Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

Posted

[quote name='oktawia6']SuperGosia oczywiście, że poznaję:multi: :multi: :multi: to jest Tysiek:eviltong: !!!! jak był malutki:eviltong:
Olcha ta maść ze sterydem na zapalenie gruczołów Meiboma to Matrixol w maści firmy Alcon.
a tak poza tym to jak dałam nowe fotki-to nikt nas nie odwiedział:shake: , potem była mała przerwa i co:mad: ? Co z Wami dziewczęta? i był Gryfik w czapeczce, i Dandik w chusteczce:eviltong:

Ja mam usprawiedliwienie bo byłam na wakacjach :eviltong: :lol:
Ale teraz nadrabiam i podziwiam :loveu:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olcha']Ja mam usprawiedliwienie bo byłam na wakacjach :eviltong: :lol:
Ale teraz nadrabiam i podziwiam :loveu:
----------------------------------------------------------------------
Olcha Twój UW (urlop wypoczynkowy) przyjęty:lol: sama pamiętam jak nas żegnałaś przed swoim wyjazdem:lol:

a to wirtualny wypoczynek

Posted

[quote name='oktawia6']----------------------------------------------------------------------
Olcha Twój UW (urlop wypoczynkowy) przyjęty:lol: sama pamiętam jak nas żegnałaś przed swoim wyjazdem:lol:

Ale fajny ten wirtualny wypoczynek, posiedzę tu trochę i popatrze:cool3:

Posted

[quote name='oktawia6']----------------------------------------------------------------------

Ufff cieszę się :lol:

Posted

[quote name='SuperGosia']
off ;)

Tysiek znowu 2-gi, ale za to byl jednym z najczesciej fotografowanych psow na wystawie :eviltong: Dzieciaczki robily sobie z nim zdjecia, a on byl wniebowziety :loveu:

Uzasadnienie przy ocenie: "psy sa takie same, ale dzis wygrywa ten" (rywal). Moj komentarz: musze sobie sprawic okulary :eviltong: :evil_lol:

I cos dla Oktawii ;): http://www.geniussaeculi.prv.pl/przyjaciele.html

:eviltong: :multi: :kiss_2: super-fajnie Gosia-oczywiście za gelerię:evil_lol: aaaa.....zapomniałabym dodać:evil_lol: -gratulacje dla Tośka!:bigcool: przecież to urodzony zwycięzca-taka pięknotka:loveu:

Posted

Dzięki;) to moje jedno z ulubionych-szkoda, że jakość nie jest zbyt rewelacyjna-chwyciłam z komórki-usadowił się tak Gryfio gdy przed wyjściem z domu się malowałam -tak się oparł o kosmetyczkę-gdy na niego popatrzę, i powiem "ojeeeeeeej:loveu: " ale tak przeciągle i powoli-to Gryfik rozkłada się do głaskania brzuszka:glaszcze: gdzie może-na podłodze również:buzi::loveu: a tu akurat rozkraczył się opierając na kosmetyczkę-niepowtarzalny widok :iloveyou: bo zawsze ma brzuszek wycałowany:p

Dogo wczoraj nie działało i nawet nie wpisałam, że wczoraj Gryfik skończył 2 lata i 9 miesięcy:BIG: :BIG: 3 września dokładnie.

P.S. te pachwinki Gryfika są do wycałowania:razz: !!!:multi:

Posted

[quote name='oktawia6']aniołeczki :loveu: :loveu:

do you think I'm sexy:razz::kiss_2: ?

Piękne fotki, a pilnowacz torby cudny:loveu:

Wszystkiego Najlepszego dla Gryfika:loveu: i duuużo okazji do okazjowania:evil_lol:

Posted

rok 1912

a ja kochami Gryfoniki:eviltong: :loveu: :loveu: :loveu:

Dandi:p

z niewidomą Viktorią u nas na tymczasie-jej wątek w moim banerku

Romeo&Julia-czy znacie tę pozę?:razz: :ylsuper: :roflt:

Dandi stara się bardzo:loveu:

06 września-cyli już dzisiaj Dandi kończy 2 latka i 2 miesięcy:new-bday: :BIG: :buzi: :bday: :BIG: :new-bday: :iloveyou:

oraz filmik z Simonem Cowellem-dla PETA z Gryfonikiem Brukselskim:razz:

kliknij by obejrzeć film!

Posted

Dzięki wszystkim za odwiedzenie galerii-czas chyba skończyć te pierdyfiksy-i nie ciągnąć tej galerii-i tak prawie nikt tu nie przychodzi-Pit Bull Red Nose po koksie by wzbudzał zainteresowanie a tak Gryfoniki i ślepa Viktoria:shake:

Posted

oktawia6 napisał(a):
Dzięki wszystkim za odwiedzenie galerii-czas chyba skończyć te pierdyfiksy-i nie ciągnąć tej galerii-i tak prawie nikt tu nie przychodzi-Pit Bull Red Nose po koksie by wzbudzał zainteresowanie a tak Gryfoniki i ślepa Viktoria:shake:

Nie marudź! Przychodzi,przychodzi,a że nie pisze to co?:eviltong: Dawaj fotki!!!