leni356 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Jestem :) Tak, ja będę do Sylwii wpłacać. Ja mam w swoich rozliczeniach zapisane że płaciłam za czerwiec Florci, więc teraz w lipcu mam przesłać. Proszę sprawdźcie czy się to zgadza? Quote
Andzike Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Romka, Leni - rozliczenia w poście #2 robiła argusiowa, więc pewnie wszystko się zgadza. Całą kwotę pozostałą na koncie Florci przesłała do mnie, w tym pewnie Wasze deklaracje wprzód ;) Quote
Romka Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Andzike napisał(a):Romka, Leni - rozliczenia w poście #2 robiła argusiowa, więc pewnie wszystko się zgadza. Całą kwotę pozostałą na koncie Florci przesłała do mnie, w tym pewnie Wasze deklaracje wprzód ;) To ja dopłacę jeszcze 10zł i będzie już zapłacone do końca roku...ok?;) Quote
Romka Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='Romka']To ja dopłacę jeszcze 10zł i będzie już zapłacone do końca roku...ok?;)[/QUOTE] Dziś przekazałam Sylwii 10zł dla Florci mam już zapłacone do końca roku... Quote
Andzike Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Aż sama siebie sprawdziłam, czy się nie pomyliłam w obliczeniach, ale nie :( Wychodzi na to, ze Florcia nie ma pełnej kwoty na hotelik na ten miesiąc :( o fryzjerze nie wspomnę :( Quote
Romka Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Andzike']Aż sama siebie sprawdziłam, czy się nie pomyliłam w obliczeniach, ale nie :( Wychodzi na to, ze Florcia nie ma pełnej kwoty na hotelik na ten miesiąc :( o fryzjerze nie wspomnę :([/QUOTE] O rany...aż dziwne...fryzjer pewnie ze skarpety pójdzie... Quote
Andzike Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Romka']O rany...aż dziwne...fryzjer pewnie ze skarpety pójdzie...[/QUOTE] No właśnie, a taka była nadpłata... ale to wynika z tego, ze były wpłaty "na przód" i to zawarlo się w deklaracji przekazanej przez argusiową :( Wszystkie wpłaty, które doszły do mnie odnotowałam na wątku... :( Quote
Romka Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Andzike']No właśnie, a taka była nadpłata... ale to wynika z tego, ze były wpłaty "na przód" i to zawarlo się w deklaracji przekazanej przez argusiową :( Wszystkie wpłaty, które doszły do mnie odnotowałam na wątku... :( Andzike,uzupełnij na beżąco,jak juz powiadomiłam niektórych,jak mi podasz na bieżąco kto to to pomożemy w przypominaniu...wyżej w postach an tej stronie czytam,ze i Leni ma już wpłacone na bieżąco...trzeba wszystkich zapytać do kiedy mają wpłacone...ja mam wpłacone do końca roku,na strzyżenie też już przekazałam 10 zł Quote
Andzike Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Przeliczone raz jeszcze i sprawdzone ze stanem konta ;) Wszystko się zgadza - post rozliczeniowy przeredagowałam, zeby był bardziej czytelny - wszystkie wpłaty, które są na granatowo zostały wpłacone do argusiowej i przekazane mi dn. 23/05 - w sumie dostałam przelew na 186,46zł :) Wszystkie wpłaty, które przyszły do mnie na konto są zaznaczone na różowo i deklaracji jest w nich 100zł oska1983 - 30zł [FONT=Tahoma]VI VII VII [/FONT](19/05), majuska 20zł [FONT=Tahoma]VI[/FONT] (27/05), mamanabank 10zł VI (14/06),Javena 10zł VI (13/06), camisowa 10zł VI (27/05) margi 20zł V VI (06/06) ). Oprócz tego doszlo też 100zł na strzyżenie (rozliczenie w poście #3) :) Reasumując - wpłat na moje konto było w sumie 386,45zł (186,45zl argusiowa, 100zł deklaracje, 100zł strzyżenie), z czego 200zł poszło na hotelik za czerwiec, więc stan konta na dzień 30/06 to dokładnie tyle ile dostałam od argusiowej, a więc 186,45zl Czy TPZ Łowicz zawiesił całkowicie swoją deklarację? Ostatnia wpłata była w kwietniu... Sprawdzcie mnie proszę :) Quote
Romka Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Brakuje już widzę Argusiowej no i Tozu...pierwszą już powiadomiłam...co do Tozu,zapytam? Quote
mamanabank Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Dzisiaj jest termin płatności za DT Florci na lipiec, jednak na ten cel biednej Florci brakuje 113,55zł Bardzo, bardzo prosimy o wpłaty deklaracji lipcowych [SIZE=2]:modla: [SIZE=2]:modla: [SIZE=2]:modla: i napisanie na wątku, że wpłata poszła, tym razem to bardzo ważne. Ja swoją deklarację przeleję za chwilę. Quote
Andzike Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 W kwesti wyjaśnienia - 100zł, które Florcia ma u siebie w skarbonce jest przeznaczone na SPA (i na to były zbierane pieniązki), a to oznacza, że Florcia ma tylko 86,45zł stalych na lipiec czyli brakuje wspomnianych powyżej 113,55zl... :( Mamanabank masz pełną skrzynkę. Quote
mamanabank Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 trochę odgruzowałam, wysłałam deklarację za 2 m-ce. Quote
sylwiaso Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 A Floruchna ściska mocno swoje ukochane cioteczki i przesyła fotki! Quote
Andzike Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='mamanabank']wysłałam deklarację za 2 m-ce.[/QUOTE] [quote name='majuska']Wysłałam swoją deklaracje lipcową[/QUOTE] Dzięki :) jak tylko kaska dojdzie, od razu napiszę :) Quote
danka4u1 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Dziękujemy za uściski i nawzajem ściskamy Pastereczkę i Floreczkę. Sylwiaso, pilnuj dzieciaków w tym zielonym buszu, bo Ci zginą. U nas wszystko wypalone słońcem ostatnich dni. Po takiej zieloności i bujności ani śladu... Quote
camisiowa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Dzisiaj wieczorem przeleję kwotę dla Florci na lipiec (10 zł) Quote
Romka Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Argusiowa uzupełni deklaracje po pensji,rozmawiała dziś ze mną...obiecała,że zapyta też co z deklaracją Tozu... Quote
Andzike Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Doszły wpłaty od majuski za lipiec i mamynabank za lipiec i sierpień - zaktualizowałam post rozliczeniowy :) Florci nadal brakuje 73,55zł do zapłaty za lipiec ... Quote
mamanabank Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Do zapłaty w lecznicy Florcia ma 80zł - SPA - ze 100zł przeznaczonych na ten cel. Czy 20zł, które zostało możemy przeznaczyć na DT? Czy jest sprzeciw? 69zł - zakroplenie i leki - płaci skarpeta łowicka. Quote
Andzike Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Pieniązki za SPA przelane, post rozliczeniowy zaktualizowany :) Quote
FIFA Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Zaraz wyślę dek za VII,VIII pozdrawiam Florcię i jej opiekunkę Quote
Recommended Posts