majuska Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Niech pani fryzjerka coś fachowo doradzi, chyba najlepiej żeby skupić się na wygodzie Florci i na tym, żeby nie było jej gorąco Quote
Romka Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 We wszystkich fryzurach będzie wyglądała cudnie... Quote
sylwiaso Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Dobrze doradzę się pani fryzjerki!Figuniu a ten jamnisio piękny Quote
danka4u1 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Babulinka jest taka grubiutka...że tylko TAK !!!! :multi: Quote
sylwiaso Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 ciociu Danusiu a co to za pięknotka?!Florcia będzie obcinana dopiero jutro! Quote
danka4u1 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 To czekam z niecierpliwością i ciekawością na zdjęcia mojej wirtualnej ulubienicy. Quote
Figafiga Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Niech tylko dostanę cynk, że Florcia ostrzyżona ruszam do Sylwi pewnie z Mamąnabank i Antosiem ;-) Quote
Andzike Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Skarbnik się melduje :) Zaktualizowałam trzeci post - proszę mnie sprawdzić, bo robię to po raz pierwszy:cool3: W tym miesiącu przelewamy do sylwiaso 250zł (200zł hoteli + 50zl fryzjer). W skarbonce zostało 96,45zl - spóźnionych deklarowiczów bardzo proszę o przesłanie pieniędzy :) Quote
mamanabank Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Andzike napisał(a):Skarbnik się melduje :) Zaktualizowałam trzeci post - proszę mnie sprawdzić, bo robię to po raz pierwszy:cool3: W tym miesiącu przelewamy do sylwiaso 250zł (200zł hoteli + 50zl fryzjer). W skarbonce zostało 96,45zl - spóźnionych deklarowiczów bardzo proszę o przesłanie pieniędzy :) Andzike witaj! Dobrze że jesteś! Czy przelew już poszedł? Quote
Romka Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 mamanabank napisał(a):Andzike witaj! Dobrze że jesteś! Czy przelew już poszedł? A ja mam nadpłatę u Florci?:crazyeye:Nie wiedziałam...no to dałam Mamanabank chyba trochę więcej moich deklaracji...chyba o 10zł...:lol: Quote
mamanabank Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Chyba nie, wcześniej dostałam od Ciebie 10zł na strzyżenie (przelałam razem z moimi), we wczorajszej rozpisce nie ma nic o Florci. edit. policzyłam, w rozpisce nic nie ma, ale faktycznie pałęta się jedna dycha za dużo. Przypomniałam sobie też, że dałam Ci 10zł deklaracji na Antka, tyle, że ja nie mam u niego deklaracji. No to Ty weź sobie moją dychę, ja Twoją i będziemy kwita :lol: Quote
Romka Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 mamanabank napisał(a):Chyba nie, wcześniej dostałam od Ciebie 10zł na strzyżenie (przelałam razem z moimi), we wczorajszej rozpisce nie ma nic o Florci. Jak ustaliłyśmy to jest jeszcze inaczej:cool3:...ale mówi się o 10 zł nadpłaty:lol:...raz ja nadpłaciłam10zł a raz Mamanabank 10zł...musimy sobie wzajemnie oddać:p...jest więc wszystko ok!;) Quote
Andzike Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Andzike napisał(a):Skarbnik się melduje :) Zaktualizowałam trzeci post - proszę mnie sprawdzić, bo robię to po raz pierwszy:cool3: W tym miesiącu przelewamy do sylwiaso 250zł (200zł hoteli + 50zl fryzjer). W skarbonce zostało 96,45zl - spóźnionych deklarowiczów bardzo proszę o przesłanie pieniędzy :) Mała zmiana - przelałam Sylwi tylko pieniądze za hotelik w czerwcu - pieniądze na SPA przeleję jak będzie dokładnie wiadomo ile wyszło za upiększanie naszej babuleńki :) Quote
danka4u1 Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [quote name='majuska']Zdję-cia, zdję-cia, zdję-cia:laugh2_2: Słoneczko i uśmiech dla Was. Nigdy tego za dużo Quote
sylwiaso Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Dziękuję za deklaracje na Florcie!jutro jedziemy do fryzjera. Quote
mamanabank Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Florcia już w SPA :-) Dostała też od Dziadka Caniviton na stawy a od nas zalecenie zmniejszenia racji żywnościowej o połowę :-) Quote
majuska Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 No dziewczyny, gdzie ta laseczka:sadCyber::sadCyber:......ileż można czekać:shake: Quote
Florentynka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 mamanabank napisał(a):Florcia już w SPA :-) Dostała też [...] zalecenie zmniejszenia racji żywnościowej o połowę :-) majuska napisał(a):No dziewczyny, gdzie ta laseczka:sadCyber::sadCyber:......ileż można czekać:shake: Wobec powyższego cytatu z Mamynabank można się spodziewać, że laseczka okazała się wałeczkiem i pewnie się wstydzi... Quote
Andzike Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Florentynka napisał(a):Wobec powyższego cytatu z Mamynabank można się spodziewać, że laseczka okazała się wałeczkiem i pewnie się wstydzi... Też mam takie wrażenie, że obcięcie sierści pokazało prawdziwą figurę ;) A ja czekam na info ile przelać za SPA:) Quote
majuska Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Florentynka napisał(a):Wobec powyższego cytatu z Mamynabank można się spodziewać, że laseczka okazała się wałeczkiem i pewnie się wstydzi... No kto jak kto Florentynko, ale Ty chyba nie masz nic do wałeczków:eviltong: Quote
sylwiaso Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Florcia szczęśliwa,pachnąca powolnym krokiem wyszła ze SPA!Zaraz zrobię fotkę to prześlę.Czekamy na wizytę i fotki Figusi! Quote
Florentynka Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 majuska napisał(a):No kto jak kto Florentynko, ale Ty chyba nie masz nic do wałeczków:eviltong: Ja nie, ale w Łowiczu coś mają. Jak tylko dopadną wałeczka, to zaraz go odchudzają! Quote
Recommended Posts