Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

Posted

Oktuś, nie chciałam Cię zabić tym psiaczkiem, tak tylko wyszlo :placz:
Dzis byłam w gospodarstwie agroturystycznym i widziałam ratlerkę, identyko jak moja cholera Nutka, ale ...nie szczekajaca :crazyeye: Piewszy raz ratlerek mnie nie obszczekał i dał się, obcej osobie, pogłaskać!

Oktuś, 3 sierpnia to jeszcze kawał czasu, ale juz masz u mnie ciepłe mysli. Ja byłam 2 dni przed Bozym Ciałem w szpitalu, takie tam babskie sprawy, a przezywałam tydzień naprzód. Co stres, to stres, niestety....

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki Iza i Malagos:loveu:przesyłac mi będziecie dobre fluidy
Malagos masz link do wątku tego psiuleczka co mnie tak rozwalił? nie mogłam znaleźc po Twoich wpisach a szukałam uparcie wczoraj:-(

obiecane fotki Śnieguska i mojego czhłopczyka:

mam jeszcze śliczne zdjęcia z komórki - nie wie jak je wstawic:-(zadzwonię jutro do serwisu by mi powiedzieli konkretnie-są naprawdę super! między innymi z dzisiejszego szaleństwa Jacusia i Śnieguska-to prawdziwa love:loveu:-są stworzeni dla siebie: wiekiem, rozmiarem, zabawa była super, Jacuszek jak go zobaczył tak oszalał że owinął smyczą młodziutkie drzewko gdyż latał w kółko nie nadążyłam go odwinąc z tego drzewka i mam na koncie jedno:oops:
szaleństwo zabawy:Dog_run:

Posted

[quote name='Agama']
o buu na ostatniej focie to nie Jacunio,brak krawacika i Jacunio chyba nie ma dropiatych stopek

qurcza no:motz:nie udało się a już byłam przekonana że będą pochwały" ładne zdjęcie Jacuszka dorodny pies" a tu nic! dziołszki dopatrzyły że to klon Jauszkowy nie Jacusio:evil_lol:-ale powiedźcie: niesamowicie podobny prawda?
Agama nic nie mów:cool1:dzisiaj w nocy ma ją odebrac bo....zapomina:mad:

Korenia dzięki za info-popróbuję chociaż 2 zdjęcia-kabelka nie mam-może kiedyś w pudełku był i bo chyba tak-ale po nocy pokombinuję.

dzisiaj Jacuszek ze Śnieguskiem znów szalały:Dog_run:a Śniegusek jako młodzieniec już chce kryc Jacuszka-biedny nic nierozumie o co chodzi-ale oczywiście będzie kastrowany - Jacuszek i Śniegusek oczywiście-dzisiaj miał drugie szczepienie p/zakaźnym w komplecie ze wściekiem. Została mu kąpiel, szeleczki, szczotka do czesania i karmy by się przydało-przyniosłam mu ostatnio-to mała paczuszka była, tak od początku ma na bierząco, i psie ciasteczka też, by chłopczyk miał w kieszeni jak z nim na spacerek wychodzi-a pierwszy raz wcześniej wychodzi słyszę go już po 5-tej rano.

to macie Jacuszka klona następnego:evil_lol::

Posted

Korenia napisał(a):
Daj Oktawio nam Jacuszka do pooglądania, klony śliczne, ale my chcemy Jacka! :)

Wy chcecie Jacka, a ja chcę wszystkie psiaki wyliczone w tytule wątku.:eviltong:

Posted

hop! napisał(a):

Wy chcecie Jacka, a ja chcę wszystkie psiaki wyliczone w tytule wątku.:eviltong:

Śniegusek i klony są a dziołszki jeszcze marudzą że mało:diabloti:
Korenia jaka to zakładka w komórce-gdzie jej szukac?:oops:mam Nokię

Posted

kwitnie Kalciu! a ja nie dałam rady z tymi fotami z komórki-nie wiem gdzie zakładki co i jak:placz:

Malagos: weszłam na ten wątek na sam koniec by się dobic:flaming:

Posted

Oktawio,a masz w swojej komorce zdjecia na karcie?
Mmmm,dobrze by bylo jakby Ci ktos pozyczyl czytnik kart jesli nie masz go w kompie.Badz musisz miec kabelek laczacy kompa z komorka.Wtedy zrzucasz za pomoca np programu Total Commander(darmowy w sieci)

Posted

[quote name='olenka_f']
dawno nie było zdjęć Dyziunia :mad:

a to proszę:eviltong::

Dyzio jak jest w kuchni to nie ma mowy by Jacuś łapką przestawił nawet próg-od razu jak widac jadaczkę drze a potrafi głośno-więc ja również wypraszam Jacentego-Dyzio musi miec spokój, ale nawet jak łapka 1 cm wystaje za progiem już jest walka na ciuchy:evil_lol::

tutaj z Walpurgią i Dandiłką:

gdzie reszta Jacusia?:razz::

wysłałam Korenii zdjęcia-wybrałam 3-mam jeszcze ze 4 wypasione-mimo że komórką ale wymiatają:cool1:.

C.D.N.:eviltong:

P.S. tak Iza mam zdjęcia zapisane w karcie pamięci w komórce