mamanabank Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='Romka']Podaj tylko Sylwuś jak kwota i na co te leki! Przeklejam z wątku Zorana Quote
oska1983 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 hej:) mogłabym dostać nowy nr konta Florci? czy jeszcze nie jest ustalony? Quote
Andzike Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 oska1983 napisał(a):hej:) mogłabym dostać nowy nr konta Florci? czy jeszcze nie jest ustalony? Ja będę skarbnikiem Florci - nie rozsyłałam jeszcze numeru konta bo czekałam na rozliczenie Florci :) Mamonabank czy już mogę zacząć spamować? :) Quote
argusiowa Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 andzike ja tez poprosze nr konta abym mogła pieniądze Florci przesłać, dostała jeszcze 10zł dla Florci od Javeny Quote
Andzike Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Wysłałam konto do wszystkich, którzy prosili i do tych co nie prosili też ;) Wszyscy deklarowicze z postu nr 2 powinni dostać - jak nie dotarło do krzyczeć!!! Tylko nie wiem o co come z TPZ Łowicz - uświadomi mnie ktoś? :cool3: Wg info od argusiowej na dzień dzisiejszy w kasie Florci jest 186,45zł - i to traktuje jako saldo początkowe moich rozliczeń :) PS. Niestety cały przyszly tydzień mnie nie będzie, wszystkie wpłaty zaaktualizuję po powrocie. PS.2 - napisalam do moda z prośbą o dodanie postu nr 3 na rozliczenia:) Quote
Romka Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 [quote name='Andzike']Wysłałam konto do wszystkich, którzy prosili i do tych co nie prosili też ;) Wszyscy deklarowicze z postu nr 2 powinni dostać - jak nie dotarło do krzyczeć!!! Tylko nie wiem o co come z TPZ Łowicz - uświadomi mnie ktoś? :cool3: Wg info od argusiowej na dzień dzisiejszy w kasie Florci jest 186,45zł - i to traktuje jako saldo początkowe moich rozliczeń :) PS. Niestety cały przyszly tydzień mnie nie będzie, wszystkie wpłaty zaaktualizuję po powrocie. PS.2 - napisalam do moda z prośbą o dodanie postu nr 3 na rozliczenia:) To są wpłaty lokalnego Towarzystwa Przyjaciół Zwierząt,postaram się wyjaśnić czy wpłata ta nadal będzie aktualna.Napiszę na wątku jak ustalę... Quote
Andzike Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Romka napisał(a):To są wpłaty lokalnego Towarzystwa Przyjaciół Zwierząt,postaram się wyjaśnić czy wpłata ta nadal będzie aktualna.Napiszę na wątku jak ustalę... Ok, dziękuje - z tego co widzialam to wpłacają regularnie, więc chyba to będzie aktualne, ale trzeba im też przekazac nr konta - jak będziesz wiedziała komu to podeślij :) Quote
Romka Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Andzike napisał(a):Ok, dziękuje - z tego co widzialam to wpłacają regularnie, więc chyba to będzie aktualne, ale trzeba im też przekazac nr konta - jak będziesz wiedziała komu to podeślij :) Nie w tym jest problem;)...co do regularności to mam inne zdanie:lol:...ale zawsze w końcu są...;) Quote
Andzike Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Romka napisał(a):Nie w tym jest problem;)...co do regularności to mam inne zdanie:lol:...ale zawsze w końcu są...;) Aaaa ;) to rozumiem... ;) Najważniejsze, że w końcu są ;) Quote
mamanabank Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Z pozdrowieniami od Sylwii [video=youtube;dfgdNz3I-QA]http://www.youtube.com/watch?v=dfgdNz3I-QA[/video] Quote
Andzike Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Post nr #3 jest mój :) :) :) Wpisałam stan kasy wg wiedzy od agrusiowej i wszystkie kolejne wpłaty będę wrzucać tam :) Quote
oska1983 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 To ja juz na nowe konto przelewam deklaracje za 3mce:) Quote
Andzike Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 oska1983 napisał(a):To ja juz na nowe konto przelewam deklaracje za 3mce:) Super, bardzo dziękuję - jak tylko dojdzie od razu napisze :) Quote
Romka Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 mamanabank napisał(a):Z pozdrowieniami od Sylwii [video=youtube;dfgdNz3I-QA]http://www.youtube.com/watch?v=dfgdNz3I-QA[/video] Jest cudna na tym filmiku:lol:,a jaka szczęśliwa...umorusana i grubiutka...;) Quote
danka4u1 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Śliczny filmik, bo sliczna Floreczka. Jaka tam babcia. Radosny psiak i pełen energii.Az uśmiecham się do Floreczki, gdy ogladam ją na tym filmiku. Dziękujemy. Quote
Andzike Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 oska1983 napisał(a):To ja juz na nowe konto przelewam deklaracje za 3mce:) Doszło 30zł - umieściłam w 3 poście :) Florcia dziękuje! :) Quote
majuska Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 A mi dopiero dziś filmik odpalił, Florcia jest przewspaniała, pomimo,że moja sucz ma wyższe łapy i tak patrząc na Florcię widzę moją Maję w sędziwym wieku. Ciotki powiedzcie tak z ręką na sercu, czy to szukanie Florci domu ( zgodnie z tytułem wątku ) ma sens?? tzn. czy zmiana tak wspaniałego DT w jej wieku i stanie zdrowia na kolejny dom byłoby dla niej dobre ( mam na myśli stres, aklimatyzację w nowym miejscu ) ?? Wiem, że zawsze po drodze są jeszcze finanse, ale ja bym Florci nie zabierała z tego miejsca gdzie czuje sie tak wspaniale, korzysta w pełni z życia i ma wspaniałą opiekę, jakie Wasze zdanie jest?:cool3: Quote
mamanabank Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Majusko, takie jest moje marzenie, żeby Florcia mogła zostać. Nigdy jednak nie prosiłam o to, nawet nie pisnęłam, ze względu na deklaracje, dzięki którym może być u Sylwii do czasu znalezienia domu. (Jeśli chodzi o moją jestem w stanie płacić do końca jej dni)... Nie wiem jednak, czy wszyscy tak myślą... Quote
majuska Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 I ja deklaruje swoje wpłaty na Florcię do końca jej dni ( oby żyła jak najdłużej ) i oczywiście zdaję sobie sprawę z tego że nie wszyscy muszą podzielać nasz pogląd mamonabank, ale tak właśnie po cichutku rozmyślam...gdzie jej będzie lepiej :) Quote
Romka Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 Majusko,rozmawiałyśmy o tym nie raz z Mamanabank...i obie myślimy podobnie...ja też deklaruję opłacać pobyt Florcii do końca jej dni w hoteliku u Sylwii...tak zmiana miejsca w tym wieku była by trudna...poza tym Florcia kocha Sylwię...widziałam jak cieszyła się na jej widok jak zabierała ją z lecznicy...ona hotelik i swoją opiekunkę traktuje jak miejsce docelowe,jak dom... Quote
Recommended Posts