danka4u1 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Sylwiaso, dzięki. Nie widziałam tych slicznych fotek. Mam troche problemów z dostępem do internetu i jak juz uda mi sie dopaść kompa...lecę jak burza i przegapiam, co najlepsze. Śliczne zdjecia. Pastereczka jest urocza. Buziak od ciotki Danki.:loveu::loveu: Jak jeszcze troche będę mogła pobyć na dogo, postaram sie przekręcić zdjęcie. Szkoda, by ludzie podziwiali Pastereczkę i Floreczkę leżąc..:shake: Quote
sylwiaso Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Dziękujemy cioci Danusi z całego Serdusia naszego! Quote
Andzike Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Dotarła deklaracja Javeny za lipiec - baaardzo dziękujęmy:loveu: Post rozliczeniowy zaktualizowany :) Sylwuś, dostałaś pieniądze za lipiec? :) Quote
mamanabank Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Miałam tworzyć bazarek dla Florci z fantów podarowanych przez AnięiJanka :loveu: (m.in. ubranka dla dzieci, zabawki, płyty, biżuterię i inne fajne przydatne rzeczy) Ale podczas robienia zdjęć powstało nam wielkie bazarzysko w stylu stadionu 10-lecia, niektóre rzeczy zostały sprzedane poza powstającym bazarkiem na dogo. Figafiga zrobiła zakupy na 100zł (otrzymałam i przelałam na konto Florci przed chwilą) Sylwiaso zrobiła zakupy na 50zł ( ta kwota zostanie u Sylwii, trzeba tylko odnotować, że jest w skarbonce Florci, żeby nie przelewać pieniędzy w tę i z powrotem) Dodatkowo Renata z W-wy kupiła 4 wekowe słoiki podarowane przez sylwiaso :loveu: za 20zł (czekam na przelew) Florcia wzbogacona o 170zł z bazarku, który nie zdążył powstać. Bardzo serdecznie dziękujemy w imieniu Florci :loveu: Quote
Andzike Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Mamanabank - rewelacja!!!! :) AniaiJanek - jesteście niesamowici ! :) Baaardzo, bardzo dziękujemy, w tym miesiącu nie będzie problemu z płatnością za hotelik - ufff!!! :) Lecę aktualizować pierwszy post ;) Quote
Romka Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 No,proszę...to też jest jakiś sposób na wzbogacenie skarbonki...i ile nowej energii z nowych pomysłów widać...prościej a skutecznie...:lol: Quote
sylwiaso Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Tak to prawda i teraz w końcu mam się w co ubrać!Andzike zapomniałam napisać pieniążki za Florcie dostałam bardzo Dziekuję!!! Quote
Andzike Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='mamanabank'] Figafiga zrobiła zakupy na 100zł (otrzymałam i przelałam na konto Florci przed chwilą) Dotarło na konto :) dziękujemy!!! Quote
Figafiga Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 A Antoś ma nowe zabawki i ciuszki (choć te to dopiero za 2 lata :-)) Quote
sylwiaso Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 ciociu Andzike a nasze zakupy za 50zł z bazarku Florci to już mamusianabank wyjaśniła!jeszcze wpiszę info.że wzięłam dla Florci leki na cały miesiąc trzeba zapłącic u p.doktor! Quote
Funky Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Witam szacowne grono ciotkowe i przesyłam mizianko dla Florci :*:*:* Quote
danka4u1 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Przypominamy się: Ja tutaj pilnuję!!! Nie zbliżać się do mojej Pani !! Quote
mamanabank Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='Funky']Witam szacowne grono ciotkowe i przesyłam mizianko dla Florci :*:*:* Witamy serdecznie! :multi: Z dobrych wieści: Przelałam właśnie dla Florci 50zł od Renaty, zamiast obiecanych 20zł za słoiki od Sylwiaso . Bardzo dziękujemy Renacie i Sylwii :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Andzike Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Super, fantastycznie :) Baaaardzo dziękujemy! :) Quote
Romka Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Jak w tych słoikach były pyszności to może i ja coś kupię...był kiedyś taki "konfiturowy'bazarek...kupiłam wtedy chyba z 5 słoiczków pychotek!Sylwuś co było w słoikach?:razz::lol: Quote
Funky Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Pozdrawiam w dawne Święto Ludowe :D Jak będzie słoiczkowy bazarek to sama chętnie tam pobuszuję. <3 Quote
Romka Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Romka napisał(a):Jak w tych słoikach były pyszności to może i ja coś kupię...był kiedyś taki "konfiturowy'bazarek...kupiłam wtedy chyba z 5 słoiczków pychotek!Sylwuś co było w słoikach?:razz::lol: Ponawiam pytanie,co było w tych słoikach?;) Quote
Andzike Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Tak na szybko przed wyjazdem - pieniądze za sierpień sa już przelane - 80zl, bo resztę Sylwia miała u siebie (deklaracje Leni i Romki i wpłata z bazarku). Sylwuś , potwierdz jak dostaniesz :) Quote
Recommended Posts