malagos Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Oktuś, nie chciałam Cię zabić tym psiaczkiem, tak tylko wyszlo :placz: Dzis byłam w gospodarstwie agroturystycznym i widziałam ratlerkę, identyko jak moja cholera Nutka, ale ...nie szczekajaca :crazyeye: Piewszy raz ratlerek mnie nie obszczekał i dał się, obcej osobie, pogłaskać! Oktuś, 3 sierpnia to jeszcze kawał czasu, ale juz masz u mnie ciepłe mysli. Ja byłam 2 dni przed Bozym Ciałem w szpitalu, takie tam babskie sprawy, a przezywałam tydzień naprzód. Co stres, to stres, niestety.... Quote
oktawia6 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 dzięki Iza i Malagos:loveu:przesyłac mi będziecie dobre fluidy Malagos masz link do wątku tego psiuleczka co mnie tak rozwalił? nie mogłam znaleźc po Twoich wpisach a szukałam uparcie wczoraj:-( obiecane fotki Śnieguska i mojego czhłopczyka: mam jeszcze śliczne zdjęcia z komórki - nie wie jak je wstawic:-(zadzwonię jutro do serwisu by mi powiedzieli konkretnie-są naprawdę super! między innymi z dzisiejszego szaleństwa Jacusia i Śnieguska-to prawdziwa love:loveu:-są stworzeni dla siebie: wiekiem, rozmiarem, zabawa była super, Jacuszek jak go zobaczył tak oszalał że owinął smyczą młodziutkie drzewko gdyż latał w kółko nie nadążyłam go odwinąc z tego drzewka i mam na koncie jedno:oops: szaleństwo zabawy:Dog_run: Quote
Korenia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Otawia trzymam kciuki za 'powodzenie' w szpitalu :* Zdjecia z komórki można zrzucić na www.fotosik.pl klikasz na zakładkę z komórki, tylko niestety płatne to jest.. chyba, że masz kabelek łączący kompuer z telefonem. Quote
malagos Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ale on mam dłuuuugie nogi :crazyeye: :multi: A tu wątek "Rasowiaki rzeszowiaki" http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112113&highlight=rasowiaki+rzeszowiaki sama chciałaś :placz: Quote
Agama Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 o dawna mowilam ,ze Jacunio jest charcikowy czy Piotr odebral ksiazke... Quote
halbina Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Jacunio... powala swoją urodą i swoim urokiem! :loveu: Quote
Agama Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 o buu na ostatniej focie to nie Jacunio,brak krawacika i Jacunio chyba nie ma dropiatych stopek Quote
oktawia6 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='Agama'] o buu na ostatniej focie to nie Jacunio,brak krawacika i Jacunio chyba nie ma dropiatych stopek qurcza no:motz:nie udało się a już byłam przekonana że będą pochwały" ładne zdjęcie Jacuszka dorodny pies" a tu nic! dziołszki dopatrzyły że to klon Jauszkowy nie Jacusio:evil_lol:-ale powiedźcie: niesamowicie podobny prawda? Agama nic nie mów:cool1:dzisiaj w nocy ma ją odebrac bo....zapomina:mad: Korenia dzięki za info-popróbuję chociaż 2 zdjęcia-kabelka nie mam-może kiedyś w pudełku był i bo chyba tak-ale po nocy pokombinuję. dzisiaj Jacuszek ze Śnieguskiem znów szalały:Dog_run:a Śniegusek jako młodzieniec już chce kryc Jacuszka-biedny nic nierozumie o co chodzi-ale oczywiście będzie kastrowany - Jacuszek i Śniegusek oczywiście-dzisiaj miał drugie szczepienie p/zakaźnym w komplecie ze wściekiem. Została mu kąpiel, szeleczki, szczotka do czesania i karmy by się przydało-przyniosłam mu ostatnio-to mała paczuszka była, tak od początku ma na bierząco, i psie ciasteczka też, by chłopczyk miał w kieszeni jak z nim na spacerek wychodzi-a pierwszy raz wcześniej wychodzi słyszę go już po 5-tej rano. to macie Jacuszka klona następnego:evil_lol:: Quote
Korenia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Daj Oktawio nam Jacuszka do pooglądania, klony śliczne, ale my chcemy Jacka! :) Quote
hop! Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Korenia napisał(a):Daj Oktawio nam Jacuszka do pooglądania, klony śliczne, ale my chcemy Jacka! :) Wy chcecie Jacka, a ja chcę wszystkie psiaki wyliczone w tytule wątku.:eviltong: Quote
oktawia6 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 hop! napisał(a): Wy chcecie Jacka, a ja chcę wszystkie psiaki wyliczone w tytule wątku.:eviltong: Śniegusek i klony są a dziołszki jeszcze marudzą że mało:diabloti: Korenia jaka to zakładka w komórce-gdzie jej szukac?:oops:mam Nokię Quote
kalcia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Sniegus i chloptas pasuja do siebie ;p widac ze milosc kwitnie! szymon majewski tez ma chyba jakiegos albinoska :D Quote
oktawia6 Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 kwitnie Kalciu! a ja nie dałam rady z tymi fotami z komórki-nie wiem gdzie zakładki co i jak:placz: Malagos: weszłam na ten wątek na sam koniec by się dobic:flaming: Quote
Iza i Fidel Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Oktawio,a masz w swojej komorce zdjecia na karcie? Mmmm,dobrze by bylo jakby Ci ktos pozyczyl czytnik kart jesli nie masz go w kompie.Badz musisz miec kabelek laczacy kompa z komorka.Wtedy zrzucasz za pomoca np programu Total Commander(darmowy w sieci) Quote
Korenia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Jak nie daesz rady zrzucic fot to wyslij mi mmsem 889 570 461 ja mam nokię 6131 :) To ja zrzucę :) Quote
oktawia6 Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='olenka_f'] dawno nie było zdjęć Dyziunia :mad: a to proszę:eviltong:: Dyzio jak jest w kuchni to nie ma mowy by Jacuś łapką przestawił nawet próg-od razu jak widac jadaczkę drze a potrafi głośno-więc ja również wypraszam Jacentego-Dyzio musi miec spokój, ale nawet jak łapka 1 cm wystaje za progiem już jest walka na ciuchy:evil_lol:: tutaj z Walpurgią i Dandiłką: gdzie reszta Jacusia?:razz:: wysłałam Korenii zdjęcia-wybrałam 3-mam jeszcze ze 4 wypasione-mimo że komórką ale wymiatają:cool1:. C.D.N.:eviltong: P.S. tak Iza mam zdjęcia zapisane w karcie pamięci w komórce Quote
olenka_f Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 och ten Dyziunio agresor :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
oktawia6 Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Korenia napisał(a): Oktawia zdjęcia poszły mailem :) to idę do poczty!:multi: Quote
oktawia6 Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 Dzięki Korenia:loveu: oto zdjęcie ze spacerku ze Śnieguskiem: Piętaszek:evil_lol:: wariacja-co to za stworzenie?:razz:: Quote
Korenia Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Przy tym ostatnim to próbowałyśmy zlokalizować gdzie 'to' ma pyszczek :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 proszę o pomoc dla tego biednego Pekińczyka!:Help_2: wyrzucony z jadącego samochodu, bez oka drugie wysadzone na pewno też je straci, siedzi w schronisku w Żywcu-potrzebne fundusze na leczenie!!! na dom!!!: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112359 Quote
Recommended Posts