Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mnie też ostatnio nie ma, ale nadrabiam:

ę1. sylwiasku wpłaciłam dzisiaj pieniądze za kwiecień Florci,przepraszam że dopiero dzisiaj ale dopiero dzis udało mi sie wyrwać na chwilkę z pracy do banku.
2. dziękujemy za wpłaty od majuski, mamanabank, leni i Romki
3. Romka jak prosiłaś zaliczyłam wydatek ma leki jako twoje deklaracje dla Florci. Masz je uregulowane do października. Namieszało mi to troszkę, ale jakoś się udało to ogarnąć :) Z braku miejsca w wątku rozliczeniowym na razie uwzględniłam Twoje wpłaty do przodu na początku rozliczenia i na końcu.
4. w sprawach pilnych jestem pod mailem [email protected], za wszystkie zapominajki serdecznie przepraszam, ale w mojej dobie brakuje jakichś 24godzin dodatkowych...jeśli coś pokręciłam (co nie jest niemożliwe) piszcie :)

Posted

mamanabank napisał(a):
FLorcia została zakroplona przeciwko pchłom i kleszczom. W lecznicy trzeba zapłacić 19zł

Argusiowa już zapłaciła w lecznicy...

Posted

sylwiaso napisał(a):
Tak potwierdzam!leki były brane.Florcia ściska mocno swoje ukochane cioteczki!

Sylwia,płaciłam za leki:17.03-34zł oraz 29.03-38zł.12kwietnia Argusiowa zapłaciła za kropelki 19żł.Poprosiłam,zeby te pieniądze.które ja zapłaciłam czyli łącznie72zł,Agusiowa zaliczyła mi na poczet moich wpłat na Florcię,w ten sposób mam zapłacone deklarację na Florcię do pażdziernika 2011r.CZY BYŁY INNE OPŁATY ZA LEKI FLORCI?PILNE!SYLWIA,PROSZĘ NAPISZ NA WĄTKU!Musimy ewentualnie uregulować brakujące wpłaty.Wczoraj rozmawiałam z p.doktor i przekazałam jej te informację,o której piszę wyżej.

Posted

Argusiowa,podlicz proszę jaką kwotę na utrzymanie Florci przekazało lokalne towarzystwo opieki nad zwierzętami,pani prezes będzie chciała fakturę na tę kwotę...poprosimy Sylwię o wystawienie rachunku na tę część deklaracji...faktura powinna wyglądać moim zdaniem w taki sposób od sierpnia2010 do kwietnia 2011 9x30żł...,zeby nikomu nie przyszło do głowy,ze to jednorazowa kwota...Fakturę trzeba wysłać poleconym...

Posted

mamanabank napisał(a):
ale jeszcze wisi tam cały czas jakieś 34zł niezapłacone, wczoraj Pani Wet. mówiła tak Sylwii, za leki :niewiem:

U Florci wszystko jest wyjaśnione...została jeszcze wpłata na Ninkę-88zł ale to już chyba też przekazałyśmy Sylwii...

Posted

sylwiaso napisał(a):
Romciu kwote Nineczki wyjaśnimy z mamąnabank a Florcia jeżeli wszystko było uregulowane to trzeba tylko wyjaśnić z p.doktor!

Z Florcią wszystko wyjaśnione:lol:...co do Ninki to też pewnie za chwilę wszystko będzie wyjaśnione...:lol:

Posted

Romka napisał(a):
Argusiowa,podlicz proszę jaką kwotę na utrzymanie Florci przekazało lokalne towarzystwo opieki nad zwierzętami,pani prezes będzie chciała fakturę na tę kwotę...poprosimy Sylwię o wystawienie rachunku na tę część deklaracji...faktura powinna wyglądać moim zdaniem w taki sposób od sierpnia2010 do kwietnia 2011 9x30żł...,zeby nikomu nie przyszło do głowy,ze to jednorazowa kwota...Fakturę trzeba wysłać poleconym...

Sylwuś i jeszcze taka sprawa,pamiętaj...resztę wyjaśni Ci Mamanabank...