Iza i Fidel Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Jaki sliczny biedak...:placz: Okta moge dla niego niewielka kwote,ale cos bedzie moze na poczatek. Napisz mi PW z nr.konta i danymi dla niego. Quote
oktawia6 Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Dziękuję Iza:placz:-wysłałam Ci namiary na konto dla Pekinka Quote
Iza i Fidel Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Poszlo kochana:) Nie dziekuj,nie moge miec wiecej pieskow to chociaz tyci,tyci sie dorzuce :) Powodzenia dla biedaka i jej opiekunki ! Quote
oktawia6 Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 :candle::candle: [SIZE=2] zapraszam na bazarki dla biednego Pekińczyka bez oka drugie z wrzodem: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112442 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112441 Quote
oktawia6 Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 dla wielbicieli Dyziunia i Lisi (bo dzisiaj one:lol:): Quote
oktawia6 Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 brazowa1 napisał(a): Liszka-klasa bez dwoch zdan. i jaka klasa z niej wychodzi jak kopuluje z przedramieniem mego TZ-a!:siara:aż jej wszystkie włosy podskakują:evil_lol: ale co tam-damom można wszystko!:eviltong: Quote
oktawia6 Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 brazowa1 napisał(a): eeeeeeeeeeeeeeee,bo jej pozwalacie! ależ oczywiście! TZ sam jej daje by Lisia miała zabawę:evil_lol:ale ona tak to szybko robi jak królik-jej mina przy tym jest bezcenna a ja spadam z krzesła ze śmiechu:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ale ja bym nie pozwalała :oops: irytowaloby mnie to :oops: No i dama-to doprawdy nie wypada. Quote
oktawia6 Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 brazowa1 napisał(a): ale ja bym nie pozwalała :oops: irytowaloby mnie to :oops: No i dama-to doprawdy nie wypada. TZ sam jej daje ja też:evil_lol:3 , 4 razy sobie poskacze i jest szczęśliwa a mnie brzuch boli od śmiechu chociaż-potem jej tylko grzywkę poprawiam i Lisia znów jest damą!:siara: Quote
brazowa1 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Oktawia,bylam dzis w Gdyni i tak-znowu sa te dwa pekiny-jeden (ten ladniejszy i milszy) ponownie przywieziony do schroniska,bo go trzeci raz gubia wlasciciele,a drugi (ma na imie Czaki) to załamka....wrocil z adopcji,on chce rzadzic,starszyc,ludzie chca maskotki.I tak Czakiemu szykuje sie kariera schroniskowa.Kierowniczka schroniska mowila,ze malo ludzi o niego pyta,no i strach wydac :-(Zrobilam znowu fotki,jutro wstawie. On nie ma zadnych ogloszen. Martwie sie,on juz teraz nieczesany,bo malo przychylny,co bedzie za miesiac,dwa?:( zeby uprzedzic pytanie-pieski nie spia na dworze,to ich dzienny kojec. Ten mniej owlosiony,z prawej to Czaki. to ten pekin,co go ciagle gubia... Quote
oktawia6 Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 cholera jasna...porażka! mówiłam, że Pekińczyki to nie pies dla idioty!:mdleje:(jak w reklamie Media) a jak podkreślam-to prawda-ludzie chcą maskotki! nie wiedzą debilki-bo nawet nie debile, że prócz pięknej urody każdy Pekińczyk ma odrębny charakter i osobowośc i potrzeba mu odpowiedniego prowadzenia, zrozumienia oraz szacunku. co z kastracją u nich? mam pewną alternatywę dla nich-na razie nic nie napiszę-chcę zacząc działac-dopiero potem. Quote
oktawia6 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 w międzyczasie pokaże Wam Jacuszka nadal jest szczeniaczkiem 7 miesięcznym, nadal rośnie:cool1:: Quote
oktawia6 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Korenia'] Jaaaaki duży!! :O drobiażdżek prawda?:evil_lol: to jeszcze jedna fota (tylko robił je mój TZ który ma zerowe pojęcie o fotografii i przyjęciu pozycji do fotografowanego obiektu:mad:-Jacuś nie siedzi mi na kolankach-stoi, więc jego wysokośc jest powyżej mojej głowy-podczas gdy ja siedzę na stołeczku-takie małe objaśnienie gdzie Jacuś się zaczyna gdzie kończy:evil_lol:): Quote
Korenia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Ile on ma w kłębie ;> ? Wiem, że ty drobna jesteś, a chciałabym zobrazować go sobie ;) Quote
oktawia6 Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Korenia napisał(a): Ile on ma w kłębie ;> ? Wiem, że ty drobna jesteś, a chciałabym zobrazować go sobie ;) Ja mam 172 cm bez butów w kłębie-musiałabym go zmierzyc - Jacek raz jak zobaczył miarkę to pierzchał jak mały chichuachua:smhair2: Quote
Korenia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 A to Ty wysoka :P Myślałam, że Ty malutka ;) Ja mam gdzieś 176 cm, więc mam w miare porownanie ;) Quote
oktawia6 Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Korenia napisał(a): A to Ty wysoka :P Myślałam, że Ty malutka ;) Ja mam gdzieś 176 cm, więc mam w miare porownanie ;) a w wysokich obcasach ponad 180-ale nie noszę-tylko płaskie kiedyś nosiłam gdy nie miałam psów-z rozwianym włosem do pasa:evil_lol:-teraz wszystko się zmieniło. To jesteśmy wysokie kobitki i Jacuś to kawał psa-on mi przypomina i Dobermana-jak mu biorę do góry uszka-niby skopiowane-to jest Dobek! :razz: Quote
enia Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 No Jacenty wielki chlop- i jaki blyszczący!!!!!!!! a mnie zawsze zachwyca ten bialy potworek w avatarku, Okta skąd go masz?jest gdzieś jego galeria? cudny!:loveu: Quote
halbina Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 a myśmy je reklamowali jako nieduże... :oops: Quote
oktawia6 Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='enia'] No Jacenty wielki chlop- i jaki blyszczący!!!!!!!! a mnie zawsze zachwyca ten bialy potworek w avatarku, Okta skąd go masz?jest gdzieś jego galeria? cudny!:loveu: Jacuś lśniący-nawet kilka osób pytało się jak to się robi by pies tak lśnił-mówię że tylko dobrze karmic i grzebieniem przeczesac!:lol: Enia ten biały potworek to mój pierwszy pies-Grysio:loveu:i Grysi foty są tutaj (trzeba mu nową sesję jutro zobic)-Grysio jest kupiony z hodowli z rodowodem to Gryfonik Brukselski: przeróbeczka z Gorylami-Goryle najwspanialsze z naczelnych:loveu: Halbino: powiem więcej: ja mówiłam że Agatka będzie taka jak Grysio:evil_lol:a one wszystkie są wielkie! ale jej pani i tak jest w niej niezmiennie zakochana-tylko takiemu psu jak teraz na przykład o takich gabarytach o wiele trudniej byłoby znaleźc dom jak wtedy:shake: to jeszcze na dobranoc Dyzio:loveu:: Quote
Recommended Posts