olcha Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='oktawia6']SuperGosia oczywiście, że poznaję:multi: :multi: :multi: to jest Tysiek:eviltong: !!!! jak był malutki:eviltong: Olcha ta maść ze sterydem na zapalenie gruczołów Meiboma to Matrixol w maści firmy Alcon. a tak poza tym to jak dałam nowe fotki-to nikt nas nie odwiedział:shake: , potem była mała przerwa i co:mad: ? Co z Wami dziewczęta? i był Gryfik w czapeczce, i Dandik w chusteczce:eviltong: Ja mam usprawiedliwienie bo byłam na wakacjach :eviltong: :lol: Ale teraz nadrabiam i podziwiam :loveu: Quote
oktawia6 Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='olcha']Ja mam usprawiedliwienie bo byłam na wakacjach :eviltong: :lol: Ale teraz nadrabiam i podziwiam :loveu: ---------------------------------------------------------------------- Olcha Twój UW (urlop wypoczynkowy) przyjęty:lol: sama pamiętam jak nas żegnałaś przed swoim wyjazdem:lol: a to wirtualny wypoczynek Quote
bonita Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='oktawia6']---------------------------------------------------------------------- Olcha Twój UW (urlop wypoczynkowy) przyjęty:lol: sama pamiętam jak nas żegnałaś przed swoim wyjazdem:lol: a to wirtualny wypoczynek Ale fajny ten wirtualny wypoczynek, posiedzę tu trochę i popatrze:cool3: Quote
olcha Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='oktawia6']---------------------------------------------------------------------- Olcha Twój UW (urlop wypoczynkowy) przyjęty:lol: sama pamiętam jak nas żegnałaś przed swoim wyjazdem:lol: a to wirtualny wypoczynek Ufff cieszę się :lol: Quote
oktawia6 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 tak-nie ma to jak przyroda-oczy można nacieszyć-plusku wody posłuchać-chociaż w wyobraźni:lol: Quote
SuperGosia Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 off ;) Tysiek znowu 2-gi, ale za to byl jednym z najczesciej fotografowanych psow na wystawie :eviltong: Dzieciaczki robily sobie z nim zdjecia, a on byl wniebowziety :loveu: Uzasadnienie przy ocenie: "psy sa takie same, ale dzis wygrywa ten" (rywal). Moj komentarz: musze sobie sprawic okulary :eviltong: :evil_lol: I cos dla Oktawii ;): http://www.geniussaeculi.prv.pl/przyjaciele.html Quote
oktawia6 Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='SuperGosia'] off ;) Tysiek znowu 2-gi, ale za to byl jednym z najczesciej fotografowanych psow na wystawie :eviltong: Dzieciaczki robily sobie z nim zdjecia, a on byl wniebowziety :loveu: Uzasadnienie przy ocenie: "psy sa takie same, ale dzis wygrywa ten" (rywal). Moj komentarz: musze sobie sprawic okulary :eviltong: :evil_lol: I cos dla Oktawii ;): http://www.geniussaeculi.prv.pl/przyjaciele.html :eviltong: :multi: :kiss_2: super-fajnie Gosia-oczywiście za gelerię:evil_lol: aaaa.....zapomniałabym dodać:evil_lol: -gratulacje dla Tośka!:bigcool: przecież to urodzony zwycięzca-taka pięknotka:loveu: Quote
oktawia6 Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 aniołeczki :loveu: :loveu: do you think I'm sexy:razz::kiss_2: ? Quote
Juszes Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='oktawia6'] Jaka poza :grin: Quote
olcha Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 :turn-l: :turn-l: :turn-l: Pan i władca :lol: Quote
sylwiaskalska Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 :lol: [quote name='oktawia6']aniołeczki :loveu: :loveu: do you think I'm sexy:razz::kiss_2: ? :lol: exxxxxxxxxxxxxxtra Oktawio to zdjęcie jest suuuper :) Quote
oktawia6 Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Dzięki;) to moje jedno z ulubionych-szkoda, że jakość nie jest zbyt rewelacyjna-chwyciłam z komórki-usadowił się tak Gryfio gdy przed wyjściem z domu się malowałam -tak się oparł o kosmetyczkę-gdy na niego popatrzę, i powiem "ojeeeeeeej:loveu: " ale tak przeciągle i powoli-to Gryfik rozkłada się do głaskania brzuszka:glaszcze: gdzie może-na podłodze również:buzi::loveu: a tu akurat rozkraczył się opierając na kosmetyczkę-niepowtarzalny widok :iloveyou: bo zawsze ma brzuszek wycałowany:p Dogo wczoraj nie działało i nawet nie wpisałam, że wczoraj Gryfik skończył 2 lata i 9 miesięcy:BIG: :BIG: 3 września dokładnie. P.S. te pachwinki Gryfika są do wycałowania:razz: !!!:multi: Quote
bonita Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='oktawia6']aniołeczki :loveu: :loveu: do you think I'm sexy:razz::kiss_2: ? Piękne fotki, a pilnowacz torby cudny:loveu: Wszystkiego Najlepszego dla Gryfika:loveu: i duuużo okazji do okazjowania:evil_lol: Quote
SuperGosia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Wyszperane specjalnie dla Oktawii ;) :evil_lol: :loveu: Wariacja na temat gryfonika: Dla niewtajemniczonych - moj Shih Tzu w wieku 3 miesiecy :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 rok 1912 a ja kochami Gryfoniki:eviltong: :loveu: :loveu: :loveu: Dandi:p z niewidomą Viktorią u nas na tymczasie-jej wątek w moim banerku Romeo&Julia-czy znacie tę pozę?:razz: :ylsuper: :roflt: Dandi stara się bardzo:loveu: 06 września-cyli już dzisiaj Dandi kończy 2 latka i 2 miesięcy:new-bday: :BIG: :buzi: :bday: :BIG: :new-bday: :iloveyou: oraz filmik z Simonem Cowellem-dla PETA z Gryfonikiem Brukselskim:razz: kliknij by obejrzeć film! Quote
oktawia6 Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Dzięki wszystkim za odwiedzenie galerii-czas chyba skończyć te pierdyfiksy-i nie ciągnąć tej galerii-i tak prawie nikt tu nie przychodzi-Pit Bull Red Nose po koksie by wzbudzał zainteresowanie a tak Gryfoniki i ślepa Viktoria:shake: Quote
SuperGosia Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 :-x A kto ostatnio ode mnie telefonu o 23.30 nie odebrał? :mad: A miałam zamiar napisać w galeryi, że fajne fotki, ale nie napiszę, bo brak na nich mojego całuśnego faworyta :eviltong: ;) Quote
sylwiaskalska Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Oj Oktawio ty tu nie marudź tylko dawaj wiecej fot :) :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
olcha Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Właśnie Sylwia ma rację! Im więcej zdjęć tym więdzej odwiedzających :cool3: Całuski w paszki :lol: :oops: Quote
Juszes Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 piękne! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Ale świetna minka, a oczka mruży od lampy błyskowej :) Quote
puli Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 oktawia6 napisał(a):Dzięki wszystkim za odwiedzenie galerii-czas chyba skończyć te pierdyfiksy-i nie ciągnąć tej galerii-i tak prawie nikt tu nie przychodzi-Pit Bull Red Nose po koksie by wzbudzał zainteresowanie a tak Gryfoniki i ślepa Viktoria:shake: Nie marudź! Przychodzi,przychodzi,a że nie pisze to co?:eviltong: Dawaj fotki!!! Quote
nathaniel Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Oktawia, my czekamy aż nas zasypiesz fotkami całej 3 . ;) :diabloti: Quote
SuperGosia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Tysiek mowi, ze ciotka Oktawia zaniedbuje nie tylko swoja galerie :mad: ... dodal, ze specjalnie dla ciotki zrobi wyjatek i jej reke odgryzie jak sie nie poprawi ;) Quote
Recommended Posts