Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skarbnik się melduje :)
Zaktualizowałam trzeci post - proszę mnie sprawdzić, bo robię to po raz pierwszy:cool3:
W tym miesiącu przelewamy do sylwiaso 250zł (200zł hoteli + 50zl fryzjer).
W skarbonce zostało 96,45zl - spóźnionych deklarowiczów bardzo proszę o przesłanie pieniędzy :)

Posted

Andzike napisał(a):
Zaktualizowałam trzeci post - proszę mnie sprawdzić, bo robię to po raz pierwszy:cool3:
W skarbonce zostało 96,45zl - spóźnionych deklarowiczów bardzo proszę o przesłanie pieniędzy :)

Andzike witaj! Dobrze że jesteś!
Czy przelew już poszedł?

Posted

mamanabank napisał(a):
Andzike witaj! Dobrze że jesteś!
Czy przelew już poszedł?

A ja mam nadpłatę u Florci?:crazyeye:Nie wiedziałam...no to dałam Mamanabank chyba trochę więcej moich deklaracji...chyba o 10zł...:lol:

Posted

Chyba nie, wcześniej dostałam od Ciebie 10zł na strzyżenie (przelałam razem z moimi), we wczorajszej rozpisce nie ma nic o Florci.

edit. policzyłam, w rozpisce nic nie ma, ale faktycznie pałęta się jedna dycha za dużo. Przypomniałam sobie też, że dałam Ci 10zł deklaracji na Antka, tyle, że ja nie mam u niego deklaracji. No to Ty weź sobie moją dychę, ja Twoją i będziemy kwita :lol:

Posted

mamanabank napisał(a):
Chyba nie, wcześniej dostałam od Ciebie 10zł na strzyżenie (przelałam razem z moimi), we wczorajszej rozpisce nie ma nic o Florci.

Jak ustaliłyśmy to jest jeszcze inaczej:cool3:...ale mówi się o 10 zł nadpłaty:lol:...raz ja nadpłaciłam10zł a raz Mamanabank 10zł...musimy sobie wzajemnie oddać:p...jest więc wszystko ok!;)

Posted

Andzike napisał(a):

Mała zmiana - przelałam Sylwi tylko pieniądze za hotelik w czerwcu - pieniądze na SPA przeleję jak będzie dokładnie wiadomo ile wyszło za upiększanie naszej babuleńki :)

Posted

mamanabank napisał(a):
Florcia już w SPA :-) Dostała też [...] zalecenie zmniejszenia racji żywnościowej o połowę :-)

majuska napisał(a):
No dziewczyny, gdzie ta laseczka:sadCyber::sadCyber:......ileż można czekać:shake:

Wobec powyższego cytatu z Mamynabank można się spodziewać, że laseczka okazała się wałeczkiem i pewnie się wstydzi...

Posted

Florentynka napisał(a):
Wobec powyższego cytatu z Mamynabank można się spodziewać, że laseczka okazała się wałeczkiem i pewnie się wstydzi...

Też mam takie wrażenie, że obcięcie sierści pokazało prawdziwą figurę ;)
A ja czekam na info ile przelać za SPA:)

Posted

Florentynka napisał(a):

No kto jak kto Florentynko, ale Ty chyba nie masz nic do wałeczków:eviltong: