecie przekazać dalej.

Tak pomyślałam...i przekazałam na bazarek dla naszych psiaków...

Posted

Nieśmiało się zapytam czy ja mogłabym wpłacać swoją deklarację na Florcię od razu do Sylwii? Wpłacam też na Bingo i byłoby mi łatwiej jednym przelewem

Posted

leni356 napisał(a):
Nieśmiało się zapytam czy ja mogłabym wpłacać swoją deklarację na Florcię od razu do Sylwii? Wpłacam też na Bingo i byłoby mi łatwiej jednym przelewem

Ja nie mam nic przeciwko, jeśli sylwi to nie robi problemu :) będę przelewać wtedy co miesiac kwotę pomniejszoną o deklarację leni.

Posted

sylwiaso napisał(a):
Flośku Ty ciociny obrońco!!!Leni nie ma dla mnie problemu z wpłatą,bardzo ale to bardzo Ci DZIĘKUJEMY w imieniu Florci:calus::buzi::buzi::iloveyou::iloveyou:

To super, dzięki :) Florcia śliczna jak zawsze