Romka Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Rany jak ja Wam zazdroszczę...a ja mam jutro konferencję...a Wy na łąkach zielonych...i na słoneczku... Quote
FIFA Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Pozdrawiam Florcię dziękuję za numer konta deklaruję swoją wpłatę do konca jej dni choć wiem , że to mała pozdrawiam Quote
mamanabank Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Figafiga']Jutro Florcia będzie miała nowe zdjęcia ;-) Nie zrobiłyśmy zdjęć Florci... choć nie wiem, może jakieś jedno jest. Nasza modelka koniecznie powinna znaleźć się u fryzjera, koniecznie! Potrzebujemy na ten cel około 50zł. Może jest ktoś na wątku kto zechciałby poratować Florcię w ten upał? Ja chętnie się dołożę, choć mogę dać niewiele, na początek 10zł. A potem powtórzymy nalot na hotelik :-) FIFA bardzo dziękujemy! Quote
majuska Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Ciocia majuska dołoży na fryzjera dla Florci 20 zł, musi sie dziewczyna wypięknić i poprawić sobie samopoczucie :) Quote
Romka Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 No to ja też dołożę 10żł,razem mamy już 40żł...no to i pewnie Florcia jeszcze w tym tygodniu będzie u fryzjera... Quote
Figafiga Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Mamanabank Florcia ma foto oj ma, zaraz wstawie Quote
Romka Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 camisiowa napisał(a):Dokładam 10 zł na nową fryzurę Florci No to już mamy całość...hurra,dziękujemy bardzo!A zdjęcie przed fryzjerem bardzo wskazane,zeby był pełen zachwyt po... Quote
Figafiga Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 może pierwsze na łowicką??Mamanabank co o tym myślisz, chyba, ze poczekamy na fryz Quote
Kasiaw201 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Witam, chciałaby i ja dołożyć się na fryzjera dla Florci - ode mnie 50 zł - poproszę o nr konta do wpłaty i przytulic Florcię Quote
Andzike Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Kasiaw201 napisał(a):Witam, chciałaby i ja dołożyć się na fryzjera dla Florci - ode mnie 50 zł - poproszę o nr konta do wpłaty i przytulic Florcię Kasia, Ty to jesteś takim "dobrym duchem" psów, które znam - pojawiasz się tam gdzie Cię potrzebują :) Dziękujemy !!! Quote
Kasiaw201 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Aniu, bardzo sie cieszę, ze trafiam do psów, które znasz, Florcia jest cudowna, a ja myślę, ze kiedys wreszcie poznamy się w realu Quote
Andzike Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Kasiaw201 napisał(a):Aniu, bardzo sie cieszę, ze trafiam do psów, które znasz, Florcia jest cudowna, a ja myślę, ze kiedys wreszcie poznamy się w realu Poznamy, poznamy :) Florcia to super psiak, starsza, ruda wersja mojej Nelci - poza tym moja Nelka jest właśnie z łowickiego schroniska, stąd moja miłość do Łowicza :) Quote
Kasiaw201 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Czytam watki i wiem, ze dziewczyny z Łowicza są super i pieski z Łowicza tez( powiem Ci w tajemnicy, ze w tej chwili jeden bardzo głęboko zapadł mi w serce) , jaka szkoda, że mój dom nie jest z gumy, bo miłości wystarczyłoby mi na pewno dla więcej niż jednego psiaka. Marzy mi sie niewielki dom pod lasem z duza dobrze ogrodzona działką, ale to marzenie do realizacji w terminie późniejszym ........niestety Quote
majuska Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Florcia na pierwszym zdjęciu jest po prostu urzekająco piekna:loveu::loveu: Do kogo przelać tą kasiorkę na fryzjera, do Andzike?? Quote
mamanabank Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Dziękujemy bardzo serdecznie. Andzike czy może być Twoje konto? (deklaracje wpiszemy jako jednorazowe) I tak zapłacimy na koniec m-ca za strzyżenie. Quote
Andzike Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 mamanabank napisał(a):Dziękujemy bardzo serdecznie. Andzike czy może być Twoje konto? (deklaracje wpiszemy jako jednorazowe) I tak zapłacimy na koniec m-ca za strzyżenie. Może być na moje konto, tylko napiszcie proszę, że to na strzyżenie - jak wrocę z wojaży to wszystko porozliczam, bo przypominam, że w niedzielę znikam i wracam 29/05, więc nie krzyczeć na wątku, że wpłaty nie odnotowane :) A zarośnięta Florcia - boooska :) Quote
sylwiaso Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 No to ja dzwonię do fryzjera i myślę,że w poniedziałek pojedzie razem z Bingusiem!Moja Flosia jaka ładna nawet bez strzyżenia! Quote
Romka Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Kasiaw201 napisał(a):Czytam watki i wiem, ze dziewczyny z Łowicza są super i pieski z Łowicza tez( powiem Ci w tajemnicy, ze w tej chwili jeden bardzo głęboko zapadł mi w serce) , jaka szkoda, że mój dom nie jest z gumy, bo miłości wystarczyłoby mi na pewno dla więcej niż jednego psiaka. Marzy mi sie niewielki dom pod lasem z duza dobrze ogrodzona działką, ale to marzenie do realizacji w terminie późniejszym ........niestety No to tak jak mnie...i też w póżniejszym terminie...a ja witam Cię na wątku Florci i dziękuję bardzo...pewnie kiedyś spotkamy się Quote
Kasiaw201 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Jeżeli wpłaty na konto Andzike, to mam ten numer, przelew wyjdzie w poniedziałek, Floruniu ściskam mocno Quote
sylwiaso Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 cioteczki proszę mi dać wskazówki jaką fryzurkę robimy jutro Florci?! Quote
Recommended Posts