Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już z Pastereczką wszystko dobrze!pomaga przy psiakach ona kocha te wszystkie bidulki!i fotka naszej Szefoweja u nas ptasie mają gniazdeczko i jeden wypadł z niego!i siedzi na nóżce Amelci

Posted

Ciociu Danusiu Bardzo Dziękujemy cała trójka to wspaniałe "kobietki"!A my z "lasku brzozowego"pozdrawiamy wszystkie ukochane cioteczki ":loveu::bye::bye::bye::calus:

Posted

Dotarla wpłata od mamanabank - już jakiś czas temu, ale dziś zauważyłam i odnotowałam :)
Przypominam deklarującym;) że zbliża się koniec miesiąca - nie mamy pełnej kasy na hotelik, a jeszcze musimy zapłacić za spa babuleńki... Wiadomo ile?

Leni - czy Ty będziesz przelewać bezpośrednio do sylwiaso, tak jak proponowałaś?

Posted

Andzike napisał(a):
a jeszcze musimy zapłacić za spa babuleńki... Wiadomo ile?

Jeszcze nie wiadomo, dostaniemy rozpiskę od Pani Wet. na koniec miesiąca, wtedy będzie można przelać bezpośrednio na konto lecznicy lub do Sylwii.

Posted

Romka napisał(a):
Andzike czy ja mogę przekazać Sylwii bezpośrednio wpłatę na Florcię?Mam jeszcze 23zł za książki z bazarku na Bingo...

Jak dla mnie - ok :)