Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

Posted

dzisiaj Dandi kończy 2 latka i 1 miesiąc :new-bday: :BIG: :BIG: :new-bday:

Danduś
klikając w miniaturkę pojawi się skoczna muzyczka:cunao:

P.S. Misiaczek dziękuję za instrukcję zmniejszenia zdjęć-wieczorem będę ją ćwiczyć

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze ode mnie najlepsze zyczenia-zdrowka przede wszystkim piekny Dandisiu!! :iloveyou: :iloveyou: :BIG: :new-bday: :bday:

ps.Oktawio,mam banerek od Ciebie,ale kompletnie nie wiem,jak go moge sobie wkleic...:(

Posted

nauczyłam się nareszcie powiększać fotki :sweetCyb: Gryficzek

Dandi jeszcze przed trymowankiem :oops:

i jescze raz pozujący Dandi :loveu:

Misiaczek jeszcze raz dzięki:Rose: za program i wytłumaczenie bo program to nie wszystko a dzięki Tobie umiem powiększać nikomu nie udało się na Dogo mnie tego nauczyć:motz: :comp26: a Tobie się udało:p

Bonita-dziękujemy z Dandim za piękny kwiat-jeśli to z Twojego ogrodu to tymbardziej-marzę o domku z ogrodem-maluchy miałyby gdzie szaleć :multi:

Iza i Fidel - co do banerka to wchodzisz w Panel użytkownika następnie edytuj podpis i zapisz pdopis.

już teraz idź na skróty i kliknij w niego prawym klawiszem myszki "kopiuj" a następnie zrób wszystko to co powyżej napisałam-jak już będziesz w edytuj podpis to naciśnij prawym klawiszem ponownie ale "wklej" i potem zapisz podpis.;) Uda Ci się wytłumaczyłam tak najprościej byś szybko podchwyciła o co chodzi z podpisem-ja też kiedyś długo nie potrafiłam tego zrobić-szczególnie z rozmiarem był kłopot:oops: albo miałam 2 podpisy wykraczające regulaminową wielkość i trzeci na doczepkę:evil_lol:

Posted

Mam,mam,mam !! Mam banerek!! Dzieki Oktawio!

A'propos to wyslalam Ci @-zobacz !

Fajnie,ze umiesz juz wklejac duze zdjecia!
Teraz od razu widac pieski w calej krasie:)
Dandis przed i po trymowaniu tak samo slodki :)

Posted

super Iza-mały sukcesik-ja umie, powiększać foty a Ty podpis wstawić:cool3: co do nowych zdjęć to nie zrobiłam dzisiaj:oops: było za późno ale aparat mam i jutro będą:lol: wyglądają oszołamiająco po prostu:loveu: .
Do @ zaraz dotrę;) mam prawie 200 wiadomości z Dogo:-o

świneczka też składa życzenia Dandisiowi

Posted

evaxon napisał(a):
:evil_lol: no ja mam nadzieje:D
P.S-śliczny banerek :cool3:

banerek jest śliczny-to prawda-SywliaSklaska go zrobiła i jeszcze mam 2 inne:razz:

.... o takie :razz:

Posted

Vectra napisał(a):
Oktawia no dawaj jakieś nowe foty :razz: :razz: a nie ciągle te same :eviltong: :eviltong:

spoks:eviltong: jutro będą:oops: póki co rozkoszuję się że nabyłam umiejętność pomniejszania zdjęć :ylsuper:

Posted

oktawia6 napisał(a):

Misiaczek jeszcze raz dzięki:Rose: za program i wytłumaczenie bo program to nie wszystko a dzięki Tobie umiem powiększać nikomu nie udało się na Dogo mnie tego nauczyć:motz: :comp26: a Tobie się udało:p
No to bardzo się cieszę,że Ci się udało :klacz::bigcool:.
100 lat dla Dandisia

Oktawia,Twoje dzieci to chyba urodzinki mają co miesiąc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo niedawno przecież składałam małemu życzonka :).Ale można i tak...niech się chłopaki cieszą :lol:.

Posted

tak Misiaczek-mają urodzinki co miesiąc :lol: :eviltong: :multi:

powiem jeszcze coś-tylko proszę o powagę:oops: zdjęcia dzisiaj zrobiłam...ale :turn-l:nie potrafię ich wgrać na komp:oops: :comp26: jutro TZ musi to zrobić

Posted

oktawia6 napisał(a):
tak Misiaczek-mają urodzinki co miesiąc :lol: :eviltong: :multi:

powiem jeszcze coś-tylko proszę o powagę:oops: zdjęcia dzisiaj zrobiłam...ale :turn-l:nie potrafię ich wgrać na komp:oops: :comp26: jutro TZ musi to zrobić

jak nie umiesz ?? :crazyeye: :crazyeye:

proste jak drut
wkładasz kabel USB jedną końcówką do aparatu 2 do kompa - są to dwie różne końcówki o pomyłce mowy nie ma

nowsze aparaty same się załączają i dają wskazówki co robić
starsze - trzeba włączyć do trybu tak jak byś przeglądała fotki
jeśli masz win XP to wuskoczy ci okienko w którym klikasz na "kreator aparatów ... ) potem podajesz lokalizacje gdzie mają się foty nagrać i już :p :p

proste prawda :razz: :razz:

Posted

:oops: :oops: :oops: dopiero teraz się przyznałam a.... aparat leży w pokoju gdzie dziatwa i TZ śpi:sleeping: czyli tak czy owak się spóźniłam ale na przyszłość wiem-jasne, że proste-teraz to i ja wiem:evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Ja tego sterownika do kodaka szukalam w necie dwa dni, a plytki ze sterownikiem mi nie dali :shake:

bo szukać też trzeba wiedzieć gdzie :eviltong: :eviltong: