danka4u1 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 W ten dzień Psich Zaduszek dla Ciebie Babuleńko- Florciu. Quote
sylwiaso Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Dzięki Tobie Danusiu tak się cieplutko u Florci zrobiło-Dziekuję!!! Quote
danka4u1 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Wspominam często Babulinkę pocieszną w sweterku i ogladam sobie zdjęcia. Pozdrawiam Was:loveu: Quote
sylwiaso Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Florcia zostanie na zawsze w naszych sercach!!Mocno Cię Danusiu ściskamy!!! Quote
mamanabank Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 ........................................................... Quote
sylwiaso Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Dziękujemy wszystkim za Pamięć!!!Jesteście Kochane! Quote
FIFA Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Pamiętam CIĘ kochana babuleńko bardzo zrobiło mi się cieplutko jak CIĘ zobaczyłam na zdjątku pamiętam i wspominam Quote
danka4u1 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [FONT=century gothic]Dla Ciebie, Florciu:loveu:Pamiętam Cię i odwiedzam..[/FONT] Quote
sylwiaso Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Ciociu Danusiu popłakałam się,Spokojnych Świąt ciociu Danusiu mocno ściskamy. Quote
danka4u1 Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 [quote name='sylwiaso']Ciociu Danusiu popłakałam się,Spokojnych Świąt ciociu Danusiu mocno ściskamy.[/QUOTE] Nawzajem, sylwiaso:loveu:i nie płacz;szczęślwe zwierzaczki, którym tyle pomagasz. Wątek Florci nadal mam w subskrypcjach, zaglądam i wspominam i nie zapomnę tego biedactwa, któremu zapewniłaś godne i szczęśliwe życie po takich strasznych przejściach. Spotykamy się często nadal na innych wątkach- zwłaszcza Oli- i chociaż nieraz nic nie piszę, wiem,ile robisz dla naszych czworonożnych przyjaciół. Chciałabym zobaczyć kiedyś zdjęcie Twojej Pastereczki- pamiętasz zdjęcia córci z twoimi zwierzakami? urocze- pewnie już duża panna. Wesołych i spokojnych Świąt, sylwiaso:loveu: Quote
Recommended Posts